Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי לקנות פונטו ספייס מהדגם המאובזר elx, הבעיה היא שאני מוצא רק אקזמפלרים אוטומטיים שעליהם יש ברבה ביקורות שליליות במיוחד כשמדובר על פונטו.

השאלה היא כמה עליי להתייחס לביקורות אלה ברצינות?

מישהו יכול לעשות לי סדר ולפרט כמה אני עלול להינזק מרכישה של פונטו אוטומטית?

תודה לכולם.

פורסם

איפה ראית ביקורת שלילית על פונטו ספייס ELX אוטומטית?

 

הנה ביקורת חיובית אחת - יש לנו פונטו כזאת, משנת 2004 ועד היום. האמינות טובה, תצרוכת הדלק טובה ועד כה לא נצפו תקלות מיוחדות. ורק כדי להבהיר את הנקודה, מדובר ברכב שנמצא בשימוש יום-יומי מאז שעלה הכביש ועבר לא מעט קילומטרים עד היום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בס"דבהצלחה קודם כל

הפיאט דורשות תשומת לב מיוחדת למערכת המים

תקפיד על נוזל קירור מתאים וברגע שהרגשת חוסר מים אל תזלזל ומיד תפתור את התקלה

 

 

בשורות טובות

פורסם

היה לי את הדגם האוטומט שנת 05 עד לא מזמן. שנתיים ללא תקלות.

תמורה מעולה לכסף בהתחשב במחיר המחירון.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

×
×
  • תוכן חדש...