Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שחבר שלי קנה הוא שברולט קוואליר קופה שנת 96 מנוע 2.2.

הרכב נקנה מהחברה ע"י מזרחי, אצל מזרחי המנוע התחמם והלך ראש מנוע ובוכנה אחת התעוותה במקצת, מזרחי עשה טיפול ראש מנוע ומכר את הרכב לצעיר מחיפה, לאחר כשנה הרכב נמכר לחבר שלי והוא אצלו כ3 חודשים.

כשמזרחי מכר את הרכב לאותו הצעיר הוא נתן התחייבות לכל החיים למנוע בעקבות ההתחממות שהייתה לו, וההתחייבות עברה לחבר שלי, ההתחייבות כללה בלוק מנוע מייבוא כולל 4 בוכנות, בחינם כמובן. בהתחלה מזרחי דרש 3 וחצי אלף על עבודת החלפה, לפני כמה ימים דיבר איתו חבר שלי והוא סיכם איתו על ראש מנוע משופץ, בלוק מנוע מייבוא משופץ, 4 בוכנות, וסט שסתומים חדש, ועוד איזה שהו סט שחבר שלי לא זוכר מה הוא, אני חושב שמדובר על גל זיזים. על זה הוא דורש 6K.

האם זה משתלם?

פורסם

מי זה מזרחי??

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם
מי זה מזרחי??

מזרחי זה מוסך מורשה של UMI בחיפה,

הם גם יבואנים של מנועים בעיקר לשוק הרכב האמריקאי בארץ , חדשים, מפירוק ומשופצים.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

בזמנו, כשעוד הקורסיקה שלנו היתה בחיים הלך לנו מנוע. במוסך UMI רצו הון (4500 ש"ח) למנוע מפירוק. העדפנו למכור. זה לא היה משתלם, כי המחירון היה 13500 ש"ח... (וגם לא היה לנו כ"כ כסף, וגם ככה רצינו למכור אותה). המנועים של הקורסיקה והקואלייר הם אחים. שלנו היה 2200.

בקיצור - אל תיכנס לסאגה הזו - חודש היינו בלי אוטו. ואוטו היה הרגליים שלנו. (עד שהכרנו את הדבר הזה שנקרא "אוטובוס". גם נהג פרטי, וגם לא משלמם על דלק. מגניב, הא?)

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
מזרחי זה מוסך מורשה של UMI בחיפה,

הם גם יבואנים של מנועים בעיקר לשוק הרכב האמריקאי בארץ , חדשים, מפירוק ומשופצים.

טוב אז תגיד אחים מזרחי

פעם היו לו מנועי 2.2 מושלמים שהוא ייבא עודפים מ GM

כלומר ראש , ובלוק מושלם בלי אגן שמן אלה היו מנועים חדשים

הרכיבו פעם אחד כזה לקוואליר ששפך מנוע אחרי 350K

ויצא בומבה אם יש לו מנוע כזה זה שווה

השאלה אם הרכב בכללותו מצב חיצוני ופנימי שווה את ההשקעה

או שהמנוע זה רק התחלת הסרט

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"