Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני עדיין מחפש 940 2300 עד 95 שנת (אהבת נעןרים לא זונחים). אני מחפש במקביל S70 SE או S60 SE (שאגב S60 שנת 2001 זולה יותר מS70 שנת 2000:shock:) והרי מדובר באותה מנוע וגיר ורק הצורה השתנה.

רציתי להתייעץ בעוד כיוון שבימים האחרונים ולאחר שחרשתי כאן את השרשורים והוא C5. נכנס לא רק בתקציב של ~45K שנת 2004. האם מי מכם יודע:

האם משנת 2005 (נדמה לי מאמצע השנה) יש שינוי לטובה או לרעה מכאנית/טכנית יחד עם עדכון הצורה (החדשה והיפה יותר לטעמי)?

האם ידוע לכם על מוסך באיזור השרון שבו ניתן יהיה להביא רכב כזה לבדיקה? (אני מניח שעדיף שמוסך שמכיר סיטרואן יעשה את הבדיקה ולא מכון בדיקה רגיל)

תודה מראש

You can’t really know someone until you fight them

• תוכן חדש...