Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבעמוד הראשון כבר יש דיון לגבי רכישת רכב באותו תקציב אבל שם מדובר

באישה עם משפחה וילדים בזמן שאני חייל אז אולי יש לכך השפעה בהמלצות.

בכל מקרה כפי שציינתי, אני חייל לכן הרכב יהיה בשימוש רק בסופ"ש, אני לא ממש חובב רכבים

לכן אני לא צריך יותר מרכב אמין וחסכוני (גיר ידני).

קראתי הרבה המלצות וגם שאלתי אנשים, שני הרכבים עליהם ממליצים הכי הרבה הם

פג'ו 306 והפולו.

הייתי הולך על ה306 אבל מפחיד אותי עניין האמינות, בזמן שחלק אומרים כי אם אני אשמור על האותו כמו שצריך

ואקנה אותו שמור, אז לא אמורה להיות בעיה אבל בכל זאת אני קורא לגבי לא מעט אנשים שמבקרים במוסך על ימין ועל השמאל.

מה אתם אומרים?

תודה, ומצטער, אני יודע שכבר שכבר רשמו מספיק על הרכבים הללו.

פורסם

פיג'ו 306 היא מכונית טובה, אל תחשוש ממנה.

לדעתי אם הדגש שלך הוא על אמינות וחיסכון יש עוד אופציות מתאימות עבורך, למשל פורד פיאסטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני האשה עם הילדים...

עדין לא סגרתי על רכב אבל עד עכשיו היה לי פיג'ו 306 ישן שנגנב ולמרות שהיו לי הזדמנויות לא רציתי להחליף אותו. היה לי מודל שקשה למצוא xr עם 3 דלתות וסאן-רוף (לא מקורי לדעתי) אבל האוטו היה פיצוץ. למרות גילו המכובד (שנת 95') והקילומטרז' הגדול לא ביקרתי באופן יחסי הרבה במוסכים. היו לפעמים בעיות התחממות שדי מאפיינות רכבים אירופאים אבל לא משהו רציני ולפני שנה כשהוא כבר היה ממש זקן פשוט התקנתי עוד מאוורר. גם כשהיו תיקונים רציניים הם היו הרבה יותר זולים מתיקונים של רכבים אחרים שאני רואה סביבי (גולף, ב.מ.וו, פולו).

בסכום הזה אתה יכול למצוא רכב שנת 2001 בלי שום בעיה. האוטו סוחב מצוין ומאד חסכוני בדלק.

כמובן שכדאי לקנות רכב בתנאי קילומטרז' וכו' טובים חולקחת לבדיקה קודם.

• תוכן חדש...