Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי המארז (המגניב ביותר):

לגימור יפה, סולידי ועמיד - הברשה וצביעה בתהליך anodize.

הברשה יוצרת גימור פחות מבריק עם פסים בכיוון אחד (ראה תמונה מצורפת של אלומיניום מוברש בגוון טבעי).

anodize - תהליך חשמלי/כימי, שבו משנים את הרכב השכבה החיצונית של החומר וניתן לשלב בו גם צביעה (שחור במקרה שלך).

הצביעה תהיה מושלמת (מה שלא יסתיר את ההברשה) והמארז יהיה עמיד לפגעי הזמן.

xxxagxxx - זה אלומיניום. גם סתם גוש ברזל שליטשו ממנו את כל החלודה יראה ככה, וקל מאד להתבלבל ממראה עיניים (בגלל זה בעבודה אני בודק לפעמים עם מגנט מה נירוסטה ומה ברזל)

צביקי

עריכה:

הנה גם דוגמא לאלומיניום מוברש + אנודייז שחור.

Brushed Aluminium.gif

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדגר, בשלב מסויים כנראה שאעשה Downgrade למחשב ברכב.. :lol:, סתם, לא לזרוק אבנים, אתם יודעים שCarPC זה באחת המגירות העליונות בכוננית מגירות התכניות שלי..

+1 לאנודייז. גימור סופר יוקרתי, שרק אלומיניום מוברש 'טבעי' יכול להתחרות בו על תואר הטקסטורה האהובה עליי.

פורסם
ההבדל הוא שM4 הוא חזק יותר מבחינת הספק

מצד שני M2 מוכר מאוד ואמין מאוד,

שניהם מאותו יצרן?

ההבדל היחיד הוא שה-M4 חזק יותר? מלבד זאת הם זהים?

וכפי שציינתי בשאלתי הקודמת - במקרה של אותה מערכת, כשההבדל היחיד הוא ספק M2 או M4,

יהיה הבדל בעומס שעל מערכת החשמל באותו שימוש, או שההבדל היחיד הוא שה-M4 יצליח להחזיק יותר עומס/רכיבים חזקים יותר?

פורסם

אכן אלומיניום.

ליביו, דיסק קשיח 3.5 הוא אכן לא הבחירה הנכונה למערכת כזו אך כרגע אני מעדיף להשקיע את הממון על ציוד שחסר ולקבל מערכת שעובדת ובבוא הזמן להחליט מה לעשות עם ה-HD. מבחינה חשמלית, אני מכוסה מעל ומעבר.

אנודייז זה אחד הכיוונים אך נלקחת בחשבון גם צביעה פשוטה עם צבע ייעודי (אלוקסל, של יעקובי).

תודה רבה על העזרה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
אדגר, בשלב מסויים כנראה שאעשה Downgrade למחשב ברכב.. :lol:, סתם, לא לזרוק אבנים, אתם יודעים שCarPC זה באחת המגירות העליונות בכוננית מגירות התכניות שלי...

Downgrade הזה לא בשבילך, ברור, זה קטן אלך... :-D

צריך לערוך הודעה בשרשור של מפגש, במקום ממתקים אני ארשום ( אני מתחיל להסוף אבנים למפגש הקרוב :twisted: )

סתם חשבתי אתה רציני

אכן אלומיניום.

זה נראה כמו נרוסטה, תבדוק את זה.

פורסם

אלומיניום לרוב שמכופף במחבש, מקבל סדקים

זה באמת נראה כמו קיפוף סטייל נירוסטה במיוחד עם המדבקת הגנה הזאת

פורסם

קצת באיחור .. אבל..

רענן קבל ח"ח על המארז :D נראה טוב מאוד!

volvo 240

יש ברושתי את ה M4 אני חשוב שההבדל היחיד בניהם הוא כמו בספק של מחשב רגיל - ההספק כמשתמשים בהרבה רכיבים במחשב שצורכים הרבה חשמל צריכים ספק חזק יותר כשמשתמשים בתצורת מחשב חסכוני ספק חלש יותר יספיק (כדוגמאת ה M2)

ככה שהכל תלוי במחשב שאתה מרכיב

הספקים האלה גם הM2 וגם ה M4 עושים את העבודה אותו דבר, שומרים על המצבר ועל המחשב ולא עושים בעיות.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

מזה בדיוק חיבור גמיש? אתה יכול לפרט על זה נשמע מעניין

ממש חוטי חשמל שמתארכים מהכרטיס לתושבת?

Mitsubishi king

פורסם

ואו איזה דבר מעולה :D

אפשר לחסוך איתו הרבה מקום יקר

שמעתי עד עכשיו רק על הזוויות אבל ממש כבל זה בכלל נותן גמישות (תרתי משמע) :)

להיט, טוב לדעת.

Mitsubishi king

פורסם

הגיע הזמן שגם אני אעדכן.

ראשית אומר כי הפרוייקט שלי מתנהל מאוד לאט כי פשוט אין לי זמן לזה.

אחרי שנוכחתי לדעת שהכרטיס קול הקודם שהצעתי הוא "לא משהו" ולבסוף ירדתי ממנו, נראה לי שמצאתי פיתרון אחר בדמות כרטיס קול חיצוני מסוג M-AUDIO FIREWIRE 410, כשהרעיון הוא להציב את המחשב עצמו בחזית הרכב (מתחת לכסא או בתא הכפפות) ולהתקין את הכרטיס בתא המטען (החיבור ביניהם יהיה firewire)

מה נראה לכם ? אני בכיוון ? (הכרטיס איכותי מספיק ?), הוא יוכל לבצע את כל החיתוכים/פלאגינים למיניהם ?

אם תאשרו את השלב הזה, סוף סוף אוכל להתמקד במחשב עצמו (mini itx +firewire).

תודה

...CASKA for life

• תוכן חדש...