Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אתם אומרים על קניית רכב מאוטו-דיל?

יש שם למכירה קופרה שנת 2007 יד ראשונה פרטית צהובה 22,000 ק"מ והם מוכרים בסביבות ה 100,000 ש"ח.

ובנוסף אני אקבל טרייד-אין על הפיאט אונו שלי...מה אתם אומרים?

שווה לבדוק.

בעקרון "אוטו דיל" נחשבים במקום מכובד, בין היתר בגלל שהם הטרייד-אין הרשמי של צ'מפיון.

א-ב-ל:

אל תעז לקחת בלי בדיקה ב-7 עיניים - גם במכון טסט שאתה מכיר ובוחר (אל תקנה את הבדיקה שלהם/מכונים מטעמם) ובנוסף, תבקש פלט של כל הביקורים של האוטו במוסך עד כה - יש להם את זה ואם לא, אין להם בעיה להוציא דבר כזה ממוסך מורשה צ'מפיון. אל תוותר על זה, זה ייתן לך אינדיקציה טובה מאוד בנוסף לבדיקה במכון.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדבר שהכי מפחיד אותי בקניית רכב מוגדש מאוטו-דיל הוא שאני לא יודע מי הבעלים הקודם, איך הוא התייחס לאוטו, האם זה ילד צעיר שפתח לו תתחת ולא שמר על הטורבו....מה אתם אומרים?

פורסם

אם היא סטנדרטית ובבדיקה הכל יצא תקין ובסה"כ עברה 22K, אז סביר להניח שהטורבו אינו הדאגה שלך.

השאלה היא הגיר שמאוד רגיש ברכב הזה.

אולי תוכל להוציא מהם הארכת אחריות על הגיר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
(דרך אגב אני אוהב מאד את לאון טורבו שנתון 2005...אך לצערי לאוןנים כאלה למכירה יש רק קרועות עם יד 4-5 ק"מ גבוהה...)

סתם לידיע כללית, שטויות בשמן מנועים.

בזמנו מצאתי שנת 03 שמורה לחלוטין וללא שיפורים. אל תיחס כל כך ליד, הרבה פעמים כל הידיים שמרו על הרכב באופן מופתי. הק"מ אכן חשוב ולא חסר שנת 05 עם ק"מ באזור ה50-60 אלף.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לשאלתך:

מקיף ל-FR 2008 :נהג לא צעיר/חדש (בן 27), ללא עבר של תביעות ב-3 השנים האחרונות, ביטוח כולל הכל (שמשות, גרירה וכו') - 2,505 ש"ח.

אגב, לנהג יחד זה אפילו זול יותר בכמה ש"ח פחות (לביטוח הנ"ל נוספה גם חברה שלי (מה שנקרא בשפה ביטוחית "בני זוג") עם אותם הפרמטרים הנ"ל).

פורסם
לשאלתך:

מקיף ל-FR 2008 :נהג לא צעיר/חדש (בן 27), ללא עבר של תביעות ב-3 השנים האחרונות, ביטוח כולל הכל (שמשות, גרירה וכו') - 2,505 ש"ח.

אגב, לנהג יחד זה אפילו זול יותר בכמה ש"ח פחות (לביטוח הנ"ל נוספה גם חברה שלי (מה שנקרא בשפה ביטוחית "בני זוג") עם אותם הפרמטרים הנ"ל).

עשיתי כמה טלפונים והצעות מחיר שנותנים לי עבורי עם תוספת נהג נוסף (חברה שלי לא נהגת חדשה/צעירה) הוא הכי זול :

4,159 מקיף

1,600 חובה

(ביטוח של "כלל")

איפה אתה מבטח? אפשר טלפון של סוכן הביטוח שלך?

פורסם

מה שנכתב כאן נכון לגבי הלאונים, אני לפני כחודש קניתי לאון FR 2005 מיד שנייה עם 58 אלף קילומטר.

הכל אפשרי, במקרה שלי באמת היה לי מזל ותפסתי את הרכב לפני שהגיע להתפרסם בכלל, בד"כ קשה יותר למצוא רכבים כאלו.

אבי.

פורסם
הציפיות שלי מהרכב הן :

תאוצה טובה מהמקום, תאוצות ביניים. שוק טוב ושמירה על הערך... תצרוכת דלק לא כל כך גבוהה.

לגבי תאוצה מהמקום דווקא תהיה פחות מבסוט- גם האיביזה וגם הלאון הינן הנאה קידמית ועל כן היציאה שלהם מהמקוםהרבה פחות טובה מWRX למשל אבל הן עדיין עפות יופי קדימה, המקום האמיתי של המכוניות הללו הוא בתאוצות הביניים המעולות שלהן

למה בינואר לא תהיה ירידת מחיר? הרי השנתון מתחלף ואוטו שנת 2007 בינואר יהיה מבוגר יותר בשנה, לא?

כמו כן היה לSEAT מבצע על FR ב 124,000 ש"ח וקופרה ב 134,000 ש"ח

בן אדם תפסיק להתפזר, התקציב שלך הוא 110K אז אין טעם להתייחס למבצעים כאלה ןאחרים

דרך אגב...לפני כשבוע הייתי בסוכנות SEAT, והם מכרו אז קופרות אחרונות 2008 (ה FR נגמרו), הייתה להם אחת כסופה ואחת שחורה, אז את הכסופה עם סאן רוף וכל החבילה כולל הכל הם הציעו לי ב 125,000...

המבצע הזה מעולה, אני יכול להגיד לך שככה נרכשו במשפחתנו גם אביזה FR וגם לאון טורבו בהנחה משמעותית

נק' חשובה הוא עניין שמירת הערך והשוק- אז זהו שלוי יצחק נטפל למכוניות ספורטיביות ולאיביזה בפרט וקורע אותן במכירון ועל כן במידה והאקזמפלר שמור המכירון הרבה פעמים לא רלוונטי והמחיר יהיה מעל למחירון, בשנתון 2007 לטעמי עוד ניתן למצוא כאלו במחירון אבל בטח עם נתונים פחות טובים

התצרוכת דלק היא סופר גבוהה ואין מה לעשות , לטורבו חיים משלו וצמא גדול

אני במקומך דווקא הייתי מחפש איביזה FR בין השנים 2005-2007 עם קקילומטראז' נמוך יחסית(עד 25K ק"מ)ויד ראשונה, זו לא משימה קלה אבל עם טיפה סבלנות .......

לגבי הביטוח, הלאון יקרה בסה"כ בשנים 2006-2007 כי היא נכללת בקבוצה 5 עם כל הצער שבדבר אבל המחיר ירד משמעותית

האיביזה לפחות בשנתון 2005 זולה ככל רכב רגיל וב2007 אני בטוח שהמחיר בסדר , צריך להיות בין 4-4.5 K , הערכה שלי בלבד יחסית למה שאני משלם.

בהצלחה

בן

לגבי אוטודיל, עשה נסיעת מבחן, בדיקה במכון שלך והיסטורית טיפולים

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

חברים, אני רוצה לשתף אתכם בחווית ביקור אתמול באוטו-דיל:

נכנסתי למגרש מלא-מלא מכוניות יוקרה, המוכר לא כל כך ניסה למכור לי את הרכב, רוב הזמן דיבר בטלפון עם מישהו .

ביקשתי לפתוח מכסה מנוע. כאמור זאת קופרה 2007 יד ראשונה עם 22,000 ק"מ...מה שראיתי בפנים היה מנוע מטונף, המנוע של פיאט אונו שלי לאחר 115K ק"מ נראה יותר נקי ומטופל.

כל הג'נטים משופשפים (ע"י המדרכות כנראה). ויש מלא דפיקות קטנות פה ושם על הפח...בקיצור לא שמור כל כך...

המוכר הניע את האוטו ועל ההתחלה נתן כמה פעמים גז חזק בסרק...נסענו...האוטו סוחב פגז, אין מה להגיד...

חזרנו למגרש, הוא התיישב בכדי להחנות ועוד פעם שיחק עם המצערת ומיד לאחר מכן כיבה את האוטו...

ומה עם שמירה על הטורבו אני שואל את עצמי? הרי צריך לתת לאוטו בהתחלה כמה דקות לעבוד בכדי שהשמן יחלחל לטורבו, לא?

אותו דבר בסוף הנסיעה...

וכמה פעמים עשו את זה לפני כאשר באו לראות את האוטו הזה?

למוכרים האלה לא כל כך אכפת מהאוטו...וכנראה לא כל כך אכפת מלמכור לי את האוטו בכלל...

לקנות רכב מוגדש ממקום כזה? אני לא מעדיף...

אני חושב שכדאי למצוא רכב יד ראשונה מבן אדם פרטי ששומר על האוטו ואוהב אותו ואכפת לו ממנו...הא?

פורסם
חברים, אני רוצה לשתף אתכם בחווית ביקור אתמול באוטו-דיל:

נכנסתי למגרש מלא-מלא מכוניות יוקרה, המוכר לא כל כך ניסה למכור לי את הרכב, רוב הזמן דיבר בטלפון עם מישהו .

ביקשתי לפתוח מכסה מנוע. כאמור זאת קופרה 2007 יד ראשונה עם 22,000 ק"מ...מה שראיתי בפנים היה מנוע מטונף, המנוע של פיאט אונו שלי לאחר 115K ק"מ נראה יותר נקי ומטופל.

מוזר, אחד הדברים שהכי מושך קונים תמימים זה מנוע שטוף שנראה כמו חדש, וזה מה שהחברות טרייד-אין בדר"כ מבצעות. כנראה שבאת לא איכפת להם למכור/לא למכור את הקופרה הנ"ל.

כל הג'נטים משופשפים (ע"י המדרכות כנראה). גם בקופרה שאני ראיתי באוטודיל כל הג'נטים היו משופשפים. כבר אז ירד לי מהאוטו (אגב, מה שראית זו לא אותה קופרה שראיתי). נראה לי שזה בגלל שאנשים לא מפנימים שהג'אנטים של הקופרה בולטים קצת החוצה, אז צריך להיזהר יותר.

ויש מלא דפיקות קטנות פה ושם על הפח...בקיצור לא שמור כל כך...

המוכר הניע את האוטו ועל ההתחלה נתן כמה פעמים גז חזק בסרק...נסענו...האוטו סוחב פגז, אין מה להגיד...

חזרנו למגרש, הוא התיישב בכדי להחנות ועוד פעם שיחק עם המצערת ומיד לאחר מכן כיבה את האוטו...

ומה עם שמירה על הטורבו אני שואל את עצמי? הרי צריך לתת לאוטו בהתחלה כמה דקות לעבוד בכדי שהשמן יחלחל לטורבו, לא?

אותו דבר בסוף הנסיעה...

וכמה פעמים עשו את זה לפני כאשר באו לראות את האוטו הזה?

למוכרים האלה לא כל כך אכפת מהאוטו...וכנראה לא כל כך אכפת מלמכור לי את האוטו בכלל...

מחשבה נכונה: זה גם מה שאני שאלתי שהלכתי לראות קופרה מיד (כביכול) פרטית. כשעשו את זה באוטודיל בכלל לא התפלאתי, לא נראה לי שאיכפת להם כ"כ, הרי זה לא שלהם ובקרוב יעבור למישהו אחר. אכן, מרגיז.

לקנות רכב מוגדש ממקום כזה? אני לא מעדיף...

אני חושב שכדאי למצוא רכב יד ראשונה מבן אדם פרטי ששומר על האוטו ואוהב אותו ואכפת לו ממנו...הא?

בהחלט. לא חסרות קופרות מהשנה-שנתיים האחרונות, אני בטוח שתמצא אקזמפלר לשביעות רצונך.

הערותיי באדום.

אגב, ירדת מה-FR, או שאתה בודק את הקופרות וה-FRים במקביל?

פורסם

שלום

אני דווקא אוהב לראות מנוע מלוכלך, כשהוא נראה נקי מידי אני מתחיל לתהות.

השריטות על הג'יטים הם בעיה מעצבנת, גם לי יש כאלו אבל אלו הם החיים, מה דם שבקופרה הג'נטים בולטים החוצה וזה בכלל מקשה את החיים

אני לא שולל על הסף מכוניות מאוטודיל, השא' איך הרכב היה בצד המכאני?- סוחב, ברור שהוא סוחב

לגבי השמירה על הטורבו, מה אגיד לך , לא צריך לקחת את זה למחוזות מטורפים, בסה"כ אחרי נסיעה מאומצת 2 דקות ואחרי נסיעה קלה דקה בערך.

בכל מקרה שיהיה הצלחה בחיפושים, בסוף בטוח תיפול על משהו טוב

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...