Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שהמטרה בדיסקים הללו, הייתה לרכז שירים שמודגש בהם דברים מסויימים. מודגש בהם כלים מסוימים, מודגשים בהם תדרים מסויימים. לפי זה נוצרה הבחירה, ולכן בסופו של דבר היא אכן קצת מוזרה, אבל על הדרך גם יצא להם אוספים חביבים בהחלט, עם לא מעט שירים שכיף לשמוע.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
IDANDAVID-זו התגובה הכי הזויה שלא ציפיתי ממך,

תפסיקו לאכול סרטים שבצריבה מאבדים קבצים, אם מישהו אמר את זה אז הכוונה היא שמאבדים נתונים BIT סיביות

אני מוכן להתערב שאם אני עוצם למישהו עניים הוא לא יבדיל בין מקורי לצרוב אולי עם רכיבים כמו שלך לא תשמע

,ודרך אגב אם היתם יודעים איך צורבים נכון לא היתם רושמים שמקורי יותר טוב,ניתן לצרוב בצורה שהצרוב ישמע אותו דבר בול. הצורב הכי טוב בעולם למחשב זה צורב של NEC שעולה 4800 ש"ח וגם הוא כשל בצריבת נתונים מלאה, לא משנה איזה מהירות ולא איזה פורמט ולא איזה נעליים

רק אל תחלמו שאני אכתוב איך:lol:

ידידי אני לא מתכוון להתווכח איתך או עם אחר על הנושא הזה כי ממש אין טעם. אתה מוזמן באחד המפגשים להביא שני דיסקים אחד מקורי והשני צרוב ותצרוב אותו בשיטה אלוהית, וגם אז אני אשמיע לך את ההבדל.

רק לידיעה:

יש הבדלים רבים בין צורב תעשייתי לבין צורב ביתי (מחשב), למשל צורב ביתי הכי טוב עולה 4800 ש"ח וצורב במהירות X8

צורב תעשייתי (חברות הפקת תקליטים) רק העינית שצורבת עולה בסביבות 3K יורו. עינית זו מאפשרת העברת נתונים לדיסק בצורה כמעט מושלמת.

דיסקים שמשתמשים בהם חברות תקליטים הם שונים מאלה שנמכרים לשוק (100 דיסק ב- 90 שקל).

כל העניין הוא כמה BIT סיביות אתה יכול להכניס/לצרוב לדיסק.

בצריבה שמדברים על שיטת הקסדצמאלי שבסיבית אחת (בעשרוני זה מס' במאות אלפים) אתה יכול להכניס/לצרוב נתון/חלק מהשיר; עכשיו מה שנשאר זה כמה הצורב יכול להעביר נתונים ולא לזייף (חריקות וקרקושים שנשמעים / חומר שנאבד)

אני מקווה שהבנת קצת על מה מדובר, כי זה מעבר לצורב ביתי. וזה תלוי מאוד בחומרה שמנגנת את הדיסק, איכות טיב וביצועים

-----

שורלק אתה גאון, לא ידעתי לנסח את ההסבר שכתבת מעליי לגבי מהות השירים בדיסקים לבדיקה. תודה

פורסם
אין ספק שהמטרה בדיסקים הללו, הייתה לרכז שירים שמודגש בהם דברים מסויימים. מודגש בהם כלים מסוימים, מודגשים בהם תדרים מסויימים. לפי זה נוצרה הבחירה, ולכן בסופו של דבר היא אכן קצת מוזרה.

בהחלט מוזרה ,

היא גרמה לסאב הקודם שלי (L7) להישמע כאילו מדובר במשהוא אחר לגמרי .. ואז נזכרתי בשיר אחרי זה שזה קיקר :shock:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
IDANDAVID-זו התגובה הכי הזויה שלא ציפיתי ממך,

תפסיקו לאכול סרטים שבצריבה מאבדים קבצים,אני מוכן להתערב שאם אני עוצם למישהו עניים הוא לא יבדיל בין מקורי לצרוב,ודרך אגב אם היתם יודעים איך צורבים נכון לא היתם רושמים שמקורי יותר טוב,ניתן לצרוב בצורה שהצרוב ישמע אותו דבר בול.

רק אל תחלמו שאני אכתוב איך:lol:

אתה טועה תהליך הצריבה בעצם שורף כל מני נקודות בשרשרת ובדיסק מקורי משחירים אותם לא ארחיב בהסברים תצטרכו להאמין לי

לגביי הדיסק של דנון זה לתיקון חדר עם RTA מובנה במגבר ז"א שזה לא מתאים לנו

פורסם

הכל יפה בתאוריה , יש מפגש בקרוב , אני הייתי שמח מאוד לראות תוצאות של מבחן עיוור בעניין. זה דיי קל לעשות את זה.

קשה לי להמאין שיש הבדל שמיע גם במערכת ברמה גבוהה.

• תוכן חדש...