Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתחיל בזה שלא ראיתי ולו פרק אחד של הסדרה אבל ראיתי לא מעט פארודיות בערבי שישי (וגם זה לא ממש מבחירה).

לדעתי עצם פתיחת הנושא הזה היא גם סוג של האדרת בובליל. רוני - אתה מתעב את הטיפוס ואת מה שהוא מייצג אבל עדיין נותן לו במה על גבי הפורום. תהיה פרידמן טוב ותן לו לחלוף עם הרוח כי הוא נפיחה קטנה ומסריחה מישבנה של הטלויזיה הרדודה של ימינו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נניח שהתוכנית שפונה למכנה המשותף הנמוך ביותר באמת מעניינת, מצחיקה, ראי של החברה,מחקר פסיכולוגי מעניין ועוד כל מיני תירוצים שיש לאנשים משועממים שרואים אותה, למה לעזאזל להשקיע אי אלו שקלים בשליחת SMSים? אין לכם משהו יותר טוב לעשות עם הכסף?

בנוגע לתמונה שצרפתי : כל מלה מיותרת... גם הפורום נגוע.

1.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רוני, אם תמשיך ככה, השוורצע חייה הזה עלול לבוא אליך הביתה ולשרוף

את האוטו החדש שלך. זוכר מה קרה פעם קודמת, עם הג'אנטים?

ממליץ בחום לעבור לגרסה הבריטית של "האח הגדול". במיוחד עונה 6.

חוץ מזה, השבוע יש את הפרק האחרון של "דקסטר" ו"נמלטים".

לא חסר מה לראות באינטרנט (נראה לי שעל הטלוויזיה כבר אפשר לוותר)

ואין טעם להתעסק בהצצה לחייהן של כל מיני בהמות גסות. אם זה הקטע

שלכם, תראו נשיונל ג'אוגרפיק.

פורסם
אני חושב שהבעיה העיקרית היא שבתוכנית הצליחו להביא את ה"פרידמנים" הכי פרידמנים שיש(אלה שגרים באזורים העשירים במרכז וחושבים שהם מרכז העולם) ונגדם את ה"בובלילים" הכי בובלילים שיש(הפחות משכילים,כי יש היום המון כאלה שלוקחים את הפרידמנים בסיבוב).

שפרה היא מאוד אובר פרידמן עם כל הסנוביות הזו שלה ויוסי הוא..טוב נו מספיק מי שראה תוכנית מבין לבד.

קודם כל - אני בכלל נגד החלוקה הזו למזרחים ואשכנזים. אני חושב שהאשכנזים שעושים אותה באמת עושים אותה מתוך סנוביות, והמזרחים שעושים אותה עושים זאת מתוך תחושת קיפוח, בעיקר. כמו במכוניות, גם כאן יש לשפוט, לטעמי, כל אדם לגופו.

that being said, אני ממש לא חושב ששפרה היא אובר-פרידמן כי אני לא חושב שפרידמנים (או אשכנזים, או מה שלא תרצה) הם סנוביים, בדיוק כמו שאני לא חושב שהטמטום, הבערות ועוד שלל תכונות אנושיות גרועות היא תכונה מייצגת של מזרחים (זה שהבובלילים כאלה זו בעיה שלהם). לדעתי שפרה בכלל לא סנובית - היא פשוט פחות מתחברת לטיפוסים כמו הבובלילים. השיטה שלה לפתור את זה היא להתרחק מהם. השיטה שלהם היא להיות מגעילים ושקרנים. מה שכן - ה"אמהות" שלה והניסיון לחנך את כולם בהחלט מעצבנים, אבל זה כבר עניין אחר...

ממליץ בחום לעבור לגרסה הבריטית של "האח הגדול". במיוחד עונה 6.

חוץ מזה, השבוע יש את הפרק האחרון של "דקסטר" ו"נמלטים".

את התוכניות ה"נורמליות" אני מוריד ברשת ורואה בזמני הפנוי כמה פרקים ברצף עם חברה שלי. כמו שאמרתי - אין לי בעיה להצהיר שאני רואה תוכניות "נמוכות" כמו האח הגדול, ביחד עם סדרות נורמליות כמו דקסטר (עד כמה שאפשר להגיד עליה "נורמלית" :wink: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כאן תמצאו טלוויזיה איכותית בשפע (ואף אחד לא מכריח אתכם לראות את האח הדפוק):

http://www.mininova.org/cat/8

וכאן תמצאו מאגר הכי גדול של לינקים להורדת של תוכניות טלוויזיה:

http://tvunderground.org.ru/index.php

ביי ביי בובליל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מאושר שאין לי את הדילמות האלה-פשוט כי הפסקתי לראות טלוויזייה.

אני מתפלא שהחרדים עוד לא הוציאו אותה מחוץ לחוק, כי מראים שם דברים לא כשרים (תוכניות בישול עם מתכונים ללובסטר), דברי תועבה למיניהם (ערוץ אגו, שעות הלילה) ושאר מריעין בישין שהחרדים ידועים בשיטת "מה שלי לא יוצא לעשות, לא ניתן גם לך בכח".

טוב נו.

בכל מקרה.

סרוניס, יש פתרון עבורך.

הבט על קצה השלט.

אתה רואה את הכפתור הקטן שכתוב עליו "OFF"?.. הוא לא סתם שם כי הוא חמוד.

שלא לדבר על זה שזה מיותר לפתוח יותר משירשור אחד בנושא כלשהו.

המנהלים של היום... זה לא המנהלים של הלילה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
. דווקא אלו המבוססות על ניסויים חברתיים (בניגוד לאלו המבוססות על כשרונות כמו כוכב נולד למיניהן) מדברות אלי יותר – כי הן מצליחות לפעמים ללמד אותנו משהו על עצמנו. הישרדות הייתה כזאת, והצליחה גם להיות מהנה למרות התערבויות ההפקה הבוטות. אבל האח הגדול כבר מכניסה את זה לממד חדש.

על איזה ניסוי אתה מדבר בדיוק ?

זה לא ניסוי. ניסוי מנסה לדמות מצב מסוים בסביבה כמה שיותר קרובה למציאות (או לסביבה שבה אנו רוצים ללמוד מתוצאות הניסוי). למדוד תאוצה של מכונית עם דלק חדש כדי לראות את ביצועיו ביחס לדלק אחר ולעשות את זה על הירח זה ניסוי לא כל כך מדוייק אם אנו מעוניינים להשתמש במכונית בכדור הארץ, נכון ?

בדיוק מהסיבה הזאת לא האח הגדול, לא הישרדות ולא האחות הגדולה שנולדה לשיר ולרקוד וחייה במפרץ האהבה לא יכולים להחשב בתור איזשהו ניסוי חברתי. כשדוחפים לך 120 מצלמות לחור של ה*** אתה לא נמצא בסביבה קרובה לסביבה המציאותית שלך. יש הרבה דרכים לעשות ניסויים חברתיים, חברת קשת היא לא אחת מהן. זה סתם תירוץ בישביל לראות את זה, למרות שאני לא מבין למה צריך תירוץ בשביל לראות את זה.

מי שרוצה לראות את זה שיראה את זה, שידבר על זה, שיחלום על זה ושיסמס לזה.

אני לא רואה את זה ולא אראה, לכן גם לא קראתי את המשך הודעתך, בובליל מעניין לי את המומליל ואני לא רוצה להיות בחברת אנשים שמנתחים את אופיו של בובליל וחושבים שזה מעניין, או לפחות לא להיות חלק משיחה כזו, אני מעדיף להיות בסביבת מנתחי גופות.

פשוט הפריע לי העובדה שיתארת את המיץ זבל הזה כניסוי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כל מה שיש לי להגיד זה...

http://www.youtube.com/watch?v=YV66j_o9C-E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כשראיתי את זה כמעט הקאתי, ברצינות.

הבן אדם הזה לא ראוי לחיות בין בני אנוש בחברה המערבית.

הוא בהמה, הוא גאה בזה והוא לא עושה שום תרומה לחברה חוץ מלשעשע אנשים.

אני ממש מקווה שהוא לא ינצח.

ממליץ לראות עכשיו כי זה העותק האחרון של הוידאו הזה שנשאר ביוטיוב.

אני מוחק אותו ברגע שהתוכנית נגמרת.

פורסם
קודם כל - אני בכלל נגד החלוקה הזו למזרחים ואשכנזים. אני חושב שהאשכנזים שעושים אותה באמת עושים אותה מתוך סנוביות, והמזרחים שעושים אותה עושים זאת מתוך תחושת קיפוח, בעיקר. כמו במכוניות, גם כאן יש לשפוט, לטעמי, כל אדם לגופו.

that being said, אני ממש לא חושב ששפרה היא אובר-פרידמן כי אני לא חושב שפרידמנים (או אשכנזים, או מה שלא תרצה) הם סנוביים, בדיוק כמו שאני לא חושב שהטמטום, הבערות ועוד שלל תכונות אנושיות גרועות היא תכונה מייצגת של מזרחים (זה שהבובלילים כאלה זו בעיה שלהם). לדעתי שפרה בכלל לא סנובית - היא פשוט פחות מתחברת לטיפוסים כמו הבובלילים. השיטה שלה לפתור את זה היא להתרחק מהם. השיטה שלהם היא להיות מגעילים ושקרנים. מה שכן - ה"אמהות" שלה והניסיון לחנך את כולם בהחלט מעצבנים, אבל זה כבר עניין אחר...

)

אוקי אבל בסופו של דבר זה מה שיגידו הסטיגמות

אני לא בא להצדיק את הבובלילים או לתמוך בהם(אני גם די מסכים עם רוב הדעות פה לגבם) אבל אני עדיין חושב שהמקום שממנו באה שפרה בהתנשאות שלה ובתחושה שהיא מראה שהיא פשוט יותר טובה מהם זה מה שגורם להם להיות מה שהם ולתחושת קיפוח שאתה מדבר עליה.

to finish first first you have to finish

פורסם
סרוניס, יש פתרון עבורך.

הבט על קצה השלט.

אתה רואה את הכפתור הקטן שכתוב עליו "OFF"?.. הוא לא סתם שם כי הוא חמוד.

אם זה לא מעניין אותך, אתה לא חייב להגיב. במיוחד אם לא קראת את מה שכתבתי ולא הבנת את הכוונה שלי. אני רואה את זה כי אני רוצה לראות. לכבות את הטלוויזיה זה לא פתרון כי הבעיה היא לא התוכנית עצמה - אלא מה שהיא מציגה לנו - פני החברה הישראלית.

אני לא בא להצדיק את הבובלילים או לתמוך בהם(אני גם די מסכים עם רוב הדעות פה לגבם) אבל אני עדיין חושב שהמקום שממנו באה שפרה בהתנשאות שלה ובתחושה שהיא מראה שהיא פשוט יותר טובה מהם זה מה שגורם להם להיות מה שהם ולתחושת קיפוח שאתה מדבר עליה.

אה, אני חושב שלפחות במקרה הזה אפשר לומר בלב שלם ששפרה מתנהגת כאילו היא יותר טובה מהם כי... היא פשוט באמת יותר טובה מהם. זה לא מה שהופך אותם ליותר מסכנים ממנה, זה בטוח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אוקי אבל בסופו של דבר זה מה שיגידו הסטיגמות

לא העובדה ששיפרה הרבה יותר טובה מהם גורמת להם להיות מה שהם, זה שהם הם רק מדגיש את העובדה ששיפרה הרבה יותר טובה מהם הם הם המממממ...

ארז רונן

פורסם

אני צוחק על השטויות שיוסי עושה זה נכון.

אבל שפרה גם קצת מגזימה ועדיין לא דיברתי על עינב ה ב ה מ ה איך נותנים לייצור הזה במה?!

אין מה לעשות עובדה זה משקף את ההישראלים ,מעריצים של יוסי ,וגם דואגים לרווח של ההפקה .

בסופו של דבר אני לא יודע אם שמתם לב אבל רוב האנשים מתנהגים כמו יוסי .

זה כמו השיר "תזהר ממנה.." איך פתאום כולם שומעים אותו ואיך הוא ניהיה מאוד מפורסם?

אני קצת מאוכזב מהרמה שאליה הגענו ,ועצוב היה לי לגלות שיוסי משקף את דמותם של לפחות רבע מהישראלים ,ואל תגידו לי שזה לא נכון.

גם את שפרה אני לא אוהב אבל זה סיפור אחר לגמרי..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא סתם יש כאן את הפרסומת הזאת:

attachment.php?attachmentid=138516&stc=1&d=1229365631

untitled.JPG

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...