Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ארז, אם עוד לא הבנת אין לי שום בעייה עם יציאה נגד הבובלילים בגלל שהם בהמות אבל יש לי המון נגד לקרוא לתרבות של מוצא X חוסר תרבות או אפילו לכנות את חוסר התרבות שלהם בשם "תרבות מזרחית".

זה הציטוט המדוייק שלי:

לפני שתקפוץ ותגיד שתרבות מזרחית זה גם תרבות אצטט את שביט שכיוון המחשבה שלו דומה לשלך:

אני מניח שאתה יכול להבין "שתרבות מזרחית" זו אמירה שיחסתי יתכנות שאתה תגיד. זו לא אמירה שאני אומר, נכון?

ארז רונן

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שים לב ארז למה שכתבת. "לפני שתקפוץ ותגיד שתרבות מזרחית היא גם תרבות".

במשפט הזה אתה אומר שהתרבות המזרחית אינה תרבות ואתה מייחס את הבהמתיות שלהם להיותם מזרחיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם כל - לא הבנתי איך הגעתם למלחמה בין מזרחים לאשכנזים. מבחינתי לפחות אין כאן בכלל עניין כזה ואני לא חושב שהבובלילים מייצגים כאן מזרחים באשר הם בעוד שפרה וחבריה מייצגים אשכנזים ככלל - צדק ארז טל כשאמר שהמתחרים מייצגים רק את עצמם ושאין סיבה לייחס אליהם משהו אחר - והוא אמר את זה גם בגלל שהוא יודע שיש אנשים טיפשים בעולם, כאלו שיתנהגו באלימות כלפי אחד מהצדדים "בשם" הצד השני (או המוצא) לאחר שיצאו כולם מהבית. לא סתם קיבלו המתחרים שומר אישי לימים הקרובים (כך לפחות נכתב בעיתון, ולך תדע...)

שי כל מילה בסלע, הם לא מבינים שהבעיה כאן שאוטומטית צד אחד הוא התרבותי והצד השני הוא לא תרבותי רק בגלל סגנונו או מוצאו, או כמו ששיפרה אמרה "הרעים ניצחו" כי היא אוטומטית הטובה.

ד"א אהבתי מה שדידי הררי אמר, לרגע אחד יצא משיפרה הבובלילית שבתוכה כשאמרה לשחר "יאללה ת'קדם ת'קדם", היא ידעה לשחק את האשכנזיה הכבדה ששונאת סרטי בורקס וסולדת מהתרבות המזרחית, אבל בפנים היא לא בדיוק כזאת.

היא ידעה לנצל את המלחמה הזאת לטובתה כשהכניסה לתודעה של האנשים שהיא הטובה והתרבותית האשכנזיה וצריכים לעזור לה לנצח את הרעים הלא תרבותיים שהם איך לא המזרחים.

שפרה אמרה "הרעים ניצחו" בהקשר ספציפי מאוד (הדחת צבר) - וצדקה לחלוטין. בכל הרגעים שלפני ההדחה היו ויכוחים ותאקלים לא נעימים בין שני הצדדים כאשר הגורם לתסיסה היה הבובלילים וחבריהם, שאח"כ גם המשיכו בלובי להדחת צבר - ואף הצליחו בכך. הם עשו זאת כמו שהם עשו הרבה דברים בבית - מתוך צרות עין, צרות מוחין ורוע. ויוסי הזה עוד מתלונן בחוסר טאקט אדיר על המשפט הזה של שפרה, כשצפה בו לראשונה בגמר.

באשר לדידי הררי - נראה לי שהוא לוקה בחוסר תשומת הלב שבו לקו גם הבובלילים של התוכנית (ועינב בראשם) - שומעת או רואה דבר אחד, אומרת דבר אחר (ובמילים פחות עדינות - משקרת לצופים במצח נחושה, כשהיא לא עוצרת אפילו לרגע לחשוב שכולם ראו אחרת - ושבעלי יכולת ההבנה המינימלית ראו שהיא מזיינת ת'שכל).

ולעניין - שפרה אמרה "תתקדם" ולא "ת'קדם" במלעיל (או מלרע, לא זוכר). יאללה גם פרידמנים אומרים. אני, אגב, אשכנזי לחלוטין ואומר אפילו "כוסאמק" מדי פעם! היית מאמין? היא אמרה לו את זה בקונטקסט מאוד ספציפי שכלל לא קשור לשום תרבות מזרחית ושום עמך-איות. חוצמזה שתאמין לי, אין שום סיכוי שהבחורה הזאת קרובה אפילו בקצת לתרבות הבובלילית. ואני לא אומר את זה רק לטובתה. אין לי בכלל ספק שהיא לא ניסתה להכניס לתודעה של אנשים שהיא "הטובה והתרבותית האשכנזיה", ובוודאי לא שצריך לעזור לא לנצח את הרעים הלא תרבותיים המזרחים. בנאדם נורמלי והגיוני כמו שנראה לי שהיא - פשוט לא חושב ככה. לעומת זאת, זה בדיוק מה שהבובלילים רצו שתחשוב (ולא חסרות דוגמאות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא אומר שיוסי זה שהיה צריך לזכות בכסף, אלא צר לי ששיפרה קיבלה אותו בגלל הסיבות הלא נכונות.

אפילו לאון ואיתי היו אלטרנטיבה טובה, היא זכתה רק בזכות השנאה לבובלילים ובזכות השד העדתי, הייתי שמח לו איתי או לאון היו זוכים, היא לא ניצחה בגלל משהו אחר, כי סה"כ היא היתה משעממת רוב הזמן.

פורסם

אני מסכים - אין בכלל ספק ששפרה זכתה מן ההפקר כאן - המזוויעות (יש מילה כזאת?) הכללית של יוסי וחבורתו :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אין לי בכלל ספק שהיא לא ניסתה להכניס לתודעה של אנשים שהיא "הטובה והתרבותית האשכנזיה"

במשפט הזה אתה טועה בגדול.

Rikshanoam-R

פורסם
היא זכתה רק בזכות השנאה לבובלילים ובזכות השד העדתי

בשנאה לבובלילים אשמים הבובלילים, לא השד העדתי.

ההתנהגות שלהם (ולא צבע עורם, מוצאם או אשקלנותם) גרמה לאנשים לתעב אותם ולחפש אלטרנטיבה ואלטרנטיבה היתה רק אחת, כל שאר חסרי החוליות שם פשוט פחדו מהם.

פורסם
במשפט הזה אתה טועה בגדול.

ממש לא. אני יכול להבין בדיוק מה היא חשבה לכל אורך הדרך - "ככה אני". בדיוק מה שעינב חשבה, אגב, רק חבל שהיא בהמה מגעילה בעוד ששפרה - לא.

לעולם לא ראיתי האח הגדול

מרתק, מרגש ומלא השראה. תודה לך על תרומתך המעמיקה לדיון. מה היינו עושים בלעדיך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לעולם לא ראיתי האח הגדול

אתה צריך להחליט. או שמעולם לא ראית או שלעולם לא תראה אבל אין מצב שלעולם לא ראית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

:|

ממש לא. אני יכול להבין בדיוק מה היא חשבה לכל אורך הדרך - "ככה אני". בדיוק מה שעינב חשבה, אגב, רק חבל שהיא בהמה מגעילה בעוד ששפרה - לא.

מרתק, מרגש ומלא השראה. תודה לך על תרומתך המעמיקה לדיון. מה היינו עושים בלעדיך.

כפי שניסיתי להסביר לך בפוסט הראשון שלי בשרשור,אתה לא יכול להבין מה היא חשבה

מפני שאתה ראית בעיקר תקצירים בערוץ 2.

תכנים שקופרמן(כמו פרידמן אבל עם קופר)החליטו לשדר,שלמעשה לא המחישו את מה שקרה באמת בבית.

ההפקה לא רצתה שיוסי ינצח,הוא היה קוריוז נחמד אך לא הדוגמא שהם רצו כמנצח.

שפרה מאידך,זכתה מן ההפקר,אני חושב שרוב אלו שהצביעו לה,עשו זאת רק כדי שיוסי לא ינצח.

מה שכן,השבועיים האחרונים שיוסי חש ביטחון עצמי מופרז והתחיל לעשות טעויות טקטיות,עזרו לה מאוד,ביחד עם הצגה

שלא תבייש שחקנית הוליוודית,שפרה..קנתה את הקהל.

Rikshanoam-R

פורסם
קודם כל - לא הבנתי איך הגעתם למלחמה בין מזרחים לאשכנזים. מבחינתי לפחות אין כאן בכלל עניין כזה ואני לא חושב שהבובלילים מייצגים כאן מזרחים באשר הם בעוד שפרה וחבריה מייצגים אשכנזים ככלל

:mm_yeah:

באשר לדידי הררי - נראה לי שהוא לוקה בחוסר תשומת הלב שבו לקו גם הבובלילים של התוכנית (ועינב בראשם) - שומעת או רואה דבר אחד, אומרת דבר אחר (ובמילים פחות עדינות - משקרת לצופים במצח נחושה, כשהיא לא עוצרת אפילו לרגע לחשוב שכולם ראו אחרת - ושבעלי יכולת ההבנה המינימלית ראו שהיא מזיינת ת'שכל).

ולעניין - שפרה אמרה "תתקדם" ולא "ת'קדם" במלעיל (או מלרע, לא זוכר). יאללה גם פרידמנים אומרים. אני, אגב, אשכנזי לחלוטין ואומר אפילו "כוסאמק" מדי פעם! אני אומר את זה כל היום

רוני

בשנאה לבובלילים אשמים הבובלילים, לא השד העדתי.

ההתנהגות שלהם (ולא צבע עורם, מוצאם או אשקלנותם) גרמה לאנשים לתעב אותם ולחפש אלטרנטיבה ואלטרנטיבה היתה רק אחת, כל שאר חסרי החוליות שם פשוט פחדו מהם.

:mm_yeah:

כמו שנאמר כאן כבר מליון פעם, הבעיה כאן היא לא עדתית, אלא בעיה של אנשים מול בהמות. שפרה, בלי קשר לעובדה שהיא אשכנזיה, התנהגה כמו שצריך ושמרה יחסית על קור רוח.

מצד שני, זוג הבהמות שהם הבובלילים, בלי קשר ישיר לזה שהם מזרחים, לא הפסיקו לצעוק כי ככה הם מתקשרים גם כשהם רגועים, היו מגעילים מאוד, חיפשו איך לדפוק את כולם, חיפשו "טובים" ו"רעים" בלי להבין שהעולם לא בנוי על טובים ורעים אלא על אינטראקציות ואינטרסים בין אישיים, ובאופן כללי ייצגו כל מה שרע בחברה הישראלית.

הם מייצגים את זה שצועק על הקופאית בסופר, האידיוט שצועק ברחוב באמצע הלילה "עינב, שכחתי את המפתחות, זרקי לי מהחלון!" (סתם דוגמה אבל זה מה שהוא יעשה אם הוא ישכח את המפתחות, ואלו שלא אכפת להם מאחרים.

הם כן המיץ של הזבל אחרי יומיים בשמש, הם כן פרימיטיביים מאוד בצורת הדיבור והמחשבה שלהם. לא אכפת לי כמה הם סבלו בחיים, יש צורות דיבור שמקובלות בחברה ויש כאלו שלא. כשאי אפשר לדבר עם בן אדם ושהוא יבין בדיוק מה שאתה מנסה להגיד אלא יתייחס למה שהוא חושב בלי לשמוע אותך עדיין, הוא בהמה.

בואו רק נגיד את זה ככה:

את מי הייתם שמים כראש ממשלה? יוסי בובליל או את שפרה בעוד 10 שנים?

פורסם

צורת הדיבור שלך נגועה ופרימיטיבית! שופט אנשים לפי תוכניות טלויזיה שבהם מנסים להוציא אותם הכי רע שאפשר?

אולי מצד שני יש לך חוש לזה..תפתח עסק אולי יצליח לך(NOT):evil:

to finish first first you have to finish

פורסם

מה שכן,השבועיים האחרונים שיוסי חש ביטחון עצמי מופרז והתחיל לעשות טעויות טקטיות,עזרו לה מאוד,ביחד עם הצגה

שלא תבייש שחקנית הוליוודית,שפרה..קנתה את הקהל.

אתה נותן לשפרה יותר מדי קרדיט. אתה באמת חושב שהיא חשבה כל היום איך להצליח ולרמות את הקהל בבית, שיחשבו שהיא באמת אשכנזיה לבנבנה ואינטיליגנטית מבית טוב, כשהיא בעצם מרוקאית אסלית מאצ'קלונה? (לא שיש לי בעיה עם מרוקאים, אסלים או אצ'קלונים, טוב, לפחות רובם).

תן לי להגיד לך - במקומה הייתי מתנהג בדיוק אותו הדבר. ואני לא רוברט דה-נירו או כל שחקן הוליוודי אחר.

למה קשה לך לחשוב שיש אנשים נורמליים שלא עושים הצגות תחת איצטלה של "ככה אני" (בניגוד לעינב בובליל, או למשל רנין שהיא דרמה קווין לא קטנה בזכות עצמה)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...