Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מחשב נייד msi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במצב הזה - הייתי שם עוד כמה גרושים בשביל הEEE 1000 עם המסך 10".

לא הייתי קונה מוצר שהיבואן שלו זה אייבורי.

ולגבי הצעת ה15" , עשו טובה , זה ממש לא רציני.

15" להיגרר איתו לאנשהו זה בדיחה עצובה, לא נוח עם חיי סוללה קצרים ובהחלט לא מתאים לסטודנטים.

לגבי 12"/13" - אלו מחשבים יקרים בהרבה מהתקציב ולא סתם.

אם המטרה היא שימוש בשיעורים ואינטרנט (בעיקר מחוץ לבית הרי , כי בבית יש מחשב נוסף) ה10" מבוסס אטום יעשו את העבודה מצוין.

אין שום צורך במשהו גדול או חזק יותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליוויור

הכרתם אתה ומר :bday: ליצן?

נראה סטודנט שבאמת ירגיש בנוח עם המקלדת הזאטוטית של ה10 או בכלל ה8.9

אם כבר 12 זה באמת המינימאלי ואז אתה לא צריך לגדל ציפורניים כדי ללחוץ על המקשים

מה גם שמבכינה של חומרה אין לך CD ויש לך מעבד וזיכרון שהם לא ממש מאפשרים לך יותר מלשחק רד אלרט

אז בשביל מה לקנות כזה דבר שב20 שקלים יותר (או באותו מחיר) אתה קונה מחשב שבאמת אפשר לעשות גם עוד שנה משהו חוץ ממשקולת נייר

פורסם

כן - נראה לי מאוד שעם מקלדת 10" שמתוכננת טוב (כמו בEEE שהיא כמעט בגודל של המקלדת של ה12" בIBM X שהיה לי) יהיה נח לסטודנט.

אתה ניסית? אני כן.

מבחינת חומרה - בCD לא השתמשתי בלימודים מעולם, תמיד או בWIFI להוריד מצגות או מקסימום בDOK.

שרגא - עדיף להסתובב עם משקולת נייר שעושה את מה שאתה צריך מאשר עם משקולת כושר שעושה קצת יותר אבל שוברת לך את הגב.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

איזה שוברת את הגב, מקסימום כתף פצועה, מה רע בקצת להתחזק?

CD זה משהו שממש חסר

וגם המקלדת לא באמת נוחה, וניסיתי

מה גם שרוב הסטודנטים מסתובבים עם מחשבי HP מגודלים ולא עם מחשב שנראה כאילו שופרסל יצרה אותו

ואנחנו מדברים על הבדל של בערך כמה? קילו

פורסם

ליוויו , עוד 300-400 גרם לא שברו אף גב.

ב 12" (ועדיף 13.3 ) זה כבר לפטופ מאוזן בפשרות .

הדל אינספריון 12 שוקל 1.236 ק"ג עם סוללת 3 תאים, וקצת יותר עם סוללת ה 6 תאים נמכר החל ב 550$ .

האינספריון 13 שוקל 2.22 ק"ג מציע מעבד חזק יותר משמעותית ועולה עוד 50-100 $ יותר מה 12".

laptop-inspiron-12-hero.jpg

פורסם

האינספיריון הזולים כולם קרובים ל3 קילו ואיפה שמצויין פחות מזה, אז לא הכלילו את הסוללה (או שהכלילו סוללה קלה יותר).

ההמלצה שלי (בלי קשר לשרשור הזה, אבל עם קשר לאנשים שרוצים להיות ניידים ולא להתפשר על ביצועים):

DELL VOSTRO 1310 (משקל 2 קילו), הבעיה שהוא עולה 4.5K.

הוא אמנם עולה כמעט כפול מהקלים האלה , אבל הוא הרבה יותר מחשב - חזק ולא חסר בו כלום.

דרך אגב, הדבר היחיד שעצבן אותי בכל הדגמים של DELL חוץ מהנ"ל זה המסך GLOSSY.

לקנות את כל הזולים מעל 3 קילו עם מסך 15 זוהי לא ניידות, זוהי סבלות.

כשאני למדתי את התואר שלי, העדפתי פשוט לעבוד בחדרי המחשבים באוניברסיטה מאשר לקנות את הבלוקים הכבדים האלה ולהיסחב איתם מהבוקר עד הערב. (שזה מה שהיה בתקציב שהייתי יכול להרשות לעצמי).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שרגא - ההבדל בין קילו לשלוש קילו הוא עצום!

מה גם שיש עוד אופציות אם לא מביאים מהארץ - כמו הLENOVO S10 והדל החדש - שניהם מצוינים.

CD לסטודנט (בתור משהו שהוא סטודנט שנה שלישית וסה"כ 4 כולל שנה הנדסה בתל אביב) - זה דבר שאתה לא משתמש בו.

בבית , או כדי לשחק - כן , בלימודים? עשה לי טובה.

בחיים לא קיבלתי חומר לימודי על CD.

PROXIMA - מעבר ל12" או 13" זה עוד כמעט קילו קודם כל (או פחות במחשבים יקרים בהרבה) ואכן הופך את זה למחשב אמיתי לכל דבר - אבל זה לא התקציב של הבחור ואלו לא דגמים שיש בארץ.

אני מסכים עם אייל, הווסטרו 13" הוא מחשב מצוין , הבעיה היא שהוא אכן יקר (יחסית כן ? יחסית לקטגוריה שלו - הוא כנראה הכי זול).

אייל , אם היית צריך לקנות היום בתקציב המצומצם - פחות מ3 , לא היית קונה את אחד ה10"ים לשימושים כאלו?

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

CD לסטודנט (בתור משהו שהוא סטודנט שנה שלישית וסה"כ 4 כולל שנה הנדסה בתל אביב) - זה דבר שאתה לא משתמש בו.

בבית , או כדי לשחק - כן , בלימודים? עשה לי טובה.

בחיים לא קיבלתי חומר לימודי על CD.

היית נשאר עוד שנה אחת במכונות בת"א והיית נחשף לדיסק הרפרנס:-)

אבל חוץ ממנו ותוכנות מקצועיות, לא נתקלתי בצורך ב-CD ובטח שלא באחד שצמוד אלי 24/7.

פורסם

ROMER - במדעי מחשב זה כבר DOK, וגם לשימושים האלו אם אתה בבית ב2 דקות אתה מעתיק מה שאתה צריך (תוכנות / מסמכים) לDOK או מסנג'ר חבר עם משקולת בלימודים לעשות את זה בשבילך.

אני כרגע עם 13" עם CD וחוץ מלהשחיט את זמני בלימודים - לא השתמשתי בCD פעם אחת בשנתיים וחצי האחרונות.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

כל אחד והדרישות שלו.

מי שצריך עיבוד תמלילים ואינטרנט וגם פה ושם סרט, הקטנים מספיקים.

יש USB ויש WIFI שזה מכסה את רוב הצרכים.

צריכים יותר מזה, (שהמחשב ישמש גם בבית לדברים אחרים) - אין ברירה וצריך משהו "מחשבי" יותר.

אם זה רק למטלה ספציפית זה יספיק.

חוץ מזה - לא להתקרב ל MSI ולו רק בגלל היבואן שלו בארץ (אייבורי בעע) שהמילה שירות ויושר לא קיימת בלקסיקון שלו.

היום גם אפשר לגלוש ברשת הסלולרית ב 130 ש"ח לחודש ללא הגבלה במהירות 3.5 מגה D ו 1.5 מגה U ככה שהניידים הקטנים האלו עוד יותר מפתים.

פורסם

אני מסכים עם אייל, הווסטרו 13" הוא מחשב מצוין , הבעיה היא שהוא אכן יקר (יחסית כן ? יחסית לקטגוריה שלו - הוא כנראה הכי זול).

אייל , אם היית צריך לקנות היום בתקציב המצומצם - פחות מ3 , לא היית קונה את אחד ה10"ים לשימושים כאלו?

ליביו

בהחלט . וכנראה שהייתי הולך על ה ASUS שעושה רושם שבנוי הכי טוב. (היה עליו אחלה דיל באופיס דיפו: 2799 כולל תיק, עכבר וכונן צורב DVD חיצוני ,ראוטר אלחוטי של נטגיר מתנה ועוד כמה תופינים)

(בכל מקרה לא הייתי קונה את המשקולות הכבדות, ואם כבר משקולת כבדה- שתהיה של DELL)

את החיפוש הנ"ל עשיתי עבור אחותי שהחלה שנה א' ובסופו של דבר החליטה להשקיע עוד וללכת על הווסטרו 1310,

מחשב מעולה. היה אצלי שבוע לצרכי התקנה ובדיקות .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טעית בדיל,

עם האסוס קיבלו ועדיין ניתן לקבל צורב חיצוני, תיק ועכבר מתנה (ללא שום קשר לראוטר).

המחשב עדיין קיים, אך במחירו המלא - 3199 ש"ח.

סתם לידע כללי, כל מחשב של ASUS ולא משנה איזה דגם, מגיע עם תיק יחסית איכותי ועכבר קטן ופשוט.

הכל קטע של שיווק.

• תוכן חדש...