Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי נימצאת פאסט שנת 2000 מנוע 1.8 בנזין לאחר כ120000 אלף קילומטרים ,הרכב אצלי 4 שנים.

בתקופה האחרונה כחודש בערך ,בעת לחיצת דוושת הגז לסל"ד גבוה מורגשת ברכב חנק של המנוע .

זאת אומרת אני יסביר טוב יותר כאשר הרכב נימצא מעל 3500 סל"ד הוא נחנק כאילו הוא הגיע לניתוק המנוע ולאחר שניה או שתיים ממשיך "לסחוב" כרגיל, במידה והרכב נמצא במצב עמידה כלומר N אוP הרכב מגיע ל3500 סל"ד לערך ניתקע לאיזה שניה או שניים ואז עובר אז זה והסלד ממשיך לעלות.

כמו כן בעת הורדת הילוך ברכב (קיק דאון) הרכב מעלה סלד למשהו באיזור ה6000 סל"ד ואז יורד ל4000 סל"ד ומתחיל בסחיבת ההילוך, הרכב בעלת תיבת הילוכים אוט', מטופל בזמן,ובדקדקנות.

אשמח מאוד לתשובה מה יכולה להיות הבעיה אינני יודע אייך זה קשור אך הבעיה בסל"ד הרכב הורגשה במיוחד לאחר פירוק והרכבה של מצבר חדש מאותו הסוג והמתח .

שוב תודה לכולם שלומי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חיברתי את הרכב לסקאנר, והוא לא הראה כלום כמו כן ניבדק הממיר שנימצא תקין -כנ"ל המצערת יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ??

פורסם

בבקשה אנשים אין לי את הידע וכניראה שגם לצמפיון, אין מישהו כאן שניתקל אי פעם בבעיה כזאת ,מאחר שבמוסך אמרו לי שאינם ניתתקלו בבעיה כזאת בעבר אין שום קוד תקלה אך ההרככב לא סוחב בסל"ד גבוה הוא ניחנק צמפיון המליצו לי להשאייר את הרכב אך סירבתי מהסיבה הפשוטה שאין לי בהם אמון ......

• תוכן חדש...