Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי פורום

יש לי בעיה במערכת קולונע בייתי לא יודע אם זה קשור לפה חפשתי בכול מקום

יש בעיה ברמקול רצפה אז ככה אני יפרט

הרמקול מי חברת

Pure-acoustics

p101433b.jpg

זה הרמקול בול ! אז ככה הרמקול התחתון עושה רעשים מוזרים ואין בו צליל הוא רק זז

לא יודע כאילו הוא נוגע במשהו אני די מובאס לשמוע מוזיקה זה הורס מאוד ...

אז חבר'ה אני מבקש את העזרה שלכם אני מתחנן תעזרו אתם היחידים שמבנים בדברים כאלה

וסליחה המנהל

8)
פורסם

תביא את הרמקול, אני אדבר לליבו...

וברצינות, אם אתה מתכוון לכך שכל הקומפוננטים ברמקול עובדים פרט לקומפוננט אחד,ייתכן שאותו קומפוננט נשרף.

בהתחשב בכך שהרמקולים מתוצרת פיור אקוסטיק (אני משער שנרכשו דרך האינטרנט במכרז כזה או אחר) אני לא ממש מתפלא.

זה מותג מדבקה לא איכותי בעליל,אותו סגנון של פירלס שנמכרים דרך אותם מכרזים.

ובחזרה לבעייה ברמקול שלך,

למרות שממש נרצה, כנראה שכדי לגרום לו לעבוד מחדש אתה תאלץ לקחת אותו לאיש מקצוע שמתעסק בזה,לא חסרים כאלה.

בזמנו לקחתי לטכנאי סאונד זוג רמקולים של מערכת לאחר שהמערכת לא עבדה שנים וביום שהפעלתי אותה מחדש המימברנות של הרמקולים פשוט "התפצצו" ונקרעו (התייבשו בגלל שלא עבדו במשך תקופה ארוכה).

לאחר יומיים קיבלתי את היומיים כמו חדשים ואיכות הצליל לא נפגמה בכלל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא לוקחים סט של 1000 שקל לתיקון אצל טכנאי סאונד.

העצה שלי היא תעיף את הסט ותקנה חדש, הפעם תשקיע במותג טוב.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא מסכים איתך ידידי קאררה,

אם לפותח השרשור איכות הרמקולים מספקת את הצרכים שלו,אזי שווה לו לשקול תיקון (התיקון עצמו לא אמור לעלות יקר) מהסיבה הפשוטה שהשתדרגות למשהו יותר טוב תעלה לו גם הרבה יותר כסף.

מה שכן, מסכים איתך שמלכתחילה היתה טעות לקנות מותג כזה,וגילוי נאות, גם אני פעם נפלתי עם טעות כזאת כאשר מכרתי זוג רמקולים שהיו באוטו של אבא שלי (פיוניר 6.5) וקניתי במקומם רמקולים של פירלס (הייתי ילד צעיר,חשבתי שזה הפירלס המקורי והאיכותי מאוד), אחרי שבועיים ברכב זרקתי את הפירלס וקניתי פיוניר חדשים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...