Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעות האחרונות הדבר היחיד שהכנסתי לפה זה שתי כוסות מים ויוגורט אחד. עוד שעה אני צריך לקחת עוד כדור, ואז אאלץ לאכול עוד איזה יוגורט או לבן וכמובן גם לשתות עוד כוס מים. מעבר לכך, אני מעדיף פשוט לא לאכול דבר, לפחות עד שאוכל לשטוף את הפה (על לצחצח שיניים אני כבר בכלל לא מדבר :cry:).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגיד,

איך האחיזה עכשיו,מרגיש שיפור ?

ומבחינת נוחות,לא נפגמה ?

אגב,אתה עם חניכיים מקוריות או אפטרמרקט ?

פשוט שמעתי שאחרי הורדת שן יש שיפור באחיזה,ירידה בנוחות,ושזה עלול להיות רע אם משתמשים בבולמים מקוריים...

:lol:

תרגיש טוב ידידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא נעים להגיד אבל הרע עוד לפניך.

בשנה שעברה עקרתי שתיים כאלה ביחד.

אם השן היא שן תחתונה אז תתכונן לשבוע מיוחד במינו ותאמין לי שנושא האוכל לא יהיה הדבר הכי בעייתי שתיתקל בו.

היום יומיים הראשונים דווקא לא נוראיים, לקראת היום השלישי אתה תרגיש כאילו חונה האמר בין החניכיים שלך למדרכה.

שבוע שלם הדבר הזה מרגיש ככה ואחר כך זה מתחיל לעבור (ומתחיל להסריח אז תזהיר את מי שצריך...).

אל תתבייש להשתמש במשככי כאבים חזקים, כמה שיותר.

לי אישית עזר מאוד נרוסין, כדור חזק להתמודדות בכאבי שניים, אבל זה אינדיבידואלי ולכל אחד יש את ה favorite שלו.

בקיצר, תתעודד, עוד שישה ימים למנייאק.

פורסם

ואחרי ששלומי נתן לך צד אחד אני אציין שאישתי גם עקרה לפני כ-5 חודשים שן בינה תחתונה,ובתור אחת שמאוד מפחדת מרופאי שיניים (וביננו,מי לא מפחד מרופא שיניים) העקירה עברה לה ללא כאבים בכלל, ויומיים אחרי העקירה היה לה קצת "לחץ" במקום בעקירה,סטו.

כך שזה מאוד תלוי גם כמה העקירה היתה "מקצועית" ובאיזה משככי כאבים נתנו לך וכדומה.

גילוי נאות,

גם אני מפחד מרופאי שיניים !!!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שכחתם את השאלה הכי חשובה:

כמה בינה יורדת עם כל שן?:wink:

אתה כבר מרגיש שינוי?:silly:

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

קודם כל זה לא איזמל, אל תיתן לגודל שלו לבטעות אותך זה לום.

אישית לא הפריעה לי יותר מידי עקירת שן בינה אבל אני לא דוגמא (כבר נרדמתי לרופאה על הכיסא במהלך ביצוע 3 סתימות).

לגבי דיאטה מה רע הגלידות (מאוד עוזר)?

כשהבת שלי היתה בת שנתיים וחצי היא נפלה בגן והעיפה 2 שיניים קדמיות (בנוסף לעוד כמות נכבדת של תפרים בשתי השפתיים מבפנים ומבחוץ) והיא פשוט פחדה לאכול. אחרי 24 שעות שהיא לא הכניסה כלום לפה הצלחתי לשכנע אותה לטעום קצת גלידה והיא חיסלה חצי חבילה.

נכון שמצבה היה קצת יותר קשה משן אחת אבל זה הרגיע אותה מאוד.

מצורפת תמונה שלה מאז להמחשה (והיא לא מצולמת ליד אבטיח לפרופורציות כי זה היה שבועיים אחרי שהשתחררתי מהשיקום ולא יכולתי אפילו להרים אותה על הידיים).

תאונה.jpg

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חברה, אין לכם מושג בכלל.

אני עברתי עקירה כירוגית של 2 שיני בינה ובאותה זמן עקירה רגילה של עוד 2 כי אם כבר אז כבר.

אבל מה, החליטו לעשות הכל בהרדמה כללית כי השורשים של השיניים היו בתוך תעלת העצבים בלסת ופחדו שאם אני אזוז, שיגרם נזק לעצבים ואני אאבד תחושה בפה.

יש לכם מושג מה זה לקום עם כאבים נוראיים באף (מהאינטובציה, כי חייבים בהרדמה כללית),

אשכרה איבדתי את הבתולים באף!

או מה זה להרגיש מסטול עד שבקושי אתה הולך??

ותוסיפו למעלה תחושת נימול ליד הפה למשך שבועיים!

אני לפחות שמח שנפטרתי מזה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אצלי היה סיפור שונה.

בכיתה ח' נפלה לי שן טוחנת. בכיתה י"א היו לי כאבים בשיניים ואחרי שנים שפחדתי לבקר אצל רופא (כי הרופא הקודם שלי היה קצב שיניים), אמא שלי מצאה לי רופא חדש - מכר של חברה שלה.

בצילום הסתבר שהשן אכן נפלה, אבל השורשים נשארו. מאחר ואין להם שן שמחזיקה אותם היה צורך להוציא כל אחד בנפרד (היו 3). היה נורא נחמד שעשו לי משחקי פטיש ואזמל במשך חצי שעה בתוך הפה אבל בסופו של דבר הכל הסתדר לטובה.

דיממתי על הכרית קצת במשך הלילה, הכלב שלי נבהל מהריח, אמא שלי נבהלה מהמראה - ואני החלפתי כרית והלכתי לישון :)

זה מה שקורה כשאי אפשר לתפור בקטן.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יש לכם מושג מה זה .....או מה זה להרגיש מסטול עד שבקושי אתה הולך??

ותוסיפו למעלה תחושת נימול ליד הפה למשך שבועיים!

על בסיס יום יומי, אפילו עם תחושת הנימול :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אל תדאג ..עוד יום יומיים הדבר היחידי שתעשה כל היום זה לשחק עם הלשון על התפרים באזור שעקרו.

הרגשה משונה לחלוטין.

זה בדיוק ככה :lol:

ואז עד שאתה מתרגל אליהם הם נופלים :roll:

פורסם
חברה, אין לכם מושג בכלל.

אני עברתי עקירה כירוגית של 2 שיני בינה ובאותה זמן עקירה רגילה של עוד 2 כי אם כבר אז כבר.

יש לכם מושג מה זה לקום עם כאבים נוראיים באף

אשכרה איבדתי את הבתולים באף!

ואללה, לא ידעתי שעברת עינויים בזמן שישבת בכלא הסורי :shock:

גילית להם בסוף?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...