Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלון בברלין לשני חברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסע עם חברי הטוב לשבוע באמצע אפריל. טיסה כבר יש :)

אנחנו בני 21 (למעשה, כשנהייה שם הוא יהיה בדיוק 22).עבורי זה טיול רגע לפני הגיוס (עתודאי), עבורו - מיד אחרי הפסיכומטרי, וקצת לפני השחרור.

הכוונה היא למלון במרכז העיר, שלא יהיה מפואר אבל שכן יהיה נקי ומסודר. רגע לפני שאני מסתער על אתרים כמו booking.com, רציתי לדעת אם למישהו פה יש המלצה ממקור ראשון (או שני :))

טווח מחירים?

בוינה שילמתי באוקטובר האחרון 35 יורו ללילה לאדם, אבל היה מדובר בחדר לשלושה.

בדבלין שילמתי מעט פחות (32? לא זוכר בדיוק) באוקטובר שלפני כן. גם שם היה מדובר בחדר לשלושה.

בשני המקרים קיבלתי חדר מרווח מאוד.

לא בדיוק במרכז העיר אבל בהחלט לא רחוק. 5-7 דקות הליכה בערך.. אני חושב שאותו דבר יתאים גם כאן.

מאחר וכאן מדובר בחדר לשניים, המחיר לאדם יהיה מן הסתם גבוה יותר. כמה? אין לי מושג.

פורסם

אההה.. עוד משהו. אם כבר פתחתי ת'רד - מישהו יודע איפה אפשר להשיג בברלין מוצרים של Numis? (אלבומים לאיסוף שטרות ומטבעות). כשהייתי בגרמניה באוקטובר, המחיר בגרמניה היה זול משמעותית מאשר המחיר באוסטריה (שהיה כמעט זהה למחיר האלבומים בארץ).

פורסם

מביקור שערכתי לאחרונה בברלין, אני יכול לספר על מלון קטן שהתאכסנתי בו בשם Insor.

המלון ממוקם במזרח העיר, הגעה למרכז (אלכסנדרפלאץ) לוקחת כ-10 דקות בשילוב עם

הרכבת, או כ-25 דקות ברגל. שכונה נחמדה, סופרמרקט גדול ובורגרקינג ברדיוס של ק"מ.

עשיתי מסלול רגלי של 15 ק"מ, מהמלון דרך כל אתרי התיירות הפופולריים של ברלין ובחזרה.

זה לקח משהו כמו 5 שעות סה"כ, ניתן לראות את התוואי במפה המצורפת.

המחיר היה 25 יורו ללילה, בחדר זוגי ללא אנשים נוספים. שירותים ומקלחת משותפים ל-4

חדרים במסדרון, רמת נקיון טובה. היה כיור קטן בחדר עם "אטמור" למים חמים, לא היו שם

דברים של בית מלון רציני, כמו מקרר, קומקום חשמלי וכד'. כן הייתה טלוויזיה קטנה ויעילה.

לא הייתי ממליץ להתאכסן שם לאורך זמן, זה סוג המקומות שאליהם באים לישון, לא לבלות.

עם זאת, במידה והדרישות שלכם לא גבוהות, מדובר באחלה אופציה, גם אם חוזרים בלילה

עם מישהי (או מישהו :-)).

אם יש לכם שאלות נוספות, לגבי ברלין או אירופה באופן כללי, אשמח לסייע (כאן, או בה"פ).

Berlin.jpg

פורסם

בזמנו כשהייתי רוצה לחסוך בארופה, הייתי ישן באחד משני הרשתות

פורמולה 1, שם זה חדר עד 3 אנשים, אתה משלם לפי חדר ולא לפי ראשים. מקלחת ושרותים משותפים. יש בערך מקלחת ושרותים לכל 2-3 חדרים.

העלות כ25-30 יורו. תלוי במיקום. יש להם גם אתר באינטרנט שאפשר להזמין משם. או בהגעה. ארוחת בוקר עולה עוד כ5 יורו. מסודר, טלויזיה, וכ'ו. מקום לישון בדרך כלל. יש כמובן כיור בכל חדר, המבין יבין.

הרשת השנייה, היא ETAP. שם יש שרותים ומקלחת בכל חדר, סגנון פורמולה 1 רק בצבע כחול. מלון כוכב 1 (TOURIST CLASS), שם העלות בין 30-40 יורו תלוי במיקום. כמובן שיש חנייה בשפע.

מאוד מומלץ, זול מאוד, אין דברים כאלו בארופה. גם להם יש אתר.

מעל לזה יש כבר את רשת LEAF, ו GOLDEN HOTEL, שמציעים בעלויות של כ35-50 יורו ללילה, ואפילו סוויטות ביותר מזה.

היו עוד כמה רשתות, אבל לא יצא לי להשתמש בהן כי לרוב בחרתי ETAP.

היום החיים קצת אחרת בארופה בשבילי, הפעם האחרונה שהשתמשתי בשירותים של ETAP היו לפני כשנה.

מה שכן, בימים מיוחדים (כמו כשהייתה התערוכה בפרנקפורט, לפני כ3 חודשים) ETAP היו מלאים, ושאר המלונות רצו כ300 יורו ללילה, אז תבדוק אם בתקופה שלך יש איזה פסטיבל באזור או משהו כזה שיקפיץ מחירים.

פורסם

אני הייתי ב-Crown Plaza, שממוקם במרכז העיר (ליד ה"קא דה ווה").

לא מלון זול במיוחד...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה על ההצעות, אבל נראה לי שמה שאני מחפש נמצא בין מה שהציעו Derish ו-srack להצעה של RS.

מישהו?

תודה שוב!

פורסם

אם מישהו יחפש מתישהו ויקבל בתוצאות את הת'רד - הנה עזרתי הצנועה:

הלכנו על מלון Park Inn בברלין - נמצא ב-Alexanderplatz 7, מדורג 4 כוכבים.

680 יורו לזוג לשבוע, כולל ארוחת בוקר - מחיר מצוין!

אופציות נוספות: Savoy Berlin - יותר זול אבל נמצא במערב העיר ולכן רחוק יותר כשיוצאים בערב. אנחנו העדפנו לשלם עוד קצת ולהיותר במיקום מרכזי יותר.

פורסם

נפלתם כנראה על זמן טוב היות ו-Park INN נחשב ליקר יחסית בברלין במיוחד בגלל המיקום שלו.

סה"כ מלון מצוין.

רשמים מברלין ?

Veni Vidi Vici

פורסם

מגניב.

אגב, ליאור - אלכסנדרפלאץ זה לא המיקום הטוב ביותר בברלין... :roll:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איפה רשמתי ש-Alexanderplatz נחשב למיקום הכי טוב בברלין ?

סה"כ מדובר על אחד המקומות המרכזיים מהם יש תחבורה לכל חלקי העיר.

Veni Vidi Vici

פורסם
איפה רשמתי ש-Alexanderplatz נחשב למיקום הכי טוב בברלין ?

סה"כ מדובר על אחד המקומות המרכזיים מהם יש תחבורה לכל חלקי העיר.

וואלק אתה.

נ.ב,

יתכן ואני אקפוץ לבקר בחודשיים הקרובים :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
נפלתם כנראה על זמן טוב היות ו-Park INN נחשב ליקר יחסית בברלין במיוחד בגלל המיקום שלו.

סה"כ מלון מצוין.

רשמים מברלין ?

יהיו רשמים, בעוד שלושה חודשים...

• תוכן חדש...