Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן אקסנט שנת 99 מדגם estreem וכשאני מעביר מהילוך ראשון לשני אני מרגיש שההילוך לא נכנס חלק וכשאני מכניס להילוך רוורס לפעמים הוא לא נכנס לי..... אולי חסר לי שמן גיר? או אולי יש לי בעיה הגיר עצמו? אשמח לקבל חוות דעת... תודה!!!

פורסם

תשמע לי יש יונדאי 97 ומה שאתה מתאר לי מאוד מוכר לי.

מאז שאני זוכר את עצמי המעבר של ההילוכים הוא לא חלק בכלל ויחסית לכל רכב ידני אחר שנסעתי בו (פג'ו קנגו, פג'ו 106, פולקסוואגן טרנסופרטר) ההילוכים מתפקדים ממש רע.

ביקשתי ממכונאי של מוסך רשמי של יונדאי לבדוק את הדבר, הוא עשה סיבוב די ארוך ולא ראה שום בעיה.

כמו כן, בשלב כלשהו החלפתי את כל הגיר לגיר אחר מפירוק והמצב נשאר זהה.

המסקנה פשוטה .. יונדאי פשוט עשו עבודה רעה עם הגיר של אקסנט :|

Polo GTI (6R) 2012

פורסם

זה באמת בעיה נפוצה באקסנט שאלתי כמה חברים שעובדים במוסך והם אמרו לי שזה ככה ושאין לי בעיה מיוחדת...

פורסם

יש לי גם יונדאי אקסנט שנת 96 כבר חמש שנים ואין לי שום בעיה עם הגיר אולי מדי פעם ישנו רעש מוזר כאשר אני משלב להילוך אחורי

פורסם
מה שאתה מתאר זה סיפטום של שמן גיר לא מתאים

לי דווקא נראה שהקלצ' לא מפריד טוב.

s_anavi, תאר מתי הרכב מתחיל לזוז, כאשר אתה משחרר את הקלצ', מיד בשיחרור או למעלה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

גם אני עם אקסנט 99.

כדי להעביר מהילוך שני לראשון צריך להוריד מהירות לפחות מ-10 קמ"ש

הילוך אחורי - לפעמים לא נכנס, אני מכניס אותו עם הרמה קטנה של הקלאץ לנקודת החיכוך.

הקלאץ אצלי מפריד בתחילת השליש העליון.

שמן גיר לא חסר (אם אני לא טועה יש מיכלית קטנה ליד השמן ברקס)

בשאר ההילוכים אין בעיה, כך שאולי זה לא הבעיה בקלאץ?

פורסם

לגבי הילוך אחורי זוהי תופעה מוכרת בהרבה סוגים של תיבות ידינות ואם תמתין קצת לפני שתשלב לא תהיה בעיה.

הילוך שני נכנס קשה זו לרוב בעיית מכלול משלב של הילוך שני וכדי לתקן אותה יש לפרק את התיבה לגורמים ולהחליף חלקים שחוקים.

• תוכן חדש...