Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה יש ל25% מעם ישראל לראות איך חיים כל מיני אנשים באיזה בית. בחיים שלי לא ראיתי את התוכנית ולא פרודיות עליה, אין לי מושג מי זו שיפרה, מה זה בובליל (חוץ מזה שהבנתי שזה איזה ערס צעיר עם בת דדנית שגם נמצאת שם באיזור) והאמת זה פשוט מעניין לי את האשך השמאלי, כמו 99.9% ממה שיש בטלוויזיה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהתחלה התעלמתי, אבל יותר ויותר אנשים דיברו על זה סביבי וגם אני התחלתי לצפות באח הגדול. למען האמת התוכניות בהתחלה היו סבבה. אבל כמה פרקים אחרונים ההפקה כבר מוצצת מהאצבע.

סה"כ, אכן גועל נפש. אני מאוד מקווה שתופעת הבובליל היא לא קיצונית כמו שהתקשורת מציגה אותה. אישית, דיברתי עם כמה אנשים שהם לגמרי בובליל בעיניי ואפילו הם רוצים ששפרה תזכה.

לדעתי, כל הבובליל הזה מאוד דומה לבועות שונות בזמננו, נדל"ן, הייטק וכו'... הכל מתפוצץ בסוף.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה שהכי יפה בכל הסיפור הזה- היא העובדה שבכל מקום שאליו אני ניגש כולם ישר מתחילים עם ה"תוכנית זבל", "זה תת-רמה!" וכו' וכו' וכו'.

משם הם ממשיכים בירידות על יוסי בובליל שהוא "טיפש","מגעיל", ושלל ברכות אחרות.

אבל מה קורה בפועל?, רבע מדינה רואה את התוכנית מידי שבוע.

מכאן אנחנו מבינים שיש לזה מקסימום 2 סיבות:

1.כל הצופים של התוכנית הזאת הם מטומטמים- וזה כולל את כולנו.

2.כל הצופים של התוכנים הזאת הם שקרנים- וזה כולל את כולנו.

אני אלך על אופציה 2.

מרוב שנאה ובחילה מהתוכנית בכלל ומיוסי בובליל בפרט- אנשים פשוט לא יכולים לזוז מהמסך(וממש לא מתוך גועל כמובן).

בקיצור, צביעות.

under construction..

פורסם

אין לכם דברים יותר מעניינים לעשות מאשר לצפות בטלוויזיה?

אנשים מבוגרים ו/או בוגרים לא מסוגלים להבין שיש בידיהם את הסמכות

ללחוץ על הכפתורים בשלט. פתטי.

לא, אין לי טלוויזיה. אני אפילו לא יודע אם מבטאים "בובליל"

בשורוק או בחולם. GET A LIFE.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אה, אני חושב שלפחות במקרה הזה אפשר לומר בלב שלם ששפרה מתנהגת כאילו היא יותר טובה מהם כי... היא פשוט באמת יותר טובה מהם. זה לא מה שהופך אותם ליותר מסכנים ממנה, זה בטוח.

לפי דעתי עצם העובדה שאתה מצדיק ואומר שהיא יותר טובה מהם מראה שמשהו פגום.

to finish first first you have to finish

פורסם

טוב אז אוהד בובליל אחד יש כאן8)

יש לציין שאני לא רואה ולא ראיתי שום תוכנית ריאליטי אחרת,כל הקונספט כולל טלנובלות ישראליות למיניהן מגעיל אותי.

אפילו להישרדות לא נחשפתי מפני שהייתי בחו"ל באותה תקופה.

אבל לאח הגדול..התמכרתי:roll:

והנה כמה מילים(יותר ממה שחשבתי שיהיו)בנושא:

רוני.אם היית רואה את הסדרה גם בlive היית מבין שגם כאן ההפקה מתערבת בצורה בוטה ומציגה את הדברים באופן שונה.

באשר ליוסי בובליל.

אלו שצפו בשידור החי יכלו לראות שיוסי הוא הראשון שקם בבוקר וישר מתחיל לסדר ולנקות.

יוסי במשך כל השלושה חודשים,שיחק את המשחק,לא בא להתערבב לא לחפש זיו#&ם או חברים.

חוץ משחר שהיה דמות צבעונית(לאון גם צבעוני אבל..שונה)וגרם קצת לעיניין בבית(אך נכנס מאוחר מידי),יוסי היה זה

שבידר אותנו,זה שדיברו עליו בכל שיחה על האח הגדול,זה שהפתיע.

אתם יכולים לקרוא לו ליצן,או בור,או גס רוח..whatever

האיש עשה את התוכנית והיה הכוכב בה(אם תמצאו סרטונים של שפרה ביו טיוב תודיעו לי).

אם יש כאן חברה שראו את הסדרה בlive,הם יודעים כנראה

ששפרה במשך רוב תקופתה בבית,ישבה בחדר עם צבר(עוד דמות משעממת)רנין(מיקסר של שפות)ולאון

ריכלו על הבובלילים וקראו להם "שארית אדם"

ועוד כל מיני יציאות לא במקום,כל זה היה בעיקר מפני שהדיירים ניסו כל שבוע להדיח את יוסי וכל שבוע כשלו מחדש,בנוסף

יוסי ועינב קיבלו ביקורים תקופים של מעריצים שבאו לתמוך בהם,מה שהגביר את הביטחון העצמי שלהם והוריד לכל השאר.

אה סליחה,שכחתי לציין ששיפרה גם סרגה סוודר לעץ,וחיזרה אחרי צבר הרובוט ,ללא הצלחה יש לומר.

בסופו של דבר,האח הגדול היא תוכנית ב-י-ד-ו-ר,לא יודע מה איתכם אבל אותי,יוסי בידר(על עינב בא לי להקיא)

את ליאון ממש קשה לי לראות ובמיוחד לשמוע.

את שפרה מצאתי משעממת.

למרות שהמהלך האסטרטגי האחרון שלה עם הסיגריות של יוסי(שגם היא וגם איתי מעשנים בכמויות)

ראוי להערכה,היא זכתה להמון סימפטיה והדמעות שלה קנו לה עוד כמה אסמסים(כל הכבוד לכשרון המשחק)

את איתי אני מאוד מסמפט,אך הוא "נשרף" מבחינתי בגלל חוסר עמוד שדרה.

מי ינצח בסוף?

כרגע לדעתי לכולם יש סיכוי שווה לנצח,להוריד את עינב,שיוסי אמור לקבל את הקולות של מעריציה.

האם התוכנית משקפת את פניה של החברה הישראלית?..אממ כן ולא,מצד אחד הדמויות שם הן דמויות שאנו נתקלים בהם

ביומיום(פחות או יותר),מצד שני הם מוקפים בעשרות מצלמות שמשודרות לכל המדינה לכן התנהגותם רחוקה מטיבעית.

Rikshanoam-R

פורסם

אז היא לא "יותר טובה"

היא יותר מנומסת, היא יותר אינטלגנטית והכי חשוב שהיא יותר בנאדם. זה כנראה הופך אותה ליותר טובה בעני אנשים מסויימים (כולל אותי)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רוני, הניתוח שלך לגמרי מוטעה.

לי יצא לראות כמה פרקים (אשתי רואה את כולם) ויוסי הוא היחיד שהבין מההתחלה את המשחק ושיחק אותו הכי נכון. האיש אולי לא משכיל אבל חכם ובעל אינסטינקטים מעולים. תקשיב פעם לתוכן הדברים שלו ולא לניסוח ותבין למה אני מתכוון.

נכון שהוא התחיל עם אשתו כשהיא היתה בת 11 אבל מה ששכחת זה שהוא היה בן 16 ועובדה שהם נשואים באושר.

נכון שהסגנון שלו קצת בהמתי ובוטה אבל זה שאחת כמ שפרה עושה את אותו הדבר במילים יפות יותר לא עושה אותה פחות פוגעת או בהמה.

הבת שלו באמת סתומה ובכינית אבל בשורה התחתונה מה שראית שם זה ליהוק שנועד ליצור מהומות וקונפליקטים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רוני, לא צריך להתנצל על כך שצופים בתוכנית הזו, יש בכולנו מציצנות טבעית, היא גורמת לנו לצפות בתוכנית.

עכשיו לצורך העיניין, אני מסכים שעינב היא באמת בהמתית, והיא אחת מהדברים שגורמים לנו לרצות לצפות בתוכנית, שוב סקרנות טבעית.

יוסי יותר חכם ממה שנדמה לכם הוא מכיר את המשחק ויודע לקנות לעצמו קולות, והוא אמר הרבה פעמים "זה משחק, ובמשחק הזה צריך לדעת לבדר את הקהל", שיפרה כל היום יושבת וסורגת לעצים, קוראת ספרים ומכינה עוגיות, זה דברים שסבתא עושה וזה משעמם, הפוני שלה מרשים והיא מנסה להיות עמוקה אבל היא מ-ש-ע-מ-מ-ת.

הסיבה היחידה ששיפרה במרכז העניינים היא בזכות המלחמות שלה עם הבובלילים, ועל כך היא צריכה להודות להם.

בקיצור אני מצטער להגיד, אבל הסיבה היחידה שמושכת אתכם לשיפרה היא שהיא אשכנזיה, אז אתם אלו שנסחפתם למלחמת העדות הזו, כי אין סיבה אחרת להצביע לשיפרה.

פורסם
בהתחלה התעלמתי, אבל יותר ויותר אנשים דיברו על זה סביבי וגם אני התחלתי לצפות באח הגדול.

זו בדיוק הסכנה.

כמה שיותר מדברים על זה, ככה יותר אנשים נמשכים למעגל האימה הזה.

חייבים לעצור את זה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אז היא לא "יותר טובה"

היא יותר מנומסת, היא יותר אינטלגנטית והכי חשוב שהיא יותר בנאדם. זה כנראה הופך אותה ליותר טובה בעני אנשים מסויימים (כולל אותי)

יותר בנאדם?

to finish first first you have to finish

פורסם
אז אתה לא חושב שבובליל הוא סוג של בעיה תרבותית במדינה הזאת? (אני לא מדבר על עדתיות, אלא על אנשים כמוהו)

כן.

יוסי בובליל,קבלן בן חמישים ומשהו,נשוי פלוס שלוש מאשקלון,

שכל חייו עבד קשה כדי שלילדים שלו יהיה,מה שלו,לא היה,הוא ואנשים כמותו הם הבעיה התרבותית במדינה שלנו:?.

Rikshanoam-R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...