Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה, מה שפורסם באינטרנט לפני היה האב טיפוס נראה לי :\

אם תשים לב, לאדי יש גם כניסת COAX בנוסף לאופטי [אוי! כמה שזה תורם ברכב!!] :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

holly sh*t...

מאיפה אתם מנפיצים את כל הדברים האלה?

סחטיקה ומתחדשת!

סקירה מלאה על המכשיר, כן?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני שם לב שכניסת הAUX שלו (למי שרוצה לחבר HU קיים) היא זוג בודד, כלומר אם משתמש רוצה לחבר למשל, את אחת היציאות ובנוסף יציאת סאב על מנת לשלוט על העוצמה שלו מהHU, לא יכול. אדי, האם כך הדבר?

בשיפוצים

פורסם

יש לי את המדריך, הספקתי לעבור עליו ברפרוף שהספיק לי לכל מה שאני צריך לדעת על המכשיר הזה, כמובן שעכשיו אני הולך לעבור עליו הרבה יותר בקפידה - עד התפעול - סבלנות רבותיי, אנחנו הולכים להזיל ריר ביחד.

שש ערוצי כניסה (שלוש כניסות) שמונה ערוצי יציאה.

כניסה אופטית וכניסה דיגיטלתי קואקסיאלית.

דיסק בדיקה ביחד עם דיסק עם תוכנה להתקנה למחשב נישא שמתחבר אליו בUSB - לא בלוטות' ולא נעליים.

חיבור רשת לתיאום עם מגברי סדרת התסיס ומתאם לחיבור לBIT ONE בשרשור.

יחידת שליטה מרחוק.

יש לו TC לכל ערוץ.

אקולייזר מאוד מתקדם - 30 ערוצים נדמה לי לכל ערוץ - לפחות לקדמיים

שליטה על כל ערוץ בקרוס אובר עם סלופים מאוד גמישים וכל ערוץ מסוגל לעשות בנדפאס.

שליטה על סאב

ויש שם עוד דברים שלא הספקתי לעבור עליהם סה"כ המכשיר הזה מציע משהו ששום דבר אחר חוץ מPC לרכב מסוגל להציע והאמת שלא רציתי להכנס להתקנה של מחשב בתוך רכב, רציתי קופסא פשוטה שתעשה הכל עם כמה כפתורים בודדים וזה בדיוק מה שקיבלתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי תתחדש. יפה מאד!

כיף לראות מוצרים חדשים וטובים.

קראתי על המוצר הזה, ולפחות על הנייר זה אמור להיות "הקוסם" Ver. 2 ...הבנתי שיש לו יכולות לא מעטות..

אם תוכל באמת להרחיב, מדוע הבחירה הייתה דווקא בו.

אגב מנחתים - מנחתים כאן בימים האחרונים, אז יש לו גם כניסות high level, אבל כנראה לא תחבר אותו למערכת OEM..

מה מחיר המוצר הזה?

עריכה:

חיבור רשת לתיאום עם מגברי סדרת התסיס

מה זה אומר? אתה רוצה לומר לנו משהו? :-)

פורסם

לגבי כל הנושא של הכניסות יציאות - אני בעצמי עוד לא יכול לאמר כי אני שומר את חוברת ההתקנה לזמן ההתקנה שלו פחות או יותר.

אבל לכניסת הAUX אני לא מתכוון לחבר לו שום דבר אלא אני מתכוון לקנות נגן MP3 אם יציאה דיגיטלית (רצוי אופטית) ולחבר אותו ישירות לביט וואן.

לגבי OEM - טויוטה קורולה 2007 באה עם HU אפטר מרקט בדמי הSUN - אבל הHU הוא קנווד פשוט שלא קורא אפילו MP3, לכן אני רוצה גם להביא נגן שיעקוף אותו וכמובן נשארו לי שנתיים עם הרכב הנוכחי ככה שרוב הסיכויים שלרכב הבא תהיה מערכת OEM אם זה ליסינג ואז אני תמיד יכול לעקוף אותה...

וכן - זה היה אחד השיקולים המרכזיים לרכישה שכזו.

בין הקוסם 2 של רוקפורד לביט וואן - יש תהום עמוקה מאוד לצערי.

הקוסם של רוקפורד מסוגל לשלוט על מערכת 5.1 ולא על מערכת 4WAY - כלומר קדמיים ואחוריים שיכולים להיות בי-אמפ + סאב וסנטר.

הקרוסים שלו מוגבלים מאוד לעומת הביט וואן ובגלל הסיבה הראשונה שרשמתי, נפסל על הסף.

ה6XS של אודיו קונטרול - מסוגל לשלוט על 3WAY מלא אמנם אבל אז צריך לשלוט על הסאב דרך הHU ואז אם אני נופל על מערכת OEM בעתיד - לא מתאים.

הDQXS - לא זוכר בדיוק למה, אבל הוא נפל גם כן על סעיף מסויים נדמה לי שחלק מזה היה בגלל שאין לו TC עד כמה שזכור לי ועדיין יש לי צורך בHU אפטר מרקט. בכל מקרה הDQXS לא ענה לי על כל הצרכים שחיפשתי.

CAR PC - כבר עמדתי לרכוש מחשב מיני ITX פשוט ב1200 שקל, כרטיס קול ומסך 7 אינטש ליליפוט ואז כשחשבתי על כל החלקים החליפיים שאני צריך לרכב, קיקפאנלים ועכשיו גם קונסולות?

ירד לי החשק גם מזה וגם מהרכבה של מחשב - אני מחפש מכשיר פשוט ולא יותר ואני לא רוצה שיראו כלום, מסך מגע רואים מיד ואני לא רוצה שירימו גבה.

במילים אחרות - אחרי חיפושים רבים, שילובי HU עם קורסים ופרוססורים ואקולייזרים כאלו ואחרים - רק הביט וואן ענה על הכל ביחד ולכן נרכש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין מה להגיד המכשיר נראה מעולה על הניר, אם תוכל לפרט קצת על הקונטרולר שלו, מבחינת הפונקציות "הראשיות".

לגבי החיבור של נגן עם יציאה דיגיטאלית, נשמע לי סוג של חלופה ראויה לכל ענין הקונסולה, אבל השאלה היא כמה נוח לעבוד איתו ביום יום, אם זה רדיו תוך כדי נסיעה, ואם זה פתאום רצון לשמוע דיסק וכדומה...

יש לך אפשרות להשאיר את הרמקולים האחוריים ( בבבעעעעע... )לרדיו המקורי, בשביל לשמוע את דני דבורין בשבת, ולעבוד עם כל שאר הרכיבים ביתר הזמן.

בשיפוצים

פורסם

התכוונתי כמובן ל"דור הבא" של הקוסם.. לא לקוסם2 של רוקפורד.. כלומר, לפי היכולות שלו הוא יכול להיות מוכתר "הקוסם".

כן, בהחלט ציוד מעניין שיכול לספק מענה לקונפיגורציות רבות. נשמע מצוין, שוב תתחדש!

לגבי הקונטרולר דווקא אני מבין שמדובר בשליטה על פונקציות בסיסיות בלבד, את כל השאר באמצעות מחשב.

פורסם

אני מתכוון לעבור על חוברת ההדרכה שלו יותר ברצינות במהלך הסוף שבוע הקרוב - אני בעצמי לא יודע עליו הרבה מעבר ליכולות העיקריות שלו - שאכן עונות לי על כל הצרכים.

הסלופים למשל מגיעים עד 48 DB דרגת חיתוך ונדמה לי שלערוצים הקדמיים ראיתי משהו כמו 56 - אבל אני לא סגור על זה - אבל מ6 עד 48 לכל הערוצים הוא מסוגל לחתוך.

TC ואקולייזר גמישים מאוד לפי מה שראיתי במדריך אבל עוד לא ראיתי עד כמה גמישים מעבר לזה.

לגבי התפעול של השלט רחוק, אני מתכוון להשתמש בו פחות ככל האפשר בעקרון אבל אני הולך לברר על זה ביומיים הקרובים.

וברור כשאני אוכל לתמצת יותר פרטים אני אעשה את זה - כרגע, הודעתי על הרכישה של ה"מוח" שיהיה אחראי על המערכת השניה שאני בונה.

מה שמשגע אותי עכשיו זה - האם לפתוח משתמש חדש בפורום בכדי להגדיר את המערכת החדשה בחתימה? איך אני מגדיר שתי מערכות בחתימה אחת?!? בחיי - זה מה שמעסיק אותי עכשיו :-P

בנוסף לזה בין שיקול של כל מיני הכלאות מוזרות של HUים כאלו ואחרים עם כל מיני באס קיובס ואקולייזרים חיצוניים לבין קאר PC שדורש עבודה תשטיתית מתוסבכת (וגם משהו שהאשה צריכה לתפעל - אל תשאלו איזה עצבים אני חוטף בכל פעם שהיא מפעילה לי את הPTY באלפיין) לקנות מוצר שהוא פשוט יותר לשליטה והוא גם לא נחשב מוצר היי אנד לכל דבר אלא הוא מוצר היי אנד לכל דבר - אין מה לחשוב פעמיים.

Pioneer TS-X150

פורסם

תתחדש מזל טוב בהחלט רכיב משובח מחברה גדולה ומכובדת וכמובן על הסדרה האדירה הזאת

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

השקעתי לך בסקיצה, תמשיך מכאן..:-D

car1: Alpine 9853R Audiocontrol 4XS Audiobank EQ5 RN-cr101->Sony XM-2025 Morel CDM54 Elate 6->Kicker ZX650.4 Infinity Kappa 12.1->JBL CS300.1

car2: Audison bit1

לא צריך "HU". לא צריך "מונובלוק". לא צריך "סאב".

לגבי CAR3 לא בטוח שיהיה לך מקום בחתימה..

אהבת?

פורסם

מרשים מרשים

הטוויטרים - L1, המידים L4, מידבאסים האבוק 7 אינטש

מגברים - הקיקר ZX מהרכב הפרטי יעבור לטובת הרכב הנ"ל והKX600.4 יוחזר לרכב הפרטי היות ואני לא לגמרי שקט איתו, במידה ומשהו קורה אני מעדיף שילך לי שוב ה4XS שאוכל לתקן שוב ב100 שקלים ולא הביט וואן.

אז אמרנו ZX650.4 לגישור לסאב ולמידים.

קיקר ZX50.2 שהוא בעצם 2 כפול 60 לטוויטרים

וJBLGTQ200 בגישורים למידבאסים (שהוכיח יפה מאוד בגישורים שהוא יכול להטיס את האליית לחלל החיצון בלי עיוותים).

HU - וואט אבר

פרוססור - ביט 1

וסאב - שזה הדבר היחידי שחסר לי בעצם - בשאיפה לאודיופיל, אבל גם אסאסין מתקבל בברכה או פירלס XXXLS.

ובברכת לילה טוב... נמשיך מחר.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...