Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני יודע שאני פותח יותר מידיי שירשורים אבל לא לידאוג לא כל יום אני משפץ רכב.

אני מחפש מקום שאפשר לירכוש בו קופלונג לפורד סיירה גיאה, חיפשתי בכמה מקומות אך ללא הועיל.

הקופלונג בפורד סיירה גיאה שונה קצת מקופלונגים בסיירות רגילות...

האם יש מקום שאתם יכולים להמליץ לי עליו?

המליצו לי לעשות צלב בימקום, אצל אחד שמיתמחה בדרייב שאפטים יש בכך ייתרונות או חסרונות כל שהם?

תודה מראש,

עמרי לייט

פורסם

אל תעשה צלב תחליף את הקופולונג אני בטוח שיש איפה שהוא

ובמקרה הכי גרוע תמצא באינטרנט רק מהר לפני שזה יגרום נזק לגיר או לקלאץ

ציין מאיזה אזור אתה שיכוונו אותך למקום טוב.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

יש פורד סיירה 1.8 אוטומטית לפרוק אצל "מוסך קובלנץ" שבת"א, טל' 03-5468898 ובקש את נתי.

אולי תוכל לקנות ממנו הקופלונג (אם מתאים והוא מוכן למוכרו) או את כל המכונית שתשמש הלאה כתורמת חלקים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם אתה מאזור חיפה והקריות, פנה לששון לוי, חנות גדולה למוצרי גומי, ברח' ארייה שנקר בחיפה, סמוך לצומת הצ'ק פוסט.

הוא ותיק מאד בענף ואדם נחמד מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אהלן, אז חבר אם יש לך גיר רגיל אתה יכול להעיף את הקופלונג הזה ופשוט לקנות דרייבשפט עם צלבים!

איך שאני קניתי את הסיירה שלי עשיתי את זה ואני מרוצה ולא צריך להחליף כל הזמן את הגומי הזה שעושה ויברציות וכל פעם נהרס.

אני מכיר מישהו בת"א אם תרצה להגיע עד לכאן אני יכוון אותך בצפון אני לא כל כך מכיר.

יקי!!!

• תוכן חדש...