Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך עוקבים אחרי משלוח מ-EBAY?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הזמנתי כמה דברים מבחור שיש לו סוג של חנות כזאת ב-EBAY , בבוקר בדקתי וראיתי שזכיתי בכל ההצעות שהצעתי :-D

הסתכלתי ב-PAYPAL וראיתי שאכן הכרטיס שלי חויב .

הזמנתי מהמוכר הזה http://myworld.ebay.com/integrajspec/

בכל מיקרה זאת פעם ראשונה שאני מזמין דרך EBAY משהו המשלוח של החלקים הוא דרך USPS כיצד אוכל לעקוב אחרי ההזמנה? ממי אני צריך לבקש את המספר של ההזמנה? המוכר אמור לשלוח לי את זה אוטומטית? איך זה הולך?

פורסם

בקש מהמוכר שיכתוב לך את מספר ההזמנה וצור קשר עם USPS, אולי יש גם באתר שלהם אפשרות לעקוב אחרי החבילה.

USPS בסדר גמור, כל הדברים שהזמנתי מהם הגיעו לדלת בסה"כ מעט יותר משבוע מיום התשלום.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תודה רבה אלון עוד שאלה , הזמנתי משהו ממוכר דרך ebay הבריטי , המוכר הוא מהונג קונג גם הוא עם דירוג מצויין גם אליו התשלום עבר והכל טוב ויפה.

לפתע אני משום מה לא רואה אותו יותר בזכיות שלי , שנכסתי ללינק של המוצר דרך הפירוט של פיי פאל אז הוא רושם שהמוצר הוסר מהאתר , זה בסדר זה מצב תקין שמוכר מסיר את המכירה למרות שנישארו לו עוד הרבה למכור?

פורסם

זה נשמע בסדר, מקסימום אם אתה חושש פשוט שלח אליו E-MAIL ותשאל האם הוא כבר שלך אליך את המוצר.

דאג לשלוח את השאלות דרך מערכת ההתכתבות של EBAY כך יהיו לך הוכחות במידה ומשהו יהיה לא קשורה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...