Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיניואן בתקציב של 50k-60k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מתעניין ברכב בן 4/5 שנים, ומבקש למצוא "ביטחון" שלא תצטרך להשקיע ברכב. אין חיה כזו. רכב בגיל הזה דורש תחזוקה. יתקלקלו לך דברים שהם בגדר בלאי סביר, ועליהם תצטרך לשלם.

אכן, אני מחפש את "הסובארו של המיניוואנים". אוטו פשוט שמתקלקל לעתים רחוקות וגם אז אפשר לתקנו בזול ובקלות. אני מבין שעדיין אין חיה כזו בתחום המיניוואנים, אבל אני מחפש את הקרוב ביותר... להתייאש?

פורסם

טוב, הגיע הזמן להעלות לגמר כמה מכוניות, לפי כל ההמלצות שלכם, בפורום ובפרטי. תודה על ההשתתפות הערה, זה כיף לקבל עזרה שבאה מהלב (המודלים הם לפי מחיר מחירון לתקציב שלי – 50K-60K):

מיצובישי ספייסואגון – מודלים 01-03. אמרתם שזה אוטו מיושן, אבל נראה שכולם מסכימים שצריכת הדלק סבירה יחסית למיניואן. גם על מחיר החלפים לא שמעתי תלונות.

מיצובישי ספייסגיר – מודל 02, וללכת דווקא על דיזל, כדי לחסוך בדלק.

הונדה סטרים – מודלים 02-03. קצת יותר מרווחת מספייסואגון, אבל יש לה גם חיסרון: המושבים האחוריים מתקפלים יחד ולא כל אחד בפני עצמו, מה שמשאיר פחות תא מטען כמספר הנוסעים הוא 6.

יונדאי טראג'ט – מודל 01, אבל דווקא הטורבו דיזל. מנועי הבנזין חלשים (2 ליטר) או שתיינים (2.7).

קאיה ג'ויס – מודל 02. הבנתי שהוא דומה מאוד לספייסואגון, חסכוני ואמין. אשמח לשמוע עליו פרטים נוספים.

פיאט מולטיפלה מודלים 03-04, דיזל (כדי לחסוך בדלק). סידור מושבים נהדר ותא מטען מרווח יחסית לכל המוזכרות לעיל. מחיר החלפים מפחיד אותי, וגם החשש מ"צרות בצרורות".

כמו שאמרתי פה למישהו, אני מחפש את "הסובארו של המיניוואנים", אם יש חיה כזו, ואם לא, את הקרוב ביותר. כן, ברור לי שרכב בין 5-6 שנים זקוק לאחזקה, אבל אני מחפש את זה שיסכסך כמה שפחות ביני ובין הבנק... אז אשמח לשמוע את עצותיכם הטובות איך לבחור בין המוזכרות כאן. האם יש טעם שאפרט מדוע דחיתי את כל השאר?

פורסם

מיצובישי ספייסואגון – מודלים 01-03.

מיצובישי ספייסגיר – מודל 02.

הונדה סטרים – מודלים 02-03. .

יונדאי טראג'ט – מודל 01.

קאיה ג'ויס – מודל 02.

פיאט מולטיפלה מודלים 03 - 04".

הייתי מצביע עבור ההונדה, ולאחריה על היונדאי.

למה?

הספייסואגון והקאיה הן תאומות. בסיסיות למדי.

הספייסגיר - יותר מידי מסחרית.

המולטיפלה - למרות שאני סבור שמחירי החלפים של פיאט אינם יקרים, היא תהיה להערכתי פחות אמינה לאורך שנים מההונדה.

היונדאי - אם לא ההונדה.

כרגע הייתי מחפש את הרכב במצב הטוב ביותר מתוך הרשימה שלך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...