Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הרכב הוא ככתוב בכותרת , שנת 2006 מהשכרה לשעבר.

החברה (אוויס) המוכרת את הרכב ניפקה לי את טופס הבדיקה הנ"ל.

קיבלתי גם טופס רשימת טיפולים שנעשו ברכב עד היום (טיפולי 15K וכו').

מה דעתכם על הריג'קטים הנמוכים? מה משמעותם?

תודה

תמונה 009.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תברח מהרכב כמו מאש,יש לו פגיעות חמורות. לא הייתי משלם יותר מ40% מתחת למחירון.

זה עוד בדיקה שלהם, בבדיקה שלך אני מאמין שיצא יותר גרוע.

STI 2004

פורסם

בקריאה שטחית של הטופס, הרכב עבר כנראה שתי תאונות לא קלות: מלפנים שגרמה להחלפת הכנף הימנית ונזק לתא המנוע, ומאחור שגרמה להחלפת כנף, דלת תא מטען... כלומר נכנסו ברכב גם מלפנים בצד ימין וגם מאחור ובצד שמאל...

גם בלי השאסי הייתי בורח מהרכב...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תביא בחשבון שבעל המכון קיבל את הזמנת העבודה מ'אוויס'.

המשמעות: גם אם יתברר שהרכב כולו גמור לא תוכל לתבוע אף אחד כי בעל המכון בדק את הרכב עבור 'אוויס' ולא בעבורך.

חפש אקזמלר אחר.

פורסם

תודה רבה על התגובות (איפה KOMPY ודוד ממונדיאל כשצריך אותם?)

טוב, אולי זה המקום לציין שהרכב כבר נקנה ונאסף היום ע"י בנאדם שלא מבין כלום מהחיים שלו בקניית רכב (עדיין לא נעשתה העברת בעלות).

ועל כך נאמר, פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים!

מה שאני עושה עכשיו זה "בקרת נזקים" , לראות תכל'ס עד כמה הוא נדפק.

מה המחיר הריאלי של הרכב? לפני הפחתה כלשהי (השכרה/רכב פצוע אנוש) המחירון הוא 87K

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אין צורך בדוד ובי בכדי לא לקנות רכב שכזה.

תברח מהרכב כמו מאש,יש לו פגיעות חמורות. לא הייתי משלם יותר מ40% מתחת למחירון.

די לאחוזים המטורפים שהנך זורק. גם השמאי המחמיר ביותר לא יתן ירידת ערך שכזו.

רוצה תשלם - לא רוצה, אל תשלם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שים לב מי הזמין את הבדיקה - אויס. מניח שבבדיקה פרטית, אותם ליקויים היו תחת סעיפים עם משמעות רצינית יותר.

עדיף למצוא מזדה 6 מידיים פרטיות, לא מדובר על רכב נדיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם המחירון הוא 87, מחיר הגיוני יהיה סביבות 55.

איך הגעתי לזה? כיום חברות הליסינג מציעות חלק מהרכבים שלהם למכירה ב 35%. כמובן שהרכבים האלו הם הפחות אייכותיים של החברה והרכב הנבדק איינו טוב יותר מהרכבים ברשימה, כנראה שאפילו גרוע יותר מרובם.

מקווה שעדיין ניתן לברוח...

פורסם

לKOMPY האחוזים שציינתי הם דעתי לגבי שווי הרכב, אני אמנם לא שמאי אבל עוסק בענף.

דעתי לא מחייבת אף אחד ואתה מוזמן ללכת ולשלם להם מחירון באם יתחשק לך.

תתחדש.

STI 2004

פורסם

ממה שאני הבנתי, זו לא הבעיה שהרכב עבר תאונה , אלא אופי הפגיעה שהצריך הלחמות חדשות בשאסי,

במידה וזה לא היה קיים, כל השאר רלוונטי?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

והתיקונים בעמודים? הדלתות? דופן תא המנוע? רצפת תא המטען שתוקנה?

לדעתי, מבחינה מסחרית הרכב הזה הוא סוס מת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טוב, אולי זה המקום לציין שהרכב כבר נקנה ונאסף היום ע"י בנאדם שלא מבין כלום מהחיים שלו בקניית רכב (עדיין לא נעשתה העברת בעלות).

ועל כך נאמר, פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים!

מה שאני עושה עכשיו זה "בקרת נזקים" , לראות תכל'ס עד כמה הוא נדפק.

אם עוד לא נעשתה העברת בעלות, שיבקש לבטל את העיסקה.

כמה טעויות אפשר לבצע ברכישה אחת?

לא נראה לו קצת חשוד שיש יותר מדי מלים בטופס הבדיקה ? (בהנחה שהוא לא יודע לקרוא ואין לו הגיון בריא)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ברכב שלי נפל גזע עץ שבעקבותיו הוחלפו מכסה תא מטען ותקנו כנף. בצד השני לא מזמן איזה גברת עם הג'יפ החליפה נתיב מבלי לבדוק שיש בו רכב. לרועה המזל הרכב היה שלי ואני הייתי בו. ( כמו חלוץ. הרגישה מכה קלה בכנף) וגם פעם איזה נהג טנדר משום מה חשב שאישתי תלך ראש בראש עם טרקטור ולא תתן לו זכות קדימה ולכן לא בלם ונכנס ברכבי. כתוצאה מכך הולחם פגוש אחורי שנסדק. תכל'ס יש 3 פגיעות מאוד מינוריות. אבל בבדיקה זה יראה כאילו לפחות איזה משאית נכנסה לאוטו והתיישבה במושב אחורי ליד הילדים.

אין לדעת.

פורסם
והתיקונים בעמודים? הדלתות? דופן תא המנוע? רצפת תא המטען שתוקנה?

לדעתי, מבחינה מסחרית הרכב הזה הוא סוס מת.

זה לא נכון, היום כמעט על כל שטות מחליפים ומתקנים וצובעים חלקים ברכב, אז מה זה אומר שהכל דפוק? אני יכול להגיד לך שאני מאוד פדנט, והיתה לי שריטה על הכנף הקידמית מגעילה שכזו, והכנף נצבעה , בבדיקה יגידו שהכנף נצהעה כי X Y Z, אז מה.

כולה פלסטיק ופח שזה חרטא ולי זה מאוד הפריע,.

ברכב שלי נפל גזע עץ שבעקבותיו הוחלפו מכסה תא מטען ותקנו כנף. בצד השני לא מזמן איזה גברת עם הג'יפ החליפה נתיב מבלי לבדוק שיש בו רכב. לרועה המזל הרכב היה שלי ואני הייתי בו. ( כמו חלוץ. הרגישה מכה קלה בכנף) וגם פעם איזה נהג טנדר משום מה חשב שאישתי תלך ראש בראש עם טרקטור ולא תתן לו זכות קדימה ולכן לא בלם ונכנס ברכבי. כתוצאה מכך הולחם פגוש אחורי שנסדק. תכל'ס יש 3 פגיעות מאוד מינוריות. אבל בבדיקה זה יראה כאילו לפחות איזה משאית נכנסה לאוטו והתיישבה במושב אחורי ליד הילדים.

אין לדעת.

מסכים איתך ב100%, זה כולה פח שהוחלף או נצבע.

לסיכום,

לא החלפת הדלתות וכל חלקי הפח כאן היא הבעיה, כל נושא תיקון הצבע, הבעיה היא התיקון של השילדה, במידה ולא היתה הלחמה, מתיחה במרכז, מילוי כזה או אחר, ואין משמעות בטיחותית לנושא אז זה שטויות ויש לזה רק נזק שכירותי

מסכים שברכב הזה יש קצת הרבה דברים, מה גם שאני לא מתייחס לפגיעות בפח אלה רק לפגיעות המצוינות במנוע/שילדה.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...