Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רקיו דיסק ורמקולים אחוריים של aiwa אני רוצה להוסיף:

מגבר

סאב

ולהחליף רמקולים

בסביבות ה1000 שקל ושיהיה סחורה סבירה.

תודה מראש.

פורסם

שכחת להוסיף שאתה רוצה גם רכב כלול בעסקה.

מה שאתה מבקש אינו ניתן לביצוע. מגבר סביר - יעלה לך באיזור ה 600 שקלים ועוד נשאר לך רמקולים משהו כמו 300 שקל וסאב 400 בערך, ואיפה עלות ההתקנה?

הדרך היחידה לעשות את מה שאתה מבקש היא לקנות חלקים מאוד מאוד זולים ולהתקין הכל לבד. וגם אז אני לא בטוח שצליח לצאת בפחות מאלף שקל.

בהצלחה! :)

פורסם

אוקיי אז 2000 מספיק למה שאתה מתכוון?

כולל התקנה

אפשר פירוט שמות של המגבר הסאב והרמקולים שאתה מציע?יש לי מתקין.

פורסם

גם ב 2000 ש"ח אל תצפה למערכת איכותית במיוחד.

אם אתה מחפש מערכת שתרגיש שיפר של ממש מה HU שיש לך כרגע אתה צריך להשקיע קצת יותר.

ב 2000 ש"ח זו תיהיה מערכת סבירה ביותר אך אל תצפה ליותר מידי.

סט קומפוננט טוב (סביר) עולה בסביבות 600 (פשוט ביותר) 1100 (כבר משהו איכותי יותר)

מגבר (מספיק 900-1100 ש"ח) מק אודיו zx4500 / zx4000 ...

סאב סביר עולה כ 700 + 200 לתיבה...

ערכת חיוט עולה כ 150-200 ש"ח.

התקנה (זולה) 300 ש"ח

וזו מערכת בינונית אך ממש לא רעה.

לא הייתי ממליץ לך ללכת על מגברים סינים זולים (לא מדוייקים, נמרחים, מתחממים וכו'...)

סאבים זולים (קנווד / פיוניר ושות'...) לא מדוייקים נמרחים סתם עושים רעש...

רק קומפפננט (מורל / טמפו / הרץ אנרג'י) הם בהחלט נשמעים לא רע. אם אתה מוכן להשקיע עוד קצת תקח את הדוקאט אובושן.

בהצלחה.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...