Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה כי כן, שבוע עבר לו, התפרים הוסרו, וזה הזמן לסכם את העניין:

במילה אחת: אכזבה. הדוקטור הבטיח לי ניפוחים מכאן ועד הודעה חדשה. אצתי רצתי, מצאתי לי קטלוג של ברמבו, וכמובטח הזמנתי לי דיסקים בגודל אכזרי. הדיסקים המשובחים הגיעו, ואני ישבתי בבית בציפיה לניפוחים שיבואו. אז חיכיתי. וחיכיתי. וחיכיתי עוד קצת. יום שישי הגיע, שבת עברה, וכלום - צד שמאל לא התנפח אפילו מ"מ. לעזאזל, מה אני אמור לעשות עכשיו עם הדיסקים האלה?! חתיכת חנטריש הרופא הזה, אני אומר לכם.

נצטוותי לקחת משכך כאבים חזק ביותר בשם נרוסין למקרה שהכאבים יבואו לבקר. כזכור, ביום העקירה הייתי די מבוהל, ולכן באותו יום לקחתי שני כדורים כאלה. מאז, שאר הכדורים המתינו לשווא על המדף שיגיע תורם.

שבתי לאכול מזון מוצק כבר ביום שישי, ומשקאות חמים משבת.

היום התפרים הוסרו בפעולה פשוטה שארכה בקושי שתי דקות, וכעת מלווה אותי תחושה מוזרה מעט בקצה השמאלי של הלסת, וכן גם טעם לוואי. הרופא טוען שמקור הטעם הוא ביוד שהוא שם על מקום העקירה לפני שהוא תפר את כל העסק, ושתוך שבוע זה אמור לעבור לי.

זהו עד כאן, בתקווה שזוהי העקירה הראשונה והאחרונה שלי.

ועוד מילה אחת לכל אלה שצריכים לעבור את זה: בשורה התחתונה, זה הרבה פחות מפחיד ונורא ממה שנוטים לחשוב. נכון שזה כרוך באי-נעימות מסויימת ושזה קצת עלול לכאוב, אבל לא צריך לעשות מזה סיפור גדול. אם אתם צריכים לעשות את זה, פשוט תגמרו עם זה וזהו, לא שווה לדחות דברים כאלה (רק כדי לסבר את האוזן: הרופא אמר לי שלבצע עקירה כזאת לאדם מגיל 40 ומעלה זה הליך הרבה יותר מסובך ממה שהיה אצלי).

לילה טוב

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נכון, עכשיו יש לך ברמבו מיותרים (מוכר, מוכר?) אבל אתה מרגיש טוב וזה הכי חשוב...

סע לנס הרים, זה ישפר את הרגשתך עוד יותר (ככה סיפרו לי) :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...