Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העלות של הפריט היא 3800 ש"ח, בחלק מהמקומות הוא עלול להמכר גם מעל ה4K

בחו"ל הוא אמור לעלות משהו כמו 2000 ש"ח או טיפה יותר, תוסיפו לזה משלוח ומיסים ואחוז רווח של חנות ואתם מקבלים מחיר ישראלי.

היבואן הוא אודיו סיסטם שאני דרך אגב ניסיתי לשכנע אותו להצטרף כספונסר לפורום משום שהציוד שהוא משווק ראוי לפרסום בפורום. החלטה שלו.

אקליפס, הרץ, אודיסון, פוניקס גולד, קונקשיין, דיינאמאט.

אני מקווה שהוא יבחר להצטרף לבמת המפרסמים.

עד אז, אני מגיב ונותן מידע על המוצר הזה פשוט בגלל שרכשתי אותו היות והמוצר הוא מוצר טוב ומהווה בחירה מעניינת ביותר - אני מקווה ומאמין שגם יוכיח את עצמו כבחירה מוצלחת.

המידע שאני הולך לספק על המוצר מתבסס על חומר פרסומי ולכן אשתף אתכם רק בנתונים הטכניים שמעניינים אתכם בת'רד הזה:

1. המכשיר נשלט ע"י תוכנה - אפשר לשלוט עליו בOFFLINE זה מצב שבו מגדירים את המוצר דרך התוכנה ואח"כ דוחפים את ההגדרות למוצר בזמן החיבור אליו. ויש מצב אחר בו מגדירים את המוצר תוך כדי זמן אמת.

2. ממיר 24 ביט DA ו AD של וולפסון, DSP 32 ביט ורכיבים נוספים של בר בראון.

3. קרוס אובר בקפיצות של 6 עד 48 DB גם באטרסוורט' וגם לינק רייליץ.

4. 8 יציאות 4V למגברים.

5. יכולת התממשקות ברשת פרטית RJ45 בכדי לשלוט על הגדרות של מגברי סדרת תסיס.

6. אקולייזר גרפי 31 ערוצים לכל יציאה.

7. TC 0-22MS לכל יציאה.

8. יכולת לעבוד 2WAY, 3WAY ו 4WAY

9. ביטול קליפינג או יותר נכון בקרת קליפינג בכל הכניסות.

10. יכולת לשמור 4 קונפיגורציות שונות בקונטרולר.

בקיצור - נראה שזה מכשיר ברמה מאוד גבוהה, אני עוד צריך לקרוא את חוברת ההוראות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אה.. כן :-P

עברתי על חוברת ההדרכה של המכשיר :shock:

אלוהים ישמור - אין דבר שהוא לא עושה חוץ מלהכין קפה.

הכל, פשוט הכל - סלופ, נקודות חיתוך, היפוך פאזה, יישור קו (אליימנט), תיקוני זמנים, איקוליזציה ואיקולזציה לפי תחומי ווליום, קרוס נפרד לכל כניסה ולכל יציאה וקרוס ייחודי לסאב וופר, ווליום נפרד לכל ערוץ.

פשוט סוף של מכשיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני שם לב שכניסת הAUX שלו (למי שרוצה לחבר HU קיים) היא זוג בודד, כלומר אם משתמש רוצה לחבר למשל, את אחת היציאות ובנוסף יציאת סאב על מנת לשלוט על העוצמה שלו מהHU, לא יכול. אדי, האם כך הדבר?

אתה גם שאלת את השאלה הנ"ל - וובכן למכשיר יש שלוש כניסות ראשיות (שש ערוצי RCA הכוונה) שתי כניסות AUX וכניסות דיגטליות - קואקס ואופטי. ושמונה כניסות גבוהות.

למכשיר הזה יש שמונה יציאות (4 ערוצים) שלא תלויות בשום צורה באף אחת מהכניסות. ועוד שתי יציאות דיגיטליות (אופטי וקואקס) לשרשור למכשור נוסף של מוצרים של אודיסון.

אתה יכול לבחור לשייך כל כניסה שאתה רק רוצה לאיזו יציאה שבא לך.

בפתיחת התוכנה אתה מגדיר את הקונפיגורציה של החיבורים שלך ואתה פשוט מתאים בין מספר הכניסות למספר היציאות ואיזה יציאה אחראית על איזה מגבר ואיזה רמקול.

המכשיר גם שולט לחלוטין על כל סדרת מגברי התסיס בשרשור של כבל רשת וכבל פיקוד - אתה לא צירך להניח אצבע אחת על המגברים אם יש לך את הביט וואן.

הקונטרול הוא מאוד פשוט - כפתור ווליום ששולט על הווליום בקפיצות של חצי דציבל טווח 0 עד 120 דציבלים (רגיש מאוד).

לחיצה על כפתור הווליום מאפשר לך לבחור מצב של בחירת מקור או בחירת עוצמת באס, פדר, באלאנס בעזרת 4 הלחיצים.

כפתור SEL עוזר לך לשלוט בסף הרגישות לאות הנכנסת וגם להכניס קונפיגורציה לכל אחד מארבעת הלחיצים כאשר אתה עובד עליו במצב של אחסון זכרון (4 כפתורים, 4 זכרונות).

זה בעקרון מה שהDRC (יחידת השליטה מרחוק) עושה.

Pioneer TS-X150

פורסם

נשמע לא פחות ממושלם! אני "פחדתי" שמדובר פשוט באפשרות לחבר מספר מקורות שמע שונים, ושהמכשיר פשוט עובד לפי בחירה עם מקור בודד ומפצל אותו עד לרמת 4WAY.

הקונטרולר נשמע נוח וגמיש מאוד! רק הצורה שלו לא נראת כמשהו שאפשר "להעלים" בקלות במקום נגיש, אבל זה עניין של קצת יצירתיות ומקסימום קצת יוסי וזה יסתדר.

אני מניח שמה שאמרת נכון גם לגבי הכניסות הדיגיטליות? האם ניתן להגדיר לו שאת הכניסה הדיגיטלית יתרגם ל2/3 WAY אקטיבי וסאב?

בשיפוצים

פורסם

אתה יכול לפצל את הכניסות הדיגיטליות איך שמתחשק לך. אתה מגדיר מאיזה מקורות המכשיר מצפה לקבל אותות נכנסות ואיך אתה רוצה שהצליל יצא כלפי המגברים.

ולא - ממש אין שום בעיה להצניע אותו - מכשיר יחסית קטן - 25 ס"מ על 15 ס"מ בערך בגובה של 3 ס"מ - נכנס בקלות לתא הכפפות או מאחוריו אם אתה רוצה להתקין אותו שם.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני רק הייתי מצפה מהDRC שיוכל לשלוט בדברים נוספים מעבר לפונקציות הבסיסיות, ושלא תצטרך לחבר לפטופ, כל פעם שתרצה לשנות נק' חיתוך או סלופ [אבל אולי הייעוד שלו, למאותגרי החלפות מודולים של ה4XS.. :wink:..]

למשל נראה לי שמהDDC של הDQXS, יש שליטה נרחבת יותר, לא?

פורסם

אני דווקא לא הייתי רוצה שלכל אחד תהיה גישה להגדרות שלי דרך הDRC - מצטער אבל לא צריך שאיזה מישהו מחברת הליסינג במקרה יבטל לי הגדרות של קרוס אובר לטוויטרים והם ידפקו.

יש דברים שעדיף להתעסק איתם רק כשצריך באמת.

Pioneer TS-X150

פורסם
אני דווקא לא הייתי רוצה שלכל אחד תהיה גישה להגדרות שלי דרך הDRC - מצטער אבל לא צריך שאיזה מישהו מחברת הליסינג במקרה יבטל לי הגדרות של קרוס אובר לטוויטרים והם ידפקו.
מי משאיר להם בכלל את הפנאל ? אין פנאל = אין remote = אין עם מה לשחק. :)

• תוכן חדש...