Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום

אני דווקא אוהב לראות מנוע מלוכלך, כשהוא נראה נקי מידי אני מתחיל לתהות.

השריטות על הג'יטים הם בעיה מעצבנת, גם לי יש כאלו אבל אלו הם החיים, מה דם שבקופרה הג'נטים בולטים החוצה וזה בכלל מקשה את החיים

אני לא שולל על הסף מכוניות מאוטודיל, השא' איך הרכב היה בצד המכאני?- סוחב, ברור שהוא סוחב

לגבי השמירה על הטורבו, מה אגיד לך , לא צריך לקחת את זה למחוזות מטורפים, בסה"כ אחרי נסיעה מאומצת 2 דקות ואחרי נסיעה קלה דקה בערך.

בכל מקרה שיהיה הצלחה בחיפושים, בסוף בטוח תיפול על משהו טוב

בן

לבדוק את האוטו מכאנית לא יצא כי לא הרשו לנו לעשות שום דבר חוץ מנסיעה בקו ישר 2 דקות בכביש סמוך למגרש...

לא הרגשתי או שמעתי שום דבר מיוחד...

אך למרות הכל...נסענו לשם עם הרמן (חבר בפורום בעל SAXO VTR ירוקה)...ולאחר 2 דקות של האצות באיביזה, והוא ישב מאחור...הוא יצא עם תחתונים רטובים...:lol::twisted:

פורסם

לצערי כמעט כולם שחורות...וזה לא מקובל לחלוטין !!!!

נחכה לאקזמפלר טוב...חוץ מזה הזמן עובד עליי...עוד 3 שבועות יהיה כבר ינואר ויתחלף שנתון...ו FR 2007 תהיה זולה בכמה אלפים...

פורסם

אני חושב שמכיוון שיש כל כך הרבה רכבים הנ"ל למכירה אני אוכל למצוא גם בצבע שאני רוצה.

לא רוצה להוציא 100,000 ש"ח על אוטו ולהתבעס על הצבע שלו...

פורסם

הלאון בהחלט מעולה , תכפיל את התקציב ויש לך לאון קופרה חדשה

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

כן, זה היה הפתרון שלי גם, אבל אכשיו ברצינות, המחירים היבשים נהיו מצחיקים הלאון 1.8 TSI 160 כ"ס עולה 140K- בדיחה פשוט

בן

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...