Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש ליקנות מכונית יוקרה (מרצדס, ב.מ.וו משהו בליגה הזאתי)

לאחר תאונה, שצריכה תיקון, או לאחר אובדן הלכה שתוקנה.

איפה אפשר למצוא דבר כזה היום?

הבנתי שיש מיגרש מכוניות של הביטוח, אבל הם רובם נימכרים לסוחרים,

אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור? תודה רבה.

פורסם

עדיף באותו תקציב לקנות בשנתון נמוך יותר אבל עם שלדה שלמה. איפה אפשר למצוא? ביד 2 למשל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הכוונה היא לא למכוניות טוטלוס, אלא למכוניות של 49אחוז נזק, או מכות קצת שילדה מינוריות.

מישהו יודע משהו ?

פורסם

תלך לסוחרים, בקש רכב "נקי" וכנראה שמה שתקבל יהיה אחת עם נזקים.

(כמובן שלא אצל כל הסוחרים) אבל בנתניה יש לך סיכוי גדול "להצליח"

פורסם

לא מזמן ראיתי ביד 2 במוו סדרה 5 מהשנים האחרונות עם קצה שלדה, חפש אותה באתר אם אני לא טועה היא בצבע שמפניה מדגם 530

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
נסה לברר מה קרה ל S-CLASS שנכנסה לא מזמן בקניון רמת-גני

זאת המרצדס של חישי (איציק חדיף)!

תקנה אותה וכדאי מאוד שכל בוקר תבדוק טוב טוב את האוטו לפני שתתניע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זאת המרצדס של חישי (איציק חדיף)!

תקנה אותה וכדאי מאוד שכל בוקר תבדוק טוב טוב את האוטו לפני שתתניע.

אגב, ומצטער על הסטיה מהנושא, עצרו אותו בסוף?

פורסם

שלום

פנה אלי בה"פ ואני אפנה אותך אל מי שמקבל את כל הטוטל-לוסט\אובדן להלכה של חלק מחברות הביטוח

(חבר שלי עובד שם אני יברר אם זה בסדר לתת את הטלפון שלו - הם בדרך כלל עובדים רק מול סוחרים)

בהצלחה

פורסם
יש באתר של המאגר אודי אס 8 אחרי תאונה

אם הרכב כבר מתוקן אז אני מכיר אותה, היא עברה תיקון במוסך של חבר. לפי מה שהוא אומר לרכב יש קצה שלדה (חטף מכה מקדימה) אבל לא משהו משמעותי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אגב, ומצטער על הסטיה מהנושא, עצרו אותו בסוף?

כן, המשטרה תצליח לתקוע את הדביל הזה על כזאת שטות מפגרת(מפגרת מבחינת התנהגות של עבריין בכיר ולא חו"ח מבחינת הפקרת פצוע בשטח לאחר תאונה).

אפילו החוקרים שלו הרימו גבה על ההתנהגות שלו שלא מתאימה לו אישית ובטח לא מתאימה לאחד מראשי הפשע בארץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...