Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו טוב בתקציב של 10000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'אסטי\פיאסטה ידניות יענו על הדרישות שלך בצורה הכי טובה, אם כי תצטרך להתפשר על הנוחות.

קח בחשבון, שברכבים ישנים מה שקובע בסופו של דבר זה המצב הספציפי של אותו האקזמפלר (יד, ק"מ ורמת האחזקה שלו).

בכל אופן - אל תוותר על בדיקה במוסך אמין.

פורסם

אין סיבה שאף אחד יצחק עלייך :-)

אם כבר גיר אוטומטי, הייתי בודק את הדייהטסו שרייד.

שוב, לא שיא הפאר והנוחות, אבל אקזמפלר שמור יעשה את העבודה.

פורסם

סוזוקי סוויפט אוטומט אמינות חסכוניות וזולות לתחזוקה..

רצוי בדיקה מקיפה לפני קניה,

בהצלחה

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
וזה האוטו היחיד שאפשר עם הדרישות שאמרתי או שיש טובים ממנו או כמוהו?

ישנם עוד המון רכבים, אבל אני חושב שבתקציב מוגבל עדיף לקנות רכב כמו השרייד או לחליפין הסוויפט שהציעו מקודם.

וחובה לבדוק את הרכב, לא ממליץ על מכון כזה או אחר אלא דווקא על מוסך אמין שיוכל לתת לך גם הערכת מחיר ליישור קו.

פורסם

זה החיסרון המרכזי בללמוד על אוטומט.

כל הלומדים למינהם חושבים בעיקר על כך שינהגו ברכב של ההורים, עד שבשלב מסויים רוצים רכב משלהם ויש בעייה כי רוב הרכבים המשומשים בתקציב זול הם ידניים.

בהצלחה בבחירת הרכב.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מצטער שאני מקפיץ....

רציתי לדעת אם אני יכול למצוא אוטו אוטומט בתקציב של 10 אלף אבל אוטו גדול לא כמו השרייד והפיאסטה ושהאוטו יהיה עם צריכת דלק נמוכה ונוחות סבירה יש דבר כזה? וכמובן שיהיה אמין...

בבקשה תעזרו לי אני מתלבט בין אפללאוז לבין יונדאי אלנטרה ושתיהם ראיתי בתקציב של עד 10 אלף למרות שהייתי רוצה חוות דעת של עוד מכוניות שאולי יותר טובות ממה שהצעתי אשמח אם תעזרו לי =]

פורסם

לא ניתן לתת חוות דעת על רכבים ישנים ,ביצועים תלויים נטו בטיב האחזקה

סובארו לאגסי,פיג'ו 405,מיציבושי לנסר,שברולט קורסיקה,יונדאי אלנטרה,אפלאוז ועוד..

דוגמאות שהבאתי בשליפה לדרישות שלך. מה אתה מדבר על צריכת דלק בשנים האלו?...תתפשר על צריכת דלק לטובת מציאת אקזמפלר שמור.לך תראה כמה רכבים וקח מישהו שמבין איתך ע"מ לסנן גורטאות.

עדיף קורסיקה שמורה שתיקח 1\8 מאשר אלנטרה שבורה.

Gn'f'R

פורסם

אמין, גדול, צריכת דלק נמוכה, אוטומטי, עד 10000 ש"ח?

בלי להעליב חלילה, אבל זה די לחיות בעולם אחר.

יש המון מכוניות שיענו על הדרישה, רובן משנות יצור נמוכות מאד, לרובן תצטרך לעשות יישור קו גדול מאד שגם יעלה לא מעט. לא בטוח שיפגינו אמינות גבוהה מידי בשנתונים האלו. השרייד, הסוזוקי וכו' פשוטות מאד לאחזקה ותיקונים, ופחות רגישות. אתה חייב להחליט על דגם אחד או שניים שנראים לך ולחפש. אי אפשר להשוות קורסיקה מפוארת ומצויידת (הכל יחסי) עם מנוע 3.4 ל' , לאפלאוז לדוגמא. מצד שני גיר לכזה רכב במידה וילך יעשה לך חור רציני בארנק.

תעשה חושבים ותתמקד בשניים שלושה דגמים ככה יוכלו לעזור לך יותר.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

על פניו ניראה שאפלאוז אופצייה אופטימלית. ממליץ להוסיף לרשימה גם לנסר/סופר לנסר (בתנאי שיש לה קולר גיר). מכוניות אומנם יחסית לא חסכוניות במיוחד, אבל נחשבות לאמינות.

דרישות הרכב לא מוגדרות כמו שצריך. מה זה "טוב"? רוב המכוניות טובות ויש הרבה יותר נהגים לא טובים מאשר מכוניות לא טובות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני רוצה אוטו גדול לא קטן כמו שרייד ואני רוצה שיהיה לו נוחות סבירה עם תצרוכת דלק סבירה ושלא יראה מוסך כול שני וחמישי עד 10000 חשבתי על אפללאוז או על דייהו רייסר או על דייהו סופר רייסר או מה עם קיה ספיה שמעתי שהיא כמו מאזדה אותו דבר רק שם שונה היא גם באפשרויות שלי או אופל אסטרה מה מבין האפשרויות האלה אתם הכי ממליצים לי ביחס לדרישות שלי?

• תוכן חדש...