Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכשיר דיאגנוסטיקה במוסך, מקורי של היצרן. כרגע הוא מתחבר לרשת הETHERNET (ומשם לאינטרנט ולאתר היצרן) של המוסך ע"י כבל רשת, אבל בקרוב הוא יחובר לרשת על ידי כרטיס WIFI. המכשיר מקונפג לIP מסוים. אם אני מנסה להתחבר לרשת במקום אחר, אני כבר לא יכול להתחבר לרשת ובוודאי לא יכול לקבל השתלטות (רצויה) מרחוק של התמיכה הטכנית של היצרן על המחשב. כמו כן, לא ניתן להוריד תוכנות למחשבי הרכב, תוכנות שנלקחות ישירות ממאגר המידע של היצרן.

אני רוצה שתהיה לי האפשרות להתחבר לרכב שנמצא בתיקון דרך עם מחשב הדיאגנוסטיקה ובו זמנית להתחבר אל מאגר המידע ואל התמיכה הטכנית של היצרן.

מבחינת התשתית, מה שאני צריך זה מכשיר שיתחבר לרשת הסלולארית ויוציא WIFI שאיתו מחשב הדיאגנוטיקה יתחבר אל הרשת.

אבל, אני צריך גם לעשות איכשהו שהIP יהיה אותו IP כמו שיש במוסך, כך שמחשב הדיאגנוסטיקה והיצרן בכלל לא ידעו שאני מחובר שלא דרך הרשת של המוסך.

יש לציין שהמכשיר מגיע עם תוכנה "סגורה", כזו שעל פניו, לפחות למשתמשים לא מתוחכמים (אני נכלל בקטגוריה של הלא-מתוחכמים), לא מאפשרת לצאת מהחלונות המובנים שהוקנו לתוכנה. אפילו העברת קבצים פשוטה נעשית ע"י חלון ייעודי להעברת קבצים. אני מצאתי פירצה שמאפשרת לי כן לפתוח חלון אקספלורר וכך יש לי גישה לא רשמית לספריות השונות במחשב.

בנוסף, אני ארצה למצוא דרך שתאפשר לי לי להשתלט מרחוק על מחשב הדיאגנוסטיקה כשהוא מחובר לרכב בשטח.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה כותב פה המון דברים ועושה סלט מאוד גדול.

בעקרון לא כ"כ הבנתי ממה שכתבת על מה מדובר, אבל בכלליות אני מבין שמדובר במכשיר שמדמה מערכת הפעלה כלשהי, שאפשר להתחבר אליה מרחוק, והבעיה שלך שדרך חיבור WIRELESS אתה לא יכול.

אם ב WIRELESS התכוונת לחיבור סלולארי (כמו שיש לסלקום וכו') אז זה יוצר בעיה כי מדובר ב IP אחד ל X אנשים, כך שהתחברות מהצד שלך לא אפשרית (איפי לא אמיתי וכו')

אז ברמת העקרון צריך לראות מה יש לך שם, אני בטוח שאם הייתי שם הייתי יכול לסדר בדקה, כיון שההסבר שלך קשה מאוד להבנה.

בכלליות - במידה והמכשיר מתחבר דרך WIRELESS - אזי הוא מחובר לראוטר WIRELSS כלשהו ומשם לאינטרנט, בכדי להתחבר אליו עליך להיות מחובר לראוטר - זאת אומרת באותה רשת - מה שלא יקרה כיון שאתה מרוחק.

מה שכן, במידה והמערכת הזו היא WINDOWS, ניתן להתקין תוכנת השתלטות מרחוק, (סטייל LOG ME IN וכו') ולהתחבר.

שוב כל מה שכתבתי כאן הוא בערבון מוגבל כי ייתכן ולא הבנתי מה אתה רוצה מחיי :)

פורסם

מה שאתה מבקש לא ישים באופן ישיר.

ה-WIFI הינו רשת מקומית (LAN) לכל דבר, ומחליף אך ורק את כבל ה-ETHERNET. אתה עדיין מחובר לאותו ראוטר וכנראה גם FIREWALL ושרתים שמוגדרים באופן בלעדי לחברה.

כאשר אתה מבקש להתחבר דרך רשת סלולארית (אגב, פיזית (אם אפשר לקרוא לזה פיזית) החיבור יכול להתבצע באמצעות BLUETOOTH כאשר הטלפון הוא מודם סלולארי, או כרטיס PCMCIA ייעודי) אתה למעשה מחובר דרך מערכת השרתים של חברת הסלולאר (היא ה-GATEWAY שלך).

כדי להתחבר לרשת של החברה, אתה צריך לבדוק אם לחברה שלך יש ממשק WEB או שזו רשת אינטרא-נט טהורה.

אם זה אינטרא-נט, לא תוכל כנראה להתחבר, כי למרות שאתה "רוכב" על רשת האינטרנט, זוהי רשת נפרדת.

אם יש ממשק WEB, תצטרך לבקש גישה מרחוק לרשת, ואז להגדיר את המחשב שלך אחרי שהתחברת לרשת באמצעות המודם הסלולארי (כנראה באמצעות TOKEN או משהו דומה).

לגבי מחשב הדיאגנוסטיקה, אתה מדבר על מקרה בו טכנאי בשטח והוא מבקש את עזרתך, לדוגמא?

אם כן, נניח שאתה במשרד, ו-5 מטר ממך מחובר מחשב דיאגנוסטיקה לרכב. יש לך אפשרות פיזית להתחבר למחשב הדיאגנוסטיקה. האם יש לו אפשרות להשתלטות מרחוק? משהו בסגנון PCANYWHERE?

עוד אפשרות להשתלט מרחוק (בהנחה שאתה ADMIN, ויכול להתקין תוכנות חיצוניות על המחשב) : LOGMEIN.

תמורת תשלום אפשר לקבל אופציות העברת קבצים וכו'. גם פתרון.

****עריכה - ראיתי ששניר הקדים אותי עם זה, אבל שווה לך להיכנס לאתר שלהם ולבדוק****

פורסם
אתה כותב פה המון דברים ועושה סלט מאוד גדול.

בעקרון לא כ"כ הבנתי ממה שכתבת על מה מדובר...אני בטוח שאם הייתי שם הייתי יכול לסדר בדקה, כיון שההסבר שלך קשה מאוד להבנה....שוב כל מה שכתבתי כאן הוא בערבון מוגבל כי ייתכן ולא הבנתי מה אתה רוצה מחיי :)

מראש כתבתי שאני לא בקבוצת המשתמשים הלא-מתוחכמים אז אין טעם לנסות להעליב אותי :oops::-). אם הייתי בקבוצת המשתמשים המתוחכמים יכול להיות שלא הייתי צריך את העזרה הזו ולא הייתי שואל כאן. אני בטוח שלא התכוונת להעליב אותי, אבל בוא תשאל שאלות מנחות שיעזרו לך לי ולאחרים להבין מה יש לי ומה אני רוצה.

מה שאתה מבקש לא ישים באופן ישיר.

ה-WIFI הינו רשת מקומית (LAN) לכל דבר, ומחליף אך ורק את כבל ה-ETHERNET. אתה עדיין מחובר לאותו ראוטר וכנראה גם FIREWALL ושרתים שמוגדרים באופן בלעדי לחברה.

כאשר אתה מבקש להתחבר דרך רשת סלולארית (אגב, פיזית (אם אפשר לקרוא לזה פיזית) החיבור יכול להתבצע באמצעות BLUETOOTH כאשר הטלפון הוא מודם סלולארי, או כרטיס PCMCIA ייעודי) אתה למעשה מחובר דרך מערכת השרתים של חברת הסלולאר (היא ה-GATEWAY שלך).

כדי להתחבר לרשת של החברה, אתה צריך לבדוק אם לחברה שלך יש ממשק WEB או שזו רשת אינטרא-נט טהורה.

אם זה אינטרא-נט, לא תוכל כנראה להתחבר, כי למרות שאתה "רוכב" על רשת האינטרנט, זוהי רשת נפרדת.

אם יש ממשק WEB, תצטרך לבקש גישה מרחוק לרשת, ואז להגדיר את המחשב שלך אחרי שהתחברת לרשת באמצעות המודם הסלולארי (כנראה באמצעות TOKEN או משהו דומה).

לגבי מחשב הדיאגנוסטיקה, אתה מדבר על מקרה בו טכנאי בשטח והוא מבקש את עזרתך, לדוגמא?

אם כן, נניח שאתה במשרד, ו-5 מטר ממך מחובר מחשב דיאגנוסטיקה לרכב. יש לך אפשרות פיזית להתחבר למחשב הדיאגנוסטיקה. האם יש לו אפשרות להשתלטות מרחוק? משהו בסגנון PCANYWHERE?

עוד אפשרות להשתלט מרחוק (בהנחה שאתה ADMIN, ויכול להתקין תוכנות חיצוניות על המחשב) : LOGMEIN.

תמורת תשלום אפשר לקבל אופציות העברת קבצים וכו'. גם פתרון.

****עריכה - ראיתי ששניר הקדים אותי עם זה, אבל שווה לך להיכנס לאתר שלהם ולבדוק****

נכון להיום הסורק של חברה אחרת מצויד בWIFI פנימי מובנה ומתחבר לרשת של המוסך ולאינטרנט ע"י נתב WIFI שממוקם במרכז המוסך ומחובר בכבל לרשת.

אבל לסורק הספציפי שעליו שאלתי אין כיום אפשרות להתחבר עם הWIFI אלא הוא מתחבר ע"י כבל ארוך לשקע אטרנט ברשת המוסך. בקרוב יהיה גם לסורק הזה כרטיס WIFI שיתחבר לנתב הקיים. בואו נעזוב כרגע את העובדה שכרגע המכשיר לא מצויד בWIFI כי זה ישתנה בקרוב. תתייחסו למכשיר כאל כזה שמצויד בWIFI.

לכן, אם בניידת השירות שתצא לשטח יהיה מכשיר כלשהו שיתחבר מצד אחד לרשת הסלולארית ומצד שני ימסור/יקבל נתונים בWIFI לסורק זה יהיה מספיק טוב. לא צריך בלוטוז' ולא כבל. אמממה, אני צריך שהסורק לא ידע שהוא לא במוסך כי ברגע שאני מתחבר איתו לרשת במקום אחר מאשר המוסך הוא מאבד את כל הפונקציונליות של עבודה מחוברת לרשת (תוכנות מאגרי מידע וכו') ונשאר רק עם האופציות של התחברות לרכב.

הבהרה: נכון להיום, לא היצרן ולא נציגיו לא יתמכו בתצורה הזו עקרונית וטכנית, ולכן אני גם לא אקבל מהם מידע ועזרה על איך לעשות את זה.

איך אני יודע אם רשת המוסך היא ממשק WEB או שזו רשת אינטרא-נט טהורה ?

עד כאן לגבי ההתחברות בשטח לאינטרנט סלולארי כשמאבחן מקצועי נמצא עם הסורק ומתפעל אותו.

לגבי ההשתלטות מרחוק. נכון להיום מי שיודע להשתלט מרחוק על הסורק הזה אלו אנשי התמיכה של היצרן. אני מדבר איתם בטלפון, נותן להם קוד שמופיע לי על המחשב, והם משתלטים על המחשב ומבצעים פעולות אבחון ותכנות ברכב. אין לי מושג אם מדובר בתוכנה מוכרת כלשהי להשתלטות מרחוק או שזה ייחודי ליצרן הזה. כמו שכתבתי, המחשב הזה מצויד בתוכנה "סגורה" עם חלונות מובנים שנותנים מעט מאוד מידע על מה שיש מאחוריהם. אני הייתי רוצה לעשות את אותו דבר, ולהיות מסוגל לשלוח לשטח טכנאי שירות שהוא מכונאי במקצועו ולא מבין כלום בחשמל או מחשבים, שרק יתחבר לרכב עם הסורק, ואני אוכל לאבחן את הרכב כשאני יושב במשרד במוסך.

פורסם
אם בניידת השירות שתצא לשטח יהיה מכשיר כלשהו שיתחבר מצד אחד לרשת הסלולארית ומצד שני ימסור/יקבל נתונים בWIFI לסורק זה יהיה מספיק טוב.

מה שאתה מחפש זה ראוטר סלולרי עם ממשק WIFI. אני עובד הרבה עם ראוטרים סלולריים, בעיקר של חברת Viola, אבל אני לא חושב שיש להם ראוטר עם ממשק WIFI. דווקא את החלק הזה קל לפתור - חבר לו Access point וסגרת עניין.

אני צריך שהסורק לא ידע שהוא לא במוסך כי ברגע שאני מתחבר איתו לרשת במקום אחר מאשר המוסך הוא מאבד את כל הפונקציונליות של עבודה מחוברת לרשת (תוכנות מאגרי מידע וכו') ונשאר רק עם האופציות של התחברות לרכב

כשאתה מקנפג את ה-LAN של הראוטר הסלולרי, אתה צריך להשתמש באותם נתונים ובאותו תחום כתובות שמוגדרים בראוטר שבמוסך. מבחינת הסורק, אם הוא מצליח להגיע ל-Gateway ול-DNS שלו (ובהנחה שאין לך עוד הגדרות מתוחכמות מדי במוסך, כמו PROXY ואותנטיקציה) - הכל בסדר.

לגבי ההשתלטות מרחוק. נכון להיום מי שיודע להשתלט מרחוק על הסורק הזה אלו אנשי התמיכה של היצרן. אני מדבר איתם בטלפון' date=' נותן להם קוד שמופיע לי על המחשב, והם משתלטים על המחשב ומבצעים פעולות אבחון ותכנות ברכב. אין לי מושג אם מדובר בתוכנה מוכרת כלשהי להשתלטות מרחוק או שזה ייחודי ליצרן הזה. כמו שכתבתי, המחשב הזה מצויד בתוכנה "סגורה" עם חלונות מובנים שנותנים מעט מאוד מידע על מה שיש מאחוריהם. אני הייתי רוצה לעשות את אותו דבר, ולהיות מסוגל לשלוח לשטח טכנאי שירות שהוא מכונאי במקצועו ולא מבין כלום בחשמל או מחשבים, שרק יתחבר לרכב עם הסורק, ואני אוכל לאבחן את הרכב כשאני יושב במשרד במוסך.[/quote']

תגיד לי איזו מערכת הפעלה מותקנת על המחשב של הסורק ונמשיך משם. בעיקרון, אם אתה מתחבר לאינטרנט דרך רשת סלולרית אתה יוצא דרך פרוקסי ולא דרך כתובת IP ציבורית שמוקצית רק לך. הדרך לעקוף את המגבלה הזאת היא ע"י יצירת חיבור VPN מהמחשב המרוחק למחשב שלך במוסך, ודרך החיבור הזה להשתלט על הסורק. אופציה נוספת היא שימוש בשרת מתווך, כמו שירות LogMeInRescue שעולה בערך 950$ בשנה.

פורסם

תודה לכל העונים.

תגיד לי איזו מערכת הפעלה מותקנת על המחשב של הסורק ונמשיך משם.

תגיד מה לעשות כדי שאוכל לזהות את מע' ההפעלה, ואני אדווח לך.

נגיד שנכנסתי דרך ה"פירצה" שתיארתי קודם לסייר ובתוכו לספריות המחשב. מה הלאה?

שים לב, אין מקלדת או עכבר. המסך הוא מסך מגע, המקלדת היא וירטואלית על המסך ומוגבלת בתפקודה. אין CTL+ALT+DLT.

פורסם
הדרך לעקוף את המגבלה הזאת היא ע"י יצירת חיבור VPN מהמחשב המרוחק למחשב שלך במוסך, ודרך החיבור הזה להשתלט על הסורק.

כנראה שלא הסברתי את עצמי היטב. ה"מחשב המרוחק" במקרה הזה זה המחשב שבמשרד במוסך. ממנו אני רוצה לשלוט על הסורק שנמצא בשטח ומחובר לACCESS POINT הסלולארי.

פורסם

הסברת את עצמך מצויין :-), רק בוא נדייק במונחים: ה-Access point הוא לא סלולארי, הוא מתחבר לראוטר הסלולארי ונותן לו יכולות WIFI.

הבעיה העיקרית שעומדת בפניך היא העובדה שמערכת ההפעלה "סגורה" ומקוצצת, כהגדרתך. אם המערכת הייתה רגילה (לינוקס או Windows סטנדרטי), היית יכול להתחבר יחסית בקלות לשרת VPN (במקרה הספציפי - המחשב שלך במוסך) דרך האינטרנט הסלולרי.

אני מצאתי פירצה שמאפשרת לי כן לפתוח חלון אקספלורר וכך יש לי גישה לא רשמית לספריות השונות במחשב

הסבר ונמק, מה עשית בדיוק?

איך נראה מבנה הספריות? האם יש לך כונן \:C כמו ב-Windows, או ספריות עם שמות כמו root, home, bin וכו' כמו בלינוקס?

פורסם

טוב, זו לא ממש "פינת הגאון". אני לא כזה, אז תיאור ה"פירצה" יהיה בהתאם בנאלי. אל תצפה למשהו נועז במיוחד 8) :

יש לי חלון של גישה לאתר של היצרן. אז אני מקבל שם אינטרנט אקספלורר, כשהחלק העליון שלו מקוצץ. אין מקום לשים כתובת ואין תפריטים.

אבל, במצב שנכשלים בגישה לאתר של היצרן ונפתחת באקספלורר הודעת שגיאה, אם מרחיבים את החלון על ידי לחיצה על הכפתור עם המלבן למעלה מימין ושוב מכווצים אותו לגודל המקורי שלו, שורת הכתובת כן נפתחת. כתבתי בחלון הזה C:\\ ואז כל הקבצים פתוחים לי לגישה. יש גישה להרד דיסק עם כונן C וE, גישה לCD, גישה לפלופי וגישה לDISK ON KEY שמכניסים לחריץ הUSB.

נכון להיום, אני משתמש ב"פירצה" הזו, כדי להעתיק בבת אחת מספר ספריות שמכילות כל אחת עשרות קבצים אל הDISK ON KEY. במחשב המקורי יש חלון מובנה שמאפשר לי העברה של קובץ אחרי קובץ אל הDISK ON KEY. תהליך שגוזל המון זמן.

פורסם

קשה לי לתת לך תשובות מדויקות לנושא היחסית מורכב הזה דרך האינטרנט :|. אני רק אציין שמכיוון שמדובר במערכת סגורה, אולי יהיה עדיף לבדוק כיצד אנשי התמיכה מתחברים לסורק - באיזו תוכנה או שירות הם משתמשים. אם זה משהו סטנדרטי כמו LogMeIn, אולי יהיה לך שווה להצטרף לשירות ולחסוך מעצמך קונפיגורציה מסובכת כמו זו שתיארתי, שהכרחית במקרים מסויימים (כמו אלו שבהם אני נתקל יום-יום) אבל אולי לא הכרחית (ו/או אפילו לא ניתנת לביצוע בגלל מגבלות המערכת) במקרה שלך.

עד כאן בנוגע להשתלטות מרחוק על הסורק.

בנוגע להוצאה של הסורק לתיקוני דרך - עדיין אפשרי בהחלט, ואפילו בקלות יחסית - אני מחזיר אותך לתגובה הראשונה שלי בשרשור, בתיקון קל - אם אתה לא צריך VPN, אתה יכול לקנות ראוטר סלולרי פשוט וזול יותר מה-VIOLA.

פורסם

שאלה קטנה - האם אתה יכול לפנות אל אנשי התמיכה של היצרן בבקשה לקבל אופציה התחברות מרחוק כזו, או שהס מלהזכיר?

מנסיוני בחברה בעלת מבנה דומה (בתחום אחר, אבל גם עם רשת VPN (ברח לי המושג קודם, תודה לכלב הזריז:-)) וצורך בגישה מרחוק לציוד שנמצא אצל הלקוח - כלומר לא במשרד) - לא תמיד הם פוסלים את הפניות הללו על הסף.

להערכתי, אתה לא הראשון שנתקל במצב זה, ואתה (או אנשים אחרים במוסך) פשוט לא יודעים שיש פתרון כזה זמין, בלי צורך להמציא את הגלגל.

גם אם אתה הולך בדרך שלך, אני עדיין חושב שה-WIFI מיותר. חבר את המכשיר שלך ב-BT אל המודם הסלולארי (דונגל USB כזה עולה היום 25-30 ש"ח, גם אם תקנה אותו בנוסף על ה-WIFI זה כלום כסף) וחסכת מעצמך צרות של הגדרות וחיבורים מיותרים.

פורסם

קוויקדוג:

איך אני מגלה באיזו תוכנה אנשי התמיכה משתמשים? מה שבטוח זה שהם לא יגלו לי את זה.

לגבי הגישה סלולרית למכשיר בלי שהמכשיר ידע שהוא לא מחובר למוסך, אני מבין ממך שזה אמור להיות פשוט יחסית.

שמר: יש לי תשובה רשמית מהגורמים הרלוונטיים שהיצרן כרגע לא מעוניין בחיבור סלולארי לאינטרנט. תמיכה אני לא אקבל לזה ממנו. מישהו אחר במוסך או ברשת שיעזור לי בזה גם אין. גם לגבי הסורק של החברה השנייה שהזכרתי קודם, אנחנו מהמוסכים הראשונים והבודדים שמחוברים עם סוג הסורק הזה בWIFI לרשת של המוסך. לגבי הסורק שעליו אני מדבר בשרשור הזה ולגבי החיבור שלו לWIFI אנחנו בוודאות הראשונים בישראל שיעשו דבר כזה.

לגבי החיבור לפורט הUSB או לWIFI, המחשבה שלי היתה (ואולי היא שגויה) שאם אני אצליח לחקות במדויק את נתב הWIFI הקיים היום במוסך שישדר לסורק באופן רשמי, אז יש סיכוי שהמכשיר לא יגלה שהוא לא מחובר ישירות למוסך. אם אני אתחבר דרך מכשיר שמחובר לUSB, אז בטוח משהו בקונפיגורציית המכשיר יהיה שונה, והסיכוי שהמחשב יעלה על זה שהוא לא מחובר למוסך יעלה, מה גם שבוודאי נצטרך לשנות משהו בתוכנות הרלוונטיות, מה שכשלעצמו קשה יחסית עקב היות התוכנות "סגורות" למשתמש.

במילים אחרות: אני הייתי רוצה לא לשנות כלום במכשיר עצמו לצורך החיבור לאינטרנט. פעם אחת הוא יהיה מחובר לרשת דרך הWIFI של המוסך ופעם שנייה הוא יהיה מחובר לרשת דרך הACCESS עם הWIFI שקוויקדוג הציע. בלי לשנות כלום במכשיר. זה יהיה כך גם עם דונגל USB ?

פורסם
גם אם אתה הולך בדרך שלך, אני עדיין חושב שה-WIFI מיותר. חבר את המכשיר שלך ב-BT אל המודם הסלולארי (דונגל USB כזה עולה היום 25-30 ש"ח, גם אם תקנה אותו בנוסף על ה-WIFI זה כלום כסף) וחסכת מעצמך צרות של הגדרות וחיבורים מיותרים.

שמר, אני לא בטוח שתצורה כזאת אפשרית. כשאתה מחבר דונגל USB אתה צריך דרייבר שלא בטוח שכּלול במערכת ההפעלה של הסורק, וגם אין דרך להתקין אותו. בנוסף, חיבור כזה בין מחשב לטלפון סלולארי אינו אוטומטי - צריך לייצר DUN, וגם לחייג אותו - אני בספק רב מאוד אם הממשקים האלו נגישים/קיימים לחנן.

חנן - לדעתי הדרך הטובה ביותר היא כמו שתיארתי לך קודם. בנוגע לתוכנה של אנשי התמיכה - אם אתה יכול להעלות צילום מסך רלוונטי (אפילו אחד שתצלם עם מצלמה דיגיטלית, ואולי גם צילום של תכולת תיקיית C:\Program files), ואת הדגם המדוייק של הסורק - אני אנסה לבדוק.

פורסם
אם אתה יכול להעלות צילום מסך רלוונטי (אפילו אחד שתצלם עם מצלמה דיגיטלית, ואולי גם צילום של תכולת תיקיית C:\Program files), ואת הדגם המדוייק של הסורק - אני אנסה לבדוק.

אני אעשה את זה, ביום ראשון.

• תוכן חדש...