Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

טוב לאחר הפריצה שהייתה אני כל הזמן חושב מה המערכת הבאה שאני אקנה-

על הכל החלטתי אבל נשאר לי מגבר 4 ערוצים שעוד לא החלטתי איזה,

המגבר צריך להגביר בכבוד סט של מורל דוטק אוביישן בבי-אמפ.

המחיר של המגבר צריך להיות בין 1200-1400 ש"ח(אין אפשרות לחרוג יותר מזה).

בינתיים חשבתי את המגברים הבאים.

* infinity ref 475A - הוא נותן 75RMS פר ערוץ ונראה לי שזה מספיק.

* kicker kx350.4 - המגבר מוצהר 60RMS פר ערוץ אבל אומרים שהוא אנדררייטד-השאלה כמה ואם הוא יספק את הסט

* rockford p4004- גם הוא מוצהר 50RMS פר ערוץ אבל אומרים שבמציאות הוא נותן בסביבות ה90RMS-האם זה נכון?

אם כן אז זה המגבר האידיאלי בתקציב.

יש לציין שאני אוהב עוצמה, אני אוהב שהוופרים דומיננטיים ונותנים מיד באסים פאנצ'יים.

אם יש למישהו עוד הצעות במחירים הללו אז אתם מוזמנים לעזור לי.

תודה והמשך יום טוב,מיקי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

במקרה שלך ההיתי ממליץ ללכת על שני מגברים של שני ערוצים. אחד חזק לוופרים והשני חלש לטוויטרים.

זה לטוויטרים

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=APA250&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap&lang=HE

וזה לוופרים

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=594374

למרות שאני אישית ההיתי מחפש מגבר חזק יותר מיד שניה אבל אם אתה מחפש רק חדש אז המגבר הזה יגביר יופי את הוופרים.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

או קיי תודה חבר'ה.

אני אחשוב על ההמלצות שנתתם ונראה.

בעיקרון הייתי רוצה לדעת אם הרוקפורד ששאלתי עליו למעלה יספק את הוופרים של דוטק אוביישן?

אני דיי נעול עליו, מה גם שאני יכול להשיג אותו במחיר טוב.

תודה ויום טוב.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תוכן חדש...