Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יותר בנאדם?

אם עשית משהו שלא מצא חן בעני, איך הית מעדיף לשמוע את זה ממני?

בואנה יואב יא מניאק אתה מעצבן אותי באמאשלי!

או

יואב עשית מעשה X שלא מצא חן בעני וזה מפריע לי

???

אני היתי מעדיף שידברו איתי לפי המשפט השני שהוא טיפה יותר תרבותי ויותר מנומס כי מה לעשות אנחנו לא אנשי מערות. יש מבין?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התכוונתי לזה:

הוא האידיוט שמתלונן בבנק על האורך של התור ומתחיל לצעוק על השומר.

הוא האידיוט שנוסע עם החלון פתוח וצועק על כל מי שהוא לא אוהב.

הוא זה יצעק עליך כי הוא חשב שהסתכלת על אשתו הכונפה, כשבעצם לא ראית אותם בכלל.

הוא זה שעושה הכל ב"קומבינה" ומנסה שלא יעלו עליו. הוא ממש נהנה מלעשות דווקא כל היום לכולם ומאשים את הקיפוח ואת העובדה שאנחנו כחברה לא אוהבים אנשים כמוהו.

זה סוג האנשים שמאמללים לכולנו את החיים, מתנהגים כמו בהמות ומעכבים את ההתפתחות של המין האנושי. זה בן אדם בלי תרבות דיון ושלא מבין אפילו 20% מהמושגים החברתיים שלרובנו נראים כל כך ברורים.

אין לו הבנה של העולם ושל תרבות מינימלית.

העובדה שהוא מזרחי לא כל כך קשורה לנושא, אני בטוח שיש גם אשכנזים כאלו.

הטיפשות שלו והבהמתיות הן אלו שמפריעות לי.

פורסם
התכוונתי לזה:

הוא האידיוט שמתלונן בבנק על האורך של התור ומתחיל לצעוק על השומר.

הוא האידיוט שנוסע עם החלון פתוח וצועק על כל מי שהוא לא אוהב.

הוא זה יצעק עליך כי הוא חשב שהסתכלת על אשתו הכונפה, כשבעצם לא ראית אותם בכלל.

הוא זה שעושה הכל ב"קומבינה" ומנסה שלא יעלו עליו. הוא ממש נהנה מלעשות דווקא כל היום לכולם ומאשים את הקיפוח ואת העובדה שאנחנו כחברה לא אוהבים אנשים כמוהו.

זה סוג האנשים שמאמללים לכולנו את החיים, מתנהגים כמו בהמות ומעכבים את ההתפתחות של המין האנושי. זה בן אדם בלי תרבות דיון ושלא מבין אפילו 20% מהמושגים החברתיים שלרובנו נראים כל כך ברורים.

אין לו הבנה של העולם ושל תרבות מינימלית.

העובדה שהוא מזרחי לא כל כך קשורה לנושא, אני בטוח שיש גם אשכנזים כאלו.

הטיפשות שלו והבהמתיות הן אלו שמפריעות לי.

לא ברור לי מאיפה הבאת את כל הדוגמאות האלה,כנראה שאתה שכן שלו,אתה נוסע איתו כל יום באותה הדרך לעבודה,יש לכם

חשבון בנק באותו הסניף.כנראה שיצא לך גם לעשות איתו עסקים וכדומה

כי אחרת..זה סתם ליכלוך על בן אדם שאתה מכיר רק מדקות ספורות מצפיה במסך.

בא לך על אישתו?:?

Rikshanoam-R

פורסם

לא ראיתי את אשתו ולא רוצה לראות.

זה טיפוס של בן אדם. תסתכל על האינטראקציות שלו עם כולם בבית. זה שקוף לחלוטין. זה לא מישהו שאף אחד לא מכיר אלא מישהו שמדינה שלמה חוקרת כבר כמה חודשים.

אני חותם לך שזה מה שהוא עושה.

פורסם

במילים אחרות מה שפרנקוס מגמגם על גבי הפורום בעצם זה שטיפוסים כמו בובליל רואים בעיקר את עצמם - תמיד ! וזה, מה לעשות יצא כבר מכל החורים...

פורסם

בקיצור...תצביעו שפרה!!

אם אחד מהבובלינים/מומינים זוכה, אני אחרים כל תוכנית ראליטי שתצא לאור בארץ (כי עכשיו עוד יש לי תקווה שמכל הזבל הזה שיש בטלויזיה אפשר לראות עוד דברים נורמלים ושפויים)

אם אני רואה את עינב בבוליל ברחוב, אני מקיא עליה ואז שובר לה את המפרקת.

גועל נפש!!

(עד היום לא שלחתי ולא חשבתי לשלוח SMS אחד אפילו, אבל אם זה מה שימנע מהחיות האלה לזכות אני אשלח ואדאג שגם ארים ישלחו).

פורסם

אני חושב שפרנקוס מגלם את היהירות ששיפרה מייצגת,

הוא לא מספיק עמוק בשבילך אדון פרנקוס?

הוא לא מכיר מילים מספיק גבוהות בשבילך?

מה קרה אין לו מבטא מספיק צפוני?

או אולי צבע עורו הכהה ומראהו המזרחי מרתיעים?

אני בעד לתת את הכסף למי שסיפק את הבידור, ללא שיקולים בעלי דיעות קדומות.

בקיצור אתה מייצג את כל מה שאתה מנסה להוקיע.

פורסם

דווקא אישתו ממש נחמדה,אפילו תואר יש לה.

לפני מספר שבועות עשו כתבה בחדשות על משפחת בובליל(אלה שלא נמצאים בבית האח הגדול)

ריאיינו את השכנים שלו ודווקא היה להם רק טוב להגיד עליו.

אישה אחת אפילו סיפרה שיוסי נכנס לתוך פח הזבל כדי לעזור לה להוציא את המפתח שזרקה בטעות לפח.

בוא לא נשכח את העובדה שכל העיר אשקלון אוהבת אותו ומסמסים בלי סוף.

לי זה לא נשמע כמו המיץ של הזבל שאתה מנסה לצייר אותו(אולי זה בגלל הריח מהפח).

לגבי האינטרקציות עם דיירי הבית,אם לא שמת לב,יוסי היה הראשון שהתחבר עם הדיירים החדשים(בניגוד לשיפרה האלגנטית שיש לה המון אינטרקציה עם העץ)ביחסים טובים עם איתי ואפילו עם לאון.לבת שלו אומנם הוא אומר "סתמי"(מישהו צריך להשתיק אותה..)אך ראינו אותו גם שר לה שיר ערש.

באשר ל"עקיצות",זה חלק מהמשחק,וככה הוא רואה את זה(גם כל השאר צריכים)..משחק.

Rikshanoam-R

פורסם

עזבו דיעות קדומות, שיפרה פשוט משעעמת ברמות מטורפות, היא פשוט יושבת שם כל היום וסורגת לעץ סוודר, שמישהו לעזאזל יסביר לה שעצים צריכים לנשום והיא חונקת אותו עם הסוודר הזה.

צריך לתת את הכסף לזה שסיפק הכי הרבה בידור ועניין, שזה יוסי או לאון.

פורסם
רוני, עינב היתה בהמה ונשארה בהמה כבר מהיום הראשון. לקרוא תהילים כל היום עם השדיים בחוץ ? עאלק אמונה... תעשה לי טובה. התוכנית הזאת מייצגת את עם ישראל "במיטבו" ועל כן אני בהחלט מבין למה זה מעציב אותך כמו שזה מעציב אותי.

לדעתי לא מדובר כאן רק על הבובלילים אלא על המראה שלנו עצמנו... על קרן השרמוטה הקטנה, על וונסה החרמנית-אש-אש, על איתי (לברדור חביב) הפרווה, על עינב ויוסי שמתנהגים כמו בהמות, על שיפרה (כפרה עליה) הדתיה לשעבר, על אינה הסתומה בלחץ וכולי וכולי.

מעציב לראות שבהמות מקבלות הרבה אהדה מהציבור - אבל זה מה יש לצערנו הרב.

מה שכן, אני רואה בתוכנית אחלה בידור - אני יושב מול הטלויזיה ולפעמים פשוט מתפוצץ מצחוק כמעט בלתי-נשלט. מצד אחד מה שרואים הוא מעציב, מצד שני גם מאוד מצחיק. קשה לדעת כמה מאלו שאוהדים את הבובלילים באמת אוהדים אותם כי הם מזדהים איתם בהתנהגות ובהתנהלות - או שהם לוקחים אותם בצורה יותר הומוריסטית (כמוני למשל).

אי לכך ובהתאם לזאת - צריך להצביע לשיפרה (שלח 5 ל 2020 :lol:).

איציק

רוני ואיציק שלום רב!

קראתי בעיון רב, את תגובתו של רוני, ואני חייב להודות, הסכמתי איתו עם כל מילה, ואלה היו הגיגי ליבי לאחרונה, שרוני הביא אותם לכתב!

איציק ידידי, ברור לך שאני מסכים גם איתך, והדגשתי את העיקר והחשוב.

אך את מה שהדגשתי באדום, אני נוטה לא להסכים איתך, משום שלצערי, אלה שאוהבים את הבובלילים, מזדהים איתם,

, בהתנהגות ובהתנהלות, ולצערנו אלה פני חלק מהחברה, שלנו היום, וזה מה שמשתקף מהמסך, זהו מראה של חלק קטן אומנם,

אך דומימנטי, של החברה היום, לצערי.

ולסיום אני מצטרף, לתומכים בשפרה, שמשקפת את הצד היפה של החברה, למרות שזה לא היה מטרתה מלכתחילה, היא עשתה זאת בחן רב, באינטלנגציה גבוהה, בכושר איפוק לא רגיל, וגם רגעים שנשברה, והדמעות זלגו מעינייה, ולא רק, מהקשיים שהיא עברה, ןחוותה, אלא מגעגועים לאחיותיה.... ולצבר.

[ שלחו 5 ל2020]

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חבורת מוטציות, שנבחרה בקפידה וובהצלחה רבה, שכל אחת מהן חושפת את הדעות הקדומות שלנו עצמנו.

לפעמים הדעות הקדומות מתבררות כמוצדקות, ולפעמים לא. תלוי בנו, ובדעות הקדומות שלנו. לא בדמויות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אני חושב שפרנקוס מגלם את היהירות ששיפרה מייצגת, אתה טועה, ובגלל זה נמנעתי מלהגיב בשרשור הזה בהתחלה כי קל מאוד להאשים מישהו בגזענות.

הוא לא מספיק עמוק בשבילך אדון פרנקוס? לא, הוא לא.

הוא לא מכיר מילים מספיק גבוהות בשבילך? מה זה קשור?

מה קרה אין לו מבטא מספיק צפוני? לא קשור מבטא צפוני או לא צפוני. הוא מדבר כמו בהמה ומתבטא כמו בהמה (סתמי!). אני לא חושב שהוא מסוגל לעשות אינטראקציות מכובדות וברורות כמו בן אדם נורמלי.

או אולי צבע עורו הכהה ומראהו המזרחי מרתיעים? שוב, זה לא קשור לעדה, אבל לך קל מאוד להחליט מה מפריע לי ומה לא, ואתה טועה.

אני בעד לתת את הכסף למי שסיפק את הבידור, ללא שיקולים בעלי דיעות קדומות.

בקיצור אתה מייצג את כל מה שאתה מנסה להוקיע.

לא אני לא, פשוט קל לך מאוד לצעוק "גזען!" גם אם אתה לא מכיר את הדעות שלי.

לידיעתך, אני אחד האנשים הכי פחות גזענים שאני מכיר.

זה קשור לסוג האדם, לא למוצא שלו.

מה שהכי מפריע לי הוא הריכוז העצמי הזה שיש לו. בן אדם שמנסה לאנוס מישהי ושמתחיל עם מישהי בגיל 11 כשהוא בן 16 (עבירה פלילית, אגב!) לא צריך להיות בטלוויזיה.

זה בן אדם שלא הייתי קונה ממנו רכב משומש או משכיר ממנו דירה. אני לא רוצה קשר לאנשים כמוהו או כמו הבת שלו כי הוא עושה הכל בצורה עקומה.

הכל קונפליקט אצלו והוא לא מפסיק לצעוק.

אגב, לפני שאתה מאשים אותי בגזענות, מה אתה עושה בספטמבר הקרוב? כי אני טס לאפריקה לעזור לילדים לא לגווע ברעב.

פורסם

יש לך בעיה של דיעה קדומה, זה שהאדם לא גדל בסביבה שמדברים בה כמו בישיבת דירקטוריון לא הופך אותו לאדם שאתה מתאר, הוא גדל בשכונות של אשקלון, זה הסגנון דיבור שלהם, לא צריך להדביק לו דפוס התנהגות בגלל זה.

בקשר לאונס המדובר, קראתי מה הוא אמר זה לא היה בדיוק ניסיון לאונס, וזה שהוא הכיר את אשתו בגיל 11, זה אולי קשור לתרבות שהוא גדל בה, עובדה שהם נשואים עד עכשיו באושר.

זה שאתה טס לאפריקה זה נחמד, אבל עדיין אתה סובל מדיעה קדומה.

אני לדוגמא לא צריך לטוס לאפריקה לעזור לילדים, יש פה קרוב בשכונות מספיק ילדים שאפשר לעזור להם בהתנדבות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...