Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי נגיד שאתם לא אוהבים את הבובלילים, תנו סיבות משכנעות מדוע צריך להצביע לשיפרה ולא ללאון לדוגמא?

מה היתרון שלה? הרי לאון כל הזמן קיפץ, שר ובידר את כולנו, בעוד שהיא היתה בפינה סורגת סוודר לעץ, למה להצביע לשיפרה?

אני מסכים עם נועם, מה שהתוכנית הזו גילתה הוא כמה דעות קדומות עדיין חבויות בחלק מהעם הזה.

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני.ציטטת את התגובה הראשונה,אני התכוונתי שתתיחס לראשונה שפרסמתי בשרשור.

אף אחד לא טען שיוסי בובליל צריך ליהיות role model,זו לא מטרת המשחק והתוכנית.

Rikshanoam-R

פורסם

בלי הבובלילים התוכנית הזאת לא הייתה מתרוממת , את מי הייה לראות את שיפרה סורגת ?

יוסי פשוט בן אדם מצחיק , נכון הוא קצת פראי אבל בכללי כמה שהוא ניראה טיפש הוא בהחלט ידע לשחק את המשחק ויש לו הרבה ניסיון חיים , הוא ידע בדיוק מה הקהל בבית ירצה לראות וזה בדיוק מה שהוא עושה בגלל זה יש לגביו האדה גדולה מאוד .

שיפרה? מתנשאת , מגעילה וחושבת שהיא יותר חכמה מכולם , מול המצלמות היא אומרת בדיוק מה שכולם מצפים שהיא תגיד

היא מאוד מאוד משעממת ובאמת שאין לי מושג איך היא הגיעה עד לשלב כזה אין בה שום דבר מעניין בקיצור שתמשיך לסרוג לעצים כמו איזה סבתא כל היום סורגת .

בעצם כן הייה בה משהו מצחיק , הקסדה שהיא מסתובבת איתה כל היום על הראש :lol:.

שמעתי כבר שהיא קיבלה חוזה דוגמנות בסוכנות לכלי בניין במחלקת הקסדות. :lol:

ועוד ידיעה שעדיין לא התפרסמה , היא קיבלה הצעה לשחק בתוכנית בוב הבנאי .

פורסם

"בלי הבובליל התוכנית לא הייתה מתרוממת" זו אמור להיות ההסבר של מלהק התוכנית לבעלי המניות ולא של הצופה האינטליגנטי.

אין לי ספק, ואני מוכן להסתכן בהכללה גורפת שבכל "תומך בובליל" מסתתר צופה בעל רגשי נחיתות ברמה זו או אחרת שרואה בבובליל אנדרדוג מזרחי שמכניס לאליטה האשכנזית מתחת לחגורה. מעניין כמה מתומכי הבובליל היו מתמוגגים מנחת כשבנם היה מציג את עינב בובליל ככלה המיועדת ואת הדורבן כחותן.

הערה נוספת יש לי לגבי המודעות כביכול שיש למשתתפים בתוכנית לזה שהם מצולמים כל הזמן, חברת אגד התקינה באוטובוסים שלה מערכת בקרה נתמכת גי.פי.אס שנותנת בכל רגע נתון אינפורמציה על האוטובוס ועל הנהג. מרגע שהנהג עלה על האוטובוס כל פעולה מתועדת לפרטי פרטים החל מלחיצה על דוושת התאוצה, הבלם, מהירות נסיעה, נתיב נסיעה וכלה במתן כרטיס לנוסע, סריקת האוטובוס וכן הלאה וכן הלאה. כמובן, בחברה מסודרת כמו אגד, הנהגים עברו השתלמות על המערכת והוסבר להם אחד לאחד היתרונות שלה (במיקרה של תקלה, עזרה בכיוון הנהג, מניעת גניבת האוטובוס וכדומה) והחסרונות שלה (האח הגדול רואה הכל) ועדיין אין סוף נהגים, למרות שהם מודעים לעובדה שהם נמצאים במעקב תמידי, עושים וחוזרים ועושים עברות שונות ומשונות וכשהם נשאלים מה עבר להם בראש, הרי הם יודעים שהכל מתועד בזמן אמת, התשובות חוזרות על עצמן, פשוט לא חשבנו על זה באותו רגע.

זה בדיוק מה שקורה באח הגדול, אתה יכול לשחק אותה בחלק מהזמן אבל ברוב המכריע של הזמן אתה פשוט אתה עצמך, אמיתי לחלוטין, ללא יכולת שליטה על התכונות המובנות שינקת משדי אמך. במקרה של בובליל אני לא בטוח שמאימו הוא ינק.

ארז רונן

פורסם

אייל,בשביל אחד שחושב שזה רפש,ולא רואה את התוכנית,נראה שאתה דווקא מביע התעניינות.

5 תגובות בשרשור על תוכנית שאתה בכלל לא צופה בה:idea:.

הבנו שזה לא מדבר אליך..תמשיך הלאה.

Rikshanoam-R

פורסם

מה כואב לך שזה לא מדבר אליי? אני מחפש לראות למי עוד זה לא מדבר, ומה התירוץ של אלה שזה כן מדבר אליהם.

חוצמזה אני צריך להעביר איכשהו את הזמן עד 21:00 , כאשר ב21:00 אני מתכנן לצאת לריצה 8) (ובקצב שאני רץ אחרי כמה חודשים של חוסר אימון, אני בטח אחזור אחרי שיסתיים הגמר :))

אני מאוד מקווה ש500 המשפחות שבבתיהן נמצאים המכשירים שמודדים את הרייטינג- לא יצא להן לצפות בגמר הזה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה פגום?

אם תקרא היטב את מה שכתבתי תראה שגם לי ברור שהוא הבין טוב טוב את המשחק. אבל זה לא הופך אותו לאדם חכם. הוא עשה מספיק טעויות - זו פשוט ההערצה העיוורת אליו שמונעת מאנשים לראות את זה.

וסלח לי - זה שהם נשואים לא אומר שזה בסדר להתחיל עם בת 11.

ומכל מה שאני ראיתי - שפרה פשוט לא מתנהגת ככה.

לשפוט בנאדם לפי סיפור על אשתו זה פגום.

זה לא בהכרח הערצה עיוורת כנראה אנשים פשוט מעדיפים להעריץ אותו מאשר צפונבונית מתנשאת.

to finish first first you have to finish

פורסם

על מה שאתם מדברים, נישואים בגיל 11 וכל זה, זאת התרבות.כל אחד בא מתרבות שונה ומחיים שונים.

אני לא יודע עד כמה זה היה באירופה או אצל אשכנזים, אבל אצל מזרחים יש את זה המון.

לא בשנים האחרונות, אלא בשנים עברו, בגיל 11, 12 הכירו (לא התחתנו ולא קיימו יחסי מין) אלא איך שאומרים "היא הייתה שלו" וזהו.

אני אישית לא צפיתי בתוכנית, כי לא אוהב את התוכנית הזאתי פשוט.

היא נראית לי פשוטה, משעממת, בלי מטרה, כשהמטרה מצד ההפקה זה כסף ומצד המשתתפים זה כסף.

יוסי, כנראה בן אדם מצחיק שהרבה מדברים עליו, כמו שאחרים מדברים על סטנדפיסטים בגלל שהם מצחיקים.

אנשים היום הם "בטטת כורסא"-תן לי לשבת ותבדר אותי, וזה מה שעשה יוסי ועשה את זה בגדול ובדרך לניצחון לדעתי.

ואם הקטע של שיפרה זה לסרוג לעצים, שתסרוג לעצים. לא חושב שזה מעניין את האנשים לראות עץ עם בגדים.

למרות שהעץ הזה עשה הרבה דברים, יגיע לאיזה מוזיאון ומכירה וייתרם לילדים חולים וכו' לא זוכר בדיוק, לפחות יצא מזה משהו טוב.

זה הז'אנר שיהיה בשנים הקרובות, הריאליטי.

זול להפקה ומביא כסף. מי שמחפש איכות תמיד יכול למצוא אותה כי לא חסר תוכנית ו/או סדרות כאלה.

אז חבר'ה, אל תריבו, סך הכל תוכנית פשוטה, הכסף לא יגיע אליכם, אז בלי מריבות.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
נראה לי אני היחיד שלא רואה את הרפש הזה ...

אני הצבעתי בעיניים :shock:

That makes two of us :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קלטתם שמ 21:00 כמעט אין תגובות? בטח כולם רואים את הגמר...

לי יש YES MAX אז אני אראה את זה אחרי שאני אסיים לעבוד (עוד בערך 3 שעות. כרגע אני בהפסקה).

כמו בהישרדות, אנ רואה רק את הסוף.

פורסם

אני מנסה להירשם לעונה השנייה, למטרת השעשוע.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
רוני.ציטטת את התגובה הראשונה,אני התכוונתי שתתיחס לראשונה שפרסמתי בשרשור.

אף אחד לא טען שיוסי בובליל צריך ליהיות role model,זו לא מטרת המשחק והתוכנית.

לא רציתי שיהיה דמות לחיקוי. אבל אני פשוט לא חושב שאדם כמוהו צריך לזכות לכזאת אהדה.

בלי הבובלילים התוכנית הזאת לא הייתה מתרוממת , את מי הייה לראות את שיפרה סורגת ?

יוסי פשוט בן אדם מצחיק , נכון הוא קצת פראי אבל בכללי כמה שהוא ניראה טיפש הוא בהחלט ידע לשחק את המשחק ויש לו הרבה ניסיון חיים , הוא ידע בדיוק מה הקהל בבית ירצה לראות וזה בדיוק מה שהוא עושה בגלל זה יש לגביו האדה גדולה מאוד .

שיפרה? מתנשאת , מגעילה וחושבת שהיא יותר חכמה מכולם , מול המצלמות היא אומרת בדיוק מה שכולם מצפים שהיא תגיד

היא מאוד מאוד משעממת ובאמת שאין לי מושג איך היא הגיעה עד לשלב כזה אין בה שום דבר מעניין בקיצור שתמשיך לסרוג לעצים כמו איזה סבתא כל היום סורגת .

אני מסכים - שפרה יצאה משעממת למדי בתוכנית. אבל מגעילה? האם גם אתה עיוור ולא רואה את כל הקטעים הבאמת מזוויעים בכיכובם של יוסי את עינב? חוצמזה שתסלח לי - הוא לא בנאדם מצחיק. מצחיק לצחוק עליו. זה הבדל משמעותי.

ויש לי עוד שני דברים לומר בינתיים:

1. אם עינב נבחרה לייצג את המודל הנשי הישראלי (אפילו של מגזין נידח כמו "את") זה פשוט מביש. מה זה אומר בדיוק על 50% מהאוכלוסיה?

2. אחרי הרגעים המרגשים כל מה שיש ליוסי להגיד זה "הרעים ניצחו" במין שאט נפש - בטלוויזיה מול מאות אלפי אנשים. אז גם טאקט אין לו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...