Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש חוו"ד ממי שנוהג ברכב כזה ולא רק ביצע נסיעת מבחן (לי יצא בזמנו לנהוג ברכב כשבועיים ), והרכב משמש אותו פרק זמן הכולל טיפולים, תקלות , יתרונות וחסרונות ,אם היו RECALL למכוניות משנתונים 2004 -2005 ,אשמח לקבל כל מידע אפשרי .

המכונית מגיעה עם גיר אוטו' (לא טיפטרוניק כמו אצלי ב SPIRIT), ישנו לחצן HOLD על מוט ההילוכים מה תפקידו ?

האם בדגמים הללו ישנה מערכת ESP ? (אני חושב שכן לא בטוח ).

הרכב מצוייד במתלה עצמות עצה כפולות ולא מקפרסון כמו ב 3 , איך רמת הנהיגה בסיבובים האחיזה והסחיבה ב 6 .

איזה מצתים יש ברכב ,רגילים או אירידיום ?

תודה .

פורסם

HOLD - הגבלת תיבת ההילוכים להילוכים 1-2-3-4 בלבד (מתוך ה-5 שבתיבה). בד"כ משמש בתיבות ללא שליטה ידנית (TIPTRONIC) לירידה מהירה, בזמן שיוט, להילוך אחד לפני האחרון (במקרה של ה-6, הילוך 4) בשביל זמינות כוח זריזה מהמנוע.

ה-6 מבוססת על פלטפורמת CD3 של מאזדה/פורד, שהיא אינה הפלטפורמה עליה מבוססת המונדיאו (הקודמת או החדשה) למרות שהרבה חושבים שכן. לא כמו שה-3 והפוקוס חולקן את אותה פלטפורמה, ה-C1 של פורד.

אני חושב שגם המתלה האחורי שונה והוא לא ה-E-Link הרב-חיבורי המפורסם והמהולל של פורד המגיע מהפוקוס/מאזדה 3/מונדיאו. תקנו אותי אם אני טועה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מבקש חוו"ד ממי שנוהג ברכב כזה ולא רק ביצע נסיעת מבחן (לי יצא בזמנו לנהוג ברכב כשבועיים ), והרכב משמש אותו פרק זמן הכולל טיפולים, תקלות , יתרונות וחסרונות ,אם היו RECALL למכוניות משנתונים 2004 -2005 ,אשמח לקבל כל מידע אפשרי .

היו לי שתי מאזדות 6 , דגם 2004 EXECUTIVE ודגם 2003 LUXURY..... ק''מ כולל שעשיתי איתם היה 300,000 ק''מ

רכב אמין ללא בעיות, או מחלות

המכונית מגיעה עם גיר אוטו' (לא טיפטרוניק כמו אצלי ב SPIRIT), ישנו לחצן HOLD על מוט ההילוכים

כן.

האם בדגמים הללו ישנה מערכת ESP ? (אני חושב שכן לא בטוח ).

רק ב-LUXURY

איך רמת הנהיגה בסיבובים האחיזה והסחיבה ב 6 .

אחיזה וסחיבה מצוינים, אפילו בדגם זול יותר עם צמיגי חתך גבוהה הזולים יותר 195/65/15

סחיבה בערך ב-20% יותר טובה ממאזדה 3 מנוע 1.6

זה פנטסטי, אבל מספיק

איזה מצתים יש ברכב ,רגילים או אירידיום ?

תודה .

אירידיום, החלפה לאחר יותר מ-100,000 ק''מ

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...