Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מחשב נייד msi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקנות את כל הזולים מעל 3 קילו עם מסך 15 זוהי לא ניידות, זוהי סבלות.

כשאני למדתי את התואר שלי, העדפתי פשוט לעבוד בחדרי המחשבים באוניברסיטה מאשר לקנות את הבלוקים הכבדים האלה ולהיסחב איתם מהבוקר עד הערב. (שזה מה שהיה בתקציב שהייתי יכול להרשות לעצמי).

מזה כמה חודשים צמודה לי לגב "משקולות" של דל מדגם אינספיריון, עם מסך 15 אינטש' ומשקל של כמעט 3 קילו.

עם תיק גב סביר הוא לא מורגש כל כך. זמן הסוללה אצלי עומד על כמעט 4 שעות של עבודה סבירה (כמובן שאם טוחנים את המחשב ומעבירים את המסך לבהירות מקסימלית מתקבל זמן עבודה קטן בהרבה). די והותר עבורי גם בימים הכי ארוכים במהלך הסיסמטר.

תכלס, מחשב כזה עדיף משמעותית על חדרי המחשבים שבאוניברסיטה. עם מחשב נייד יש לך אפשרות לעבוד בכל מקום ובזמינות מדהימה. לא צריך להדחף לחדרי מחשבים עמוסים, עם מחשבים ציבוריים שנראים ועובדים כמו הצרות שלי. לא צריך להתישב באיזה מסדרון נדיח בשביל לבדוק שינויים במערכת השעות או ציונים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בלימודים עם מקבוק 13.3 ו2800 גרם, מחשב חביב מספק את הסחורה ללא ספק, נוח לי יחסית איתו אבל המשקל שלו מהווה מכשול רציני.

שקלתי לקנות את ה1000HA, אחרי בחינה מעמיקה אצל בחור שלומד איתי בלימודים בעל אותו מחשב. לבסוף ירדתי מהעניין והחלטתי להשאר עם המק, המחשבים הללו אמנם סופר קלים אבל מרגישים לי מצועצעים משהו, והביצועים שלהם לא מספקים אותי, גם לא לעבודה באינטרנט לצערי. אני מעדיף קצת יותר משקל, אבל שיהיה משהו שאפשר לעבוד איתו.

שלא תטעו, לא הייתי קונה לעולם מחשב 15.4", אני לא מרגיש טוב רק מהמחשבה על המחשבים הללו.

אבי.

פורסם
לווסטרו יש איכות בנייה וחומרים עלובה , מארז מפלסטיק זול וחלש וביצועים לא רעים , הסיטרואן AX של הלפטופים.

לא יודע על מה אתה מדבר, ה VOSTRO שישב אצלי פה על השולחן שבוע היה מאוד מוצק,

מאוד איכותי ואפילו חלק ממנו עשוי מסגסוגת מגנזיום ולא מפלסטיק.

הסיטרואן AX של הלפטופים זה MSI וLENOVO , שגם בדגמי ה THINKPAD החדשים שמוכיחים שהם מחשבים סינים.

טעית בדיל,

עם האסוס קיבלו ועדיין ניתן לקבל צורב חיצוני, תיק ועכבר מתנה (ללא שום קשר לראוטר).

המחשב עדיין קיים, אך במחירו המלא - 3199 ש"ח.

סתם לידע כללי, כל מחשב של ASUS ולא משנה איזה דגם, מגיע עם תיק יחסית איכותי ועכבר קטן ופשוט.

הכל קטע של שיווק.

במחיר של 3200 לא הייתי קונה אותו. המחיר הקודם שלו גם כך היה גבולי מבחינת כדאיות.

המבצע שראיתי היה לסטודנטים בהצגת תעודת סטודנט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אני לא יודע באיזה לנובו יצא לך להשתמש -

1) האתר של IBM ללקוחות פרטיים שמעוניינים לרכוש מחשב נייד מוביל לאתר של לנובו.

2) מכמה דגמים שכבר ניסיתי - עולה שמדובר במחשבים אמינים ובנויים היטב.

או שאתה מדבר מתוך סטיגמה או שיש לך ניסיון עם מחשב מסויים אחד.

וסתם כדי להבהיר אין לי מניות בלנובו :roll:

פורסם

לא יודע מה הנסיון של אייל

אבל מנסיון שלי עם 40 לנובו שסבלו מתקלות שונות ומשונות (מצלמת WEB שהפסיקה לעבוד, התקני USB שקופאים ומצריכים RESET ואיכות בניה של נעל רומנית) הוחזרו אחר כבוד לספק ונקנו DELL ו TOSHIBA שעבדו מעולה ועדיין עובדים.

LENOVO זה יצרן סיני שבונה מחשבים ניידים בלי QA. הסגנון הסיני המוכר.

הדגמים היחידים שמופיע עליהם הלוגו של IBM יקרים משמעותית בגלל שהם בפיקוח מלא של IBM.

פורסם
אייל, אני לא יודע באיזה לנובו יצא לך להשתמש -

1) האתר של IBM ללקוחות פרטיים שמעוניינים לרכוש מחשב נייד מוביל לאתר של לנובו.

2) מכמה דגמים שכבר ניסיתי - עולה שמדובר במחשבים אמינים ובנויים היטב.

או שאתה מדבר מתוך סטיגמה או שיש לך ניסיון עם מחשב מסויים אחד.

וסתם כדי להבהיר אין לי מניות בלנובו :roll:

נסיון קרוב עם :

X61 מתפרק (פלסטיקה פלוס בעיות נוספות לאורך שנה וחודשיים )

SL500 חדש מהניילון - גם מתפרק (בן שבועיים)

קולגה עם T61 שנזרק חזרה לחברה

חברה שלמה שהחזירה את כל מחשבי ה T61 שלהם וקנתה DELL במקומם.

וזה עוד לפני שאני נכנס לדגמים הזולים של לנובו :N100/N200 שגם מתפרקים וגם מלאים בבעיות.

נ.ב. יש לי T20 של IBM שלפני כשבועיים שבק, לאחר מעל 8 שנות שירות אמין. זאת אמינות !

אני מוכן להמר שכל הנ"ל לא יחזיקו מעבר לשנתיים-שלוש.

אני חושב שהצרות התחילו אחרי T40/T41 ושות' ,כל הדגמים שיצאו אחרי סדרת 40 , יוצרו בלנובו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תגיד לאלה עם ה N200 שינסו לעבוד עם כמה יציאות USB במקביל ותספר לנו למה זה גורם.... :)

או תנסה לגלוש ב WIFI ולחבר תוך כדי זה התקן USB.

אולי תגיד להם שילחצו על הטביעת אצבע שעושה ריסט למחשב

או שאל אותם לכמה מספיקה הסוללה והאם המחשב לא מתחמם בטירוף , וכמובן כמה ריסטים יוצא להם לבצע ביום

כדי שמשהו מההתקנים יחזור לתפקד (CD , USB ,כרטיס רשת מובנה, WIFI וכו'...)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איך אני אוהב את כל המומחים עם הטענות החסרות ביסוס. אני קניתי את הWIND הראשון שהגיע לאייבורי,

אני עובד איתו עוד מחודש אוגוסט ואני פשוט נהנה מכל רגע. המחשב נמצא בשימוש אינטסיבי של עבודה משרדית

ואצל שותפי לעבודה מתפקד כמחשב שולחני. עד כה, כמעט חצי שנה שהמחשב עובד ללא בעיות, ללא רעשים והמחיר

מעולה (שאני קניתי שילמתי 2250 ש"ח). לא יודע איך MSI מבחינת אמינות כללית, אבל המחשב הזה מעולה. לא עשה

בעיות, לא רעשים, הביצועים מעולים (כמובן שהכל ביחס למחיר) ולכן אני יכול להמליץ עליו בפה שלם.

לא יודע מה קורה מבחינת המתחרים.. אבל שווה לבדוק את הMSI.

Lexus CT200H

פורסם

לגבי ההערות האחרונות - לא שמעתי ולו תלונה אחת כזו.

לגבי השאר זה נשמע כמו בעיה ספציפית במחשב מסויים ולא כמו בעיה סדרתית...

אבל שוב, הכל יכול להיות.

גם יצא לי לפגוש כמה בעלי MSI שדווקא כן מרוצים.

פורסם

דווקא ה WIND עושה רושם טוב, אבל המחיר שלו לא מספיק זול כדי לקנות אותו במקום LG או ASUS למשל. (או HP )

(למרות שאני רוצה לציין שקיבלתי השבוע מאייבורי שירות מצויין: הזמנתי 2 מוצרים, אחד מהם הגיע לא הדגם שהזמנתי, אז אמרו לי לשמור את מה שכבר קיבלתי והם ישלחו לי בנוסף את המוצר הנכון, וכמובן התנצלו על הטעות).

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבעיה עם ה WIND באייבורי היא סוללת ה 3 תאים , אמור להגיע בקרוב הדגם עם ה 6 תאים .

אין הצדקה לזמן המגוחך בסוללה החלשה במחשב שאמור להיות סופר-נייד, כמובן שהסוללה תוסיף עוד 200-300 ש"ח.

פורסם

ה MSI באמת עושה רושם די טוב. לא מדובר על מותג מדבקה אלא על חברה סינית. המחשב נמכר גם בארה"ב וזוכה שם לביקורות די טובות. נקודת התורפה הגדולה של המחשב (חוץ מהיבואן בארץ :-)) היא הסוללה שמגיעה איתו כפי שציין המגיב מעליי.

את סוללת ה 6 תאים ניתן לקנות דרך אייבורי בנפרד בתוספת תשלום. אפשר גם לרכוש את הסוללה דרכי (יש לי אתר אינטרנט ו 2 חנויות שמתעסקות בתחום).

בקרוב מאוד אנחנו אמורים לקבל גם סוללת 9 תאים לWIND.

פורסם

תן לינק או משהו, אני קונה דיי הרבה ציוד מחשבים (גם לקוח עסקי וגם פרטי)

ולא אכפת לי , אם המחירים טובים, לעשות עסקים עם חבר פורום במקום עם אייבורי/אקסלנט/KSP. (עקרונית אני קונה מחשבים רק מאקסלנט וציוד היקפי מכל השאר)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...