Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא נכון, היום כמעט על כל שטות מחליפים ומתקנים וצובעים חלקים ברכב, אז מה זה אומר שהכל דפוק? אני יכול להגיד לך שאני מאוד פדנט, והיתה לי שריטה על הכנף הקידמית מגעילה שכזו, והכנף נצבעה , בבדיקה יגידו שהכנף נצהעה כי X Y Z, אז מה.

כולה פלסטיק ופח שזה חרטא ולי זה מאוד הפריע,.

תיקון בעמודים לא נעשה סתם ככה "על כל שטות קטנה".

אולי החלפה של דלת פה ושם אפשרית בגלל מכה קטנה, אבל כאן מדובר בהחלפה של כמה דלתות כולל תיקון בעמודים. המסקנה הכמעט מתבקשת כאן היא שהרכב קיבל מכה צידית חזקה שעקמה את הדלתות למצב שאינו בר תיקון ופגעה גם בעמודים.

החלפה או צביעה של כנף קידמית (כל עוד בוצעה בצורה מקצועית) אינה בעלת משמעות רצינית בהכרח אבל בהחלט דורשת בדיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לKOMPY האחוזים שציינתי הם דעתי לגבי שווי הרכב, אני אמנם לא שמאי אבל עוסק בענף.

דעתי לא מחייבת אף אחד ואתה מוזמן ללכת ולשלם להם מחירון באם יתחשק לך.

תתחדש.

מעניין אותי לדעת באיזה ענף אתה בדיוק עוסק?

40% ??????

פורסם
תיקון בעמודים לא נעשה סתם ככה "על כל שטות קטנה".

אולי החלפה של דלת פה ושם אפשרית בגלל מכה קטנה, אבל כאן מדובר בהחלפה של כמה דלתות כולל תיקון בעמודים. המסקנה הכמעט מתבקשת כאן היא שהרכב קיבל מכה צידית חזקה שעקמה את הדלתות למצב שאינו בר תיקון ופגעה גם בעמודים.

החלפה או צביעה של כנף קידמית (כל עוד בוצעה בצורה מקצועית) אינה בעלת משמעות רצינית בהכרח אבל בהחלט דורשת בדיקה.

ואם היו 2 תאונות והוחלפה דלת אחת ואחרי שנה היתה תאונה בצד שני והוחלפה או נצבעה עוד דלת? זה לא הכרח שהיתה תאונה מטורפת בצד ואלוהים יודע מה קורה(אני לא שולל שנכון מה שאתה אומר, אני רק אומר שאי אפשר לקבוע את זה ),

לגבי הכנף, לטעמי אין לזה משמעות בכלל, כולה פח והעיקר שתוקן אסתטית כראוי

לגבי התיקון בעמודים כנראה שאתה צודק, אני לא מבין בזה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יש בפורום הזה צביקה אחר. בחור טוב, משפץ קרבורטורים לפרנסתו. למה אני מזכיר אותו? כי באחד הפעמים בהם נפגשנו הוא אמר לי משפט יפה, שאימצתי לעצמי אבל מגיע לו הקרדיט.

"אין צירוף מקרים, אלא הצטרפות מקרים"

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מקבל את מה שאתה אומר לגמרה, ועדיין כל מקרה לגופו, בזמנו קניתי איביזה STELLA שנת 2001, תיקוני צבע כמעט בכל הרכב כאילו הוא נמחץ וסודר מחדש ונמחץ ושוב סודר מחדש, בפועל אלה היו רק צירוף של תאונות פח כאלה ואחרות

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...