Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה נותן לשפרה יותר מדי קרדיט. אתה באמת חושב שהיא חשבה כל היום איך להצליח ולרמות את הקהל בבית, שיחשבו שהיא באמת אשכנזיה לבנבנה ואינטיליגנטית מבית טוב, כשהיא בעצם מרוקאית אסלית מאצ'קלונה? (לא שיש לי בעיה עם מרוקאים, אסלים או אצ'קלונים, טוב, לפחות רובם).

תן לי להגיד לך - במקומה הייתי מתנהג בדיוק אותו הדבר. ואני לא רוברט דה-נירו או כל שחקן הוליוודי אחר.

למה קשה לך לחשוב שיש אנשים נורמליים שלא עושים הצגות תחת איצטלה של "ככה אני" (בניגוד לעינב בובליל, או למשל רנין שהיא דרמה קווין לא קטנה בזכות עצמה)

לא אמרתי ששפרה היא מרוקאית אסלית מאשקלון.שפרה היא אשכנזיה לבנבנה ואינטלגנטית,מספיק אינטלגנטית כדי להבין

שיוסי היה הדמות הדומיננטית והאהודה ביותר בבית,בעוד שהיא לא זכתה לפידבקים מבחוץ.

שפרה קלטה את המצב ועשתה מספר מהלכים כדי להציג אותה כאחת מסכנה,אשכנזיה רגישה שכולם מסביבה רעים.

תתפלא על כמה דברים יוצא לך לחשוב כשאתה נמצא סגור בבית במשך יותר משלושה חודשים,בלי ספרים,בלי אינטרנט,בלי טלוויזיה

לאון אחד ומיליון שקל באופק.

כולם ניסו לקנות את הקהל,כל אחד השתמש בכלים שהיו לרשותו,וכולם שיחקו למצלמות,אתה משלה את עצמך אם אתה חושב שלא.

Rikshanoam-R

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מדהים כמה אפשר לטחון בשכל בנוגע לשטות הזאת. זה באמת עניין אותכם ?! משתתף בצערכם.

...בובליל מעניין לי את המומליל ואני לא רוצה להיות בחברת אנשים שמנתחים את אופיו של בובליל וחושבים שזה מעניין, או לפחות לא להיות חלק משיחה כזו, אני מעדיף להיות בסביבת מנתחי גופות.

רגע, זה לא הציטוט שלך? מה, משועמם?

ארז רונן

פורסם
שמע, מההודעה הקצרה שלך ניתן לקבוע שמערכת החינוך נכשלה לפחות בתחום אחד, הבנת הניקרא.

כמו שאמר לך אלי , לא רק ניחוח של גזענות אלה סירחון של גזענות נוטף מהוהדעות שלך , אתה גזען , אתה שחצן ויהיר בדיוק כמו שיפרה.

פורסם
לא אמרתי ששפרה היא מרוקאית אסלית מאשקלון.שפרה היא אשכנזיה לבנבנה ואינטלגנטית,מספיק אינטלגנטית כדי להבין

שיוסי היה הדמות הדומיננטית והאהודה ביותר בבית,בעוד שהיא לא זכתה לפידבקים מבחוץ.

שפרה קלטה את המצב ועשתה מספר מהלכים כדי להציג אותה כאחת מסכנה,אשכנזיה רגישה שכולם מסביבה רעים.

תתפלא על כמה דברים יוצא לך לחשוב כשאתה נמצא סגור בבית במשך יותר משלושה חודשים,בלי ספרים,בלי אינטרנט,בלי טלוויזיה

לאון אחד ומיליון שקל באופק.

כולם ניסו לקנות את הקהל,כל אחד השתמש בכלים שהיו לרשותו,וכולם שיחקו למצלמות,אתה משלה את עצמך אם אתה חושב שלא.

אם זו התאוריה שלך אז מה השתבש לפי תפיסתך? מדוע שלא תפרגן לשיפרה על משחק מדהים וזה עוד מבלי שלמדה משחק. אתה כותב שכולם ניסו לקנות את הקהל,כל אחד השתמש בכלים שהיו לרשותו,וכולם שיחקו למצלמות ועדיין אתה בה בטענות לשיפרה?

תתבייש לך.

ארז רונן

פורסם

לא התכוונתי להגיב בשרשור הזה, אבל עכשיו ראיתי משהו בטלויזיה שגרם לי לזעזוע- ילדה קטנה שאמרה משהו בסגנון "מי זכה, האשכנזיה המסריחה הזאת". אחרי קריאת תגובות של אנשים מסוימים בשרשור הזה וצפיה במה שאנשים אומרים בטלויזיה, הבנתי שהבובלילים, בעצם זה שהפכו את התחרות בבית האח הגדול לעניין עדתי, החזירו את הארץ 50 שנה אחורה מבחינת המאבק הבין-עדתי. עכשיו שוב ילדים מזרחיים ילמדו לשנוא אשכנזים ואני בטוח שגם להיפך (כמובן שמדובר במשפחות לא מתורבתות במיוחד שקיימות משני הצדדים, אבל בעצם זה שהמאבק הבין עדתי חזר לסדר היום באנרגיות מחודשות, הנזק כבר נעשה).

אני מקווה מאוד שאני טועה.

עם קצת מזל, זו תהיה התגובה היחידה שלי בשרשור הזה.

"ai motoare capul doare"

פורסם
כמו שאמר לך אלי , לא רק ניחוח של גזענות אלה סירחון של גזענות נוטף מהוהדעות שלך , אתה גזען , אתה שחצן ויהיר בדיוק כמו שיפרה.

כן, ואתה עלוב נפש, מפסידן גרוע כמו בובליל.

ארז רונן

פורסם
אנשים פה אטומים ולא רואים את הנתונים שזורקים עליהם.

מי שיש לו אג'נדה פה לא מבין איך פועלת החברה ומסתמך על "טוב ורע".

נו באמת יוסי, נראה לך שאני צריך לתת פירושים למה שכתבתי ועוד לתומכי בובליל?

ארז רונן

פורסם
אם זו התאוריה שלך אז מה השתבש לפי תפיסתך? מדוע שלא תפרגן לשיפרה על משחק מדהים וזה עוד מבלי שלמדה משחק. אתה כותב שכולם ניסו לקנות את הקהל,כל אחד השתמש בכלים שהיו לרשותו,וכולם שיחקו למצלמות ועדיין אתה בה בטענות לשיפרה?

תתבייש לך.

הערת מקודם לבחור שילמד הבנת הנקרא,אתה מוזמן לקרוא את כל ההודעות שלי בשרשור ואז אולי(?)תבין.

אני לא מתכוון לחזור על דברי,גם ככה מאס עלי השרשור הזה.

תעשה לעצמך(ולכולנו)טובה וצא להתאוורר בחוץ,אל תשכח להוריד את הברדס של הkkk בדרכך:idea:.

שאני אתבייש...

Rikshanoam-R

פורסם

"העולם (וברוח הפורום הגלגל) הוא עגול, פעם אתה למטה ופעם למעלה"

פעם הבאה שמישהו עושה לכם פרצוף כועס בכביש, תשאלו אותו אם הוא הצביע 2 :-P

וברוך שפטרנו מעונשו של זה.

עכשיו חוזרים לראות ציצים בהשרדות... - ברוח טובה כמובן.

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
הערת מקודם לבחור שילמד הבנת הנקרא,אתה מוזמן לקרוא את כל ההודעות שלי בשרשור ואז אולי(?)תבין.

אני לא מתכוון לחזור על דברי,גם ככה מאס עלי השרשור הזה.

תעשה לעצמך(ולכולנו)טובה וצא להתאוורר בחוץ,אל תשכח להוריד את הברדס של הkkk בדרכך:idea:.

שאני אתבייש...

תמיד כשאני נתקל בהודעות מהסוג שאתה כותב אני נכנס לפרופיל המשתמש כדי ללמוד יותר על אותו אדם. לא נעים לי להגיד לך אבל אצלך אין הרבה מה ללמוד. רדוד, פשוט רדוד.

ארז רונן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...