Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו ניסיון עם המודם הסלולרי של אורנג' ללפטופים?

האם הגלישה דומה בכלל לגלישה ביתית מבחינת מהירות ואי-ניתוקים? :type:

בנוסף, אם אין לי כוונה להוריד סרטים או תוכנות (אלא רק מיילים וגלישה) - לדעתכם 5 ג'יגה בחודש אמורים להספיק (מעל ומעבר)? :puppydoge

תודה!

פורסם

לא יצא לי לבדוק את החיבור לזמן ארוך אבל שאני השתמשתי בו עבד מצויין ומהר, בלי ניתוקים

אני הייתי מחכה קצת הבנתי שצריך לצאת להם איזה מבצע בלי הגבלה כמו סלקום

או שתשלם בסלקום עוד איזה 20 שקל בחודש תגלוש חופשי ואפילו תוריד באמיול דרכו

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

בסלקום יש לך אפשרות לשלם כ 130 ש"ח בחודש ולגלוש דרך רשת 3G ללא הגבלה, הכרטיסים החדשים שהם מחלקים הרבה פחות טובים מהקודמים ונתקלתי כבר בכמה פעמים שאכן הייתה קליטה (2 פסים) ובכל זאת לא הצלחתי להתחבר.

הגלישה האלחוטית ברשת אורנג' (עם כרטיס Express Card מתוצרת חברת Novatel) פעל מצויין. אני מעריך שגם תשתית הרשת באורנג' יותר טובה.

פורסם

יש לי ניסיון עם המודם של סלקום. הקליטה הייתה מצויינת, כך גם המהירות. אני השמשתי במודם של (פורד) סיירה, והכל ירד ב250KB, כן, גם ביטורנט. נראה לי שברגע שהמחירים ירדו מעט, אני אעבור למודם סלולרי בצורה קבועה במקום התשתית של בזק.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...