Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי אתמול בבוקר לרכב - פורד פוקוס אוטומטי 2003 160000 ק"מ - הכנסתי לD והרכב לא נסע.(לא נכנס בכלל להילוך). היה רעש

של ווווווםםםם כשלחצתי על הגז שנשמע כמו רעש של רצועה שמסתובבת על ריק. ניסיתי להכניס לרוורס, ל2, 1, והתגובה היתה זהה. גררתי את

הרכב למוסך ונאמר לי שרוב הסיכויים שצריך לשפץ את הגיר- עלות של סביבות 5K.כרגע מפרקים את הגיר ואני ממתין לדיאגנוזה.

השאלה היא - מה יכולה להיות התקלה במקרה כזה - האם בהכרח תקלה בגיר שמחייבת שיפוץ? או שיכולות להיות אפשרויות אחרות ?( בתקווה ,

תקלות יותר קלות). אם זה מחייב שיפוץ גיר, האם המחיר של 5K הוא סביר? אשמח לשמוע עצות והארות מכל סוג.

תודה מראש על העזרה,

מעין.

פורסם

אפשר וצריך לבצע דיאגנוסטיקה לפני פירוק הגיר.

לגבי המחיר - אם הוא כולל הכל (שיפוץ\עבודה\מע"מ) אז מדובר במחיר טוב.

פורסם

זה יכול להגרם מכמה סיבות:

החל מציריה שבורה, שזה לא קשור לגיר.

ממיר מומנט שבור - תקלה כזו היתה אצלי, עלות התיקון הסתכמה ב- 2K ש"ח.

ועד לנזק חמור יותר לגיר.

אני מציע שתנסה להבין מה בדיוק קרה שם לפני שאתה עושה שיפוץ מלא לגיר.

פורסם
אפשר וצריך לבצע דיאגנוסטיקה לפני פירוק הגיר.

לגבי המחיר - אם הוא כולל הכל (שיפוץ\עבודה\מע"מ) אז מדובר במחיר טוב.

איזה דיאגנוסטיקה אפשר לעשות בתקלה כזו לפני שמפרקים את הגיר?

פורסם
זה יכול להגרם מכמה סיבות:

החל מציריה שבורה, שזה לא קשור לגיר.

ממיר מומנט שבור - תקלה כזו היתה אצלי, עלות התיקון הסתכמה ב- 2K ש"ח.

ועד לנזק חמור יותר לגיר.

אני מציע שתנסה להבין מה בדיוק קרה שם לפני שאתה עושה שיפוץ מלא לגיר.

זה בדיוק מה שאעשה. בציריה שבורה כמו שנאמר אני מניח שהרכב היה מגיב לשילוב ולא בצורה של "פולגאז בניוטראל".בתקלה בממיר מומנט הסימפטום אמור להיות כפי שתיארתי?

דרך אגב..עוד פרטים - לא קדמה לתקלה שום תקלה אחרת. לא נדלקה אף נורת אזהרה לפני. עשיתי טיפול 15000 לפני שבוע והחלפתי תושבת מנוע אחת שהרעידה לי את הרכב.לאחר הטיפול נראה שהכל היה פיקס ועניין הרעידות נפסק לגמרי. נראה לכם שיכול להיות קשר למשהו שהיה בתיקון לפני שבוע?

פורסם

אוקי - הדיאגנוסטיקה לאחר פירוק הגיר לפי דברי המוסך- הלך החלק הפלנטרי (בעל המוסך אמר לי פריניטרי אבל נדמה לי שהתכוון לפלנטרי ) , לפי דבריו זה החלק שאחראי ללחץ השמן בגיר. חוץ מזה גם הדיסקיות לא תקינות. עלות החלפת החלקים 2500 ש"ח ועבודה 1000 ש"ח . הכל לפני מע"מ.

השאלות - 1) האם נשמע סביר שזו התקלה? 2) אם כן אני יכול לוודא שאכן זה מה שלא תקין? 3) האם המחירים סבירים?

פורסם

1.החלק שנשחק אינו קשור ללחץ שמן של הגיר אלא מתחבר אל נבה דיסקיות מצמד קידמי ואל ציר סיבוב לממיר המומנט.

נתקלתי כבר במספר לא קטן של גירים לפוקוס עם חלק זה של הפלנטרי שחוק.

2. תבקש ממי שפרק את הגיר לפרוס לפניך את החלקים של הפלנטרי ולהראות לך את החלק השחוק.

3. אם העבודה כוללת פירוק מושלם של הגיר ושיפוצו, אז כן.

• תוכן חדש...