Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שהתלבטתי האם לפרסם את השרשור הזה כאן או בפורום שיפורים, אבל אני מניח שאתם כבר מבינים לבד מה הוחלט בסופו של דבר.

בכל אופן, כבר מזמן השירות הסדיר שלי ידעתי שהיא שם. הרופא הצבאי הנחמד הציע לי לגמור את הסיפור איתה, אבל אני הבטחתי לו לשקול את העניין, ובאופן צפוי למדי פשוט הדחקתי את זה והמשכתי הלאה.

כך עברו להן כמה שנים טובות בהן היא נחה בפי מבלי לעשות דבר. די חיינו בשלום זו עם זה, עד שלפני כשלושה שבועות החלו להגיע איתותים לא טובים. כל צד שמאל של הלסת שלי בקו שעובר מהסנטר עד לאוזן החל לכאוב.

ביקור מהיר אצל רופא השיניים מאשר שכלו כל הקיצין: שן הבינה המקוללת החלה ללחוץ על הלסת וחייבים לעקור אותה.

לקחתי משככי כאבים, קבעתי תור לעקירה, והיום הגיע היום הגדול. לאחר שפינקתי את עצמי עם ארוחת צהרים דשנה, שמתי פעמיי למרפאת השיניים, נתתי הצצה אחרונה במראה כשהפנים שלי עוד במימדים הרגילים והפה עדיין נראה סביר.

הרופא בהתחלה תקע לי שלוש אמפולות של הרדמה, ושלח אותי לחדר ההמתנה כדי שהחומר יתחיל לעבוד. כעבור כעשר דקות, שבתי אליו, ורק כדי להיות בטוחים, הוא דחף לי עוד שתי אמפולות. אומנם לא ממש בדקתי את זה, אבל נראה לי שכמות כזאת מסוגלת להפיל סוס צעיר :shock:

עוד המתנה קלה, והטקס מתחיל: הדוקטור מתחיל לקדוח במנוולת, וכשהוא הגיע למצב שבו חשבתי שהוא הולך לעבור לפטיש אויר, הוא הניח את המקדח בצד. עתה בא תורו של האיזמל, או מה שזה לא היה. אין לי מושג עד עכשיו מה זה, פשוט בגלל שהחלטתי לעצום עיניים כל הטיפול. מבחינתי, כמה שפחות לדעת זה כמה שיותר להיות רגוע.

הדוקטור לפת את ראשי תחת חיקו, נענע, משך התנשף... והמנוולת לא יוצאת. טוב, חוזרים למקדח.

עוד קדיחה בריאה, שוב איזמל, שוב מנענע לי את הראש ברמות שלא היו מביישות חקירת שב"כ וחוזר חלילה.

בסופו של דבר, היא הניפה דגל לבן ויצאה בידיים מורמות. הדוקטור שם אותה מול האור, ואז התבררה הסיבה מדוע היא יצאה כל כך קשה: באופן מסתורי, שורש השן פיתח צורה המזכירה קליפס שמשתמשים בו להידוק דברים במכונית. אם היה צריך להכניס אותה לחניכיים, סביר להניח שהיה מדובר במלאכה פשוטה מאין כמוה. מאידך, להוציא אותה זה כבר אופרה אחרת. המבנה שלה הוא הסיבה לאחיזת החניכיים המשופרת שלה.

כמה תפרים, ואני עובר לחדר ההמתנה להשגחה כשבפי מונחת גזה לספיגת הדם.

חזרתי הביתה, לקחתי כדור נגד כאבים ואנטיביוטיקה, והדימום לפתע החל. שוב חזרה למרפאה, הרופא בודק ואומר שהכל בסדר ושאני סתם לחוץ. יודעים מה? יש מצב שהוא צודק :oops:

אז איך זה קשור להפחתת משקל? שימו לב לשתי הנקודות הבאות:

1. החל מהיום, יש לי פחות שן אחת בגוף. כידוע, שן שוקלת כמה גרמים בודדים. במילים אחרות, ככה סתם, בלי להתאמץ יותר מידי, נפטרתי לי מאיזה שני גרם.
  2. ביומיים-שלושה הבאים, האוכל היחיד שאני יכול לאכול הוא מזון רך בלבד. חסל סדר מזון משמין ולא בריא. איך שזה נראה עכשיו, אני בכלל לא מאמין שביממה הקרובה אני בכלל אוכל משהו, אלא רק לצורך לקיחת התרופות. אכן דיאטה נפלאה!

ומעבר להכל, עד יום שישי כל צד שמאל של הפרצוף שלי צפוי להתנפח באופן דרסטי, מה שייאפשר לי להשתיל בו ג'אנט גדול יותר עם דיסקים רציניים (נראה לי שאני אשים דיסק של אאודי TTQ).

צירפתי להנאתכם שתי תמונות של המנוולת בחוץ. שימו לב שהחלק העליון שלה לא קיים, שכן במהלך הקדיחה הרופא היה חייב לרסק אותו.

ונסיים בברכת: "עקירת שיניים קורעת את הצורה".

שימו לב שכל האמור לעיל לגבי הרופא נכתב ברוח הומוריסטית. הוא היה בסדר גמור ועשה יופי של עבודה.

IMG_0790.jpg

IMG_0791.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך לא רציתי לשמוע את הסיפור הזה! יש לי שניי שיניים כאלו כמו שגיליתי לפני כמה ימים, והעם נראה לך שעם היית מטפל בזה כאשר עוד היית בצבא הנזק וכאב היה יותר חלש?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אכן תמונות קשות אבל אני לוקח אותך בסיבוב , עקירות כירורגיות של 4 שיני בינה (ופרצוף בגודל של כדורגל כתוצאה מזה)

ובנוסף עקירה כירורגית של אחת החותכות כדי לפנות מקום לניב שנמצא בחיך אבל אין לו לאן לרדת (ככה זה שיש לך שיניים

של סוס אבל לסת של פוני,אין מקום בפה)

על הדם שנשפך בפסקה הקודמת לר כולל סתימות ואוטודנטיה בכמויות מוגזמות שעברתי.

בקיצור מבין את הרגשתך ולא מתגעגע לכיסא העינויים...

נ.ב

לגבי חיסכון במשקל, כמה חבל שהעלתי איזה 20 ק"ג מאז שעקרו לי את השיניים:oops:, איבדתי את כל אפקט השיפור:wink:

מה אתם אומרים אולי נשתיל שיני קרבון במקום ? גם חוסך במקום וגם חומר חזק ביותר :lol:

פורסם

משתתף בצערך ומכיר את הסיפור מקרוב, 2 כבר עקרתי והסיפור למרבה הפלא מאוד דומה לשלך אחרי שדחיתי ודחיתי פשוט הגעתי למצב שלא יכולתי לדבר והייתי מוכרח לעקור את הנגע, עם השניה כבר לא חיכיתי כ"כ הרבה ועקרתי -כן עוד שבוע של כאבים דימומים ותפרים, את הה2 הנותרות (שגם אותן אני צריך לעקור בעצת הרופא)אני דוחה עדיין, מן הסתם לא בא לי על שבוע מחלה(וזה בדיוק מה שזה) , עצה קטנה בלי דברים חמים במהלך השבוע הקרוב ושיעבור מהר :?

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

מטריקס, אני מוכרח לציין שבמהלך הטיפול עצמו לא הרגשתי כאב כלשהו. אומנם זה היה כרוך באי-נוחות, אבל אני לא יכול לומר שזה היה כואב. במחשבה שניה, במצבי הנוכחי אני לא באמת יכול לומר משהו :|

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

דווקא יש קשר ועוד איך להפחתה במשקל.

אני עברתי טיפול כזה והוציאו לי את כל הרביעייה. (שני טיפולים בכל טיפול שתיים),מרווח הטיפולים:תוך שלושה שבועות ופשוט שבוע לא הייתי מסוגל לאכול בגלל הנפיחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תראה מה מצאתי ברשת בשבילך:

ananim ‏10/10/07 18:14:

בתלמוד מסופר על הפרה של רב פפא, שכאשר היו לה כאבי שיניים היא היתה ניגשת לחבית הבירה של הרב המכובד, והיתה שותה, כי זה היה משכך את הכאבים (אין לי את מראה המקום המדוייק, אבל תסמכי עלי...).

יאללה, תרביץ כמה בירות..

ואם כבר בתלמוד בבלי עסקינן, עוד אחד:

גלעיני הזית שימשו גם כאמצעי הקלה בעת כאב שיניים. בתלמוד בבלי (עבודה זרה) אנו מוצאים, כי מי שחש בשיניו מביאים לו גרעיני זיתים; "שלא הביאו שליש" (זיתי בוסר) וקולים אותם על גבי מעדר מלובן באש, ומדביקים אותם על טורי השיניים - ומשעושים כך - יתרפאו אלה.

מנסה לחשוב איך ייראה אדם מסתובב עם גרעיני זיתים דבוקות לשיניים? מצד שני, זו יכולה להיות גם האופנה החדשה של הראפרים אחרי הכסף, הזהב והיהלומים הדבוקים להם שם..

פורסם
(שני טיפולים בכל טיפול שתיים), מרווח הטיפולים: תוך שלושה שבועות

דפקו אותך. אתה לא יודע שמרווח טיפולים נורמלי הוא פעם בשנה או 15,000 ק"מ? :roll:

וואי וואי אני לא מקנא בך....

איזה כיף זה שיניים בריאות!

:D

אין לי אפילו סתימה בפה...

ידידי, באמת שאין קשר בין צמיחת שיני בינה לבין בריאות השיניים. השיניים שלי 100% - אומנם יש כמה סתימות, אבל במצב מצוין, וגם הקפדתי להשתמש רק בסתימות יד ראשונה מרופא.

פורסם

כל דיאטה שמתחילה ככה במכה, כשהיא נגמרת מקבלים שוב את המשקל בריבאונד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אצלי היתה שן בינה בעייתית שהתעקשתי לא לעקור, בסופו של דבר גם נהיה לי חור בשן הזאת,

ורבותיי- אין דבר יותר כואב מלבצע סתימה בשן בינה שכואבת מלכתחילה....

זה שאני פסיכי זה כבר משהו אחר, אבל בסופו של דבר זה הצדיק את עצמו. הכל הסתדר בלי עקירה.

אלעד, חשבתי שעוקרים שיניים ע"י קשירה שלהן לידית של הדלת וטריקה של הדלת. אתה מחדש לי כאן :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אתאר בקצרה: עקירה כירורגית של שתי התחתונות.

הרופא שם לבקשתי מראה כדי שגם אני אוכל לראות.

לא היה נעים אבל לפחות היה מעניין.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...