Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי עד 30000 ודי נואשתי ממציאת פולו דשיזל שמורה וטובה , אי לכך חשבתי על פונטו במקום .

רציתי לשאול האם כדאי ללכת עלפונטו בנזין במקום פולו דיזל כרכב חסכוני ואמין ,הרכב משמש אותי לנסיעות מרובות כ50 קמ' לפחות ביום .

מה עדיף בעינכם

????

פורסם

קשה יחסית למצוא רכב כמו הפולו דיזל במצב טוב עם קילומטרים נמוכים. קשה, אבל אפשרי.

אם בכל זאת התייאשת מהחיפושים ואתה עדיין נעול על דיזל יש עוד כמה אופציות סבירות בטווח המחירים הזה, כולל כמה צרפתיות וכמה טנדרונים.

אבל קח בחשבון שעלות הדיזל היום לא נמוכה ובחלק מהמקרים גבוהה מעלות הבנזין. אני לא בטוח שבשביל 50 ק"מ ביום כדאי לעבור לדיזל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כדאי לעבור לדיזל גם בשביל 10 ק"מ ביום, כי בדיזל זה חצי ליטר ובבנזין ליטר. צאו מהסטיגמות.

בכל מקרה ב-30 אלף ש"ח יש סיטרואן קסארה במגרשים של לובינסקי טרייד, הם כבר יתקנו את הליקויים עבורך. זה השוס פה. לדעתי אוטו יותר נוח מהפולו וחסכוני מאוד.

עלויות הסולר זהות לאלה של בנזין אם אתה מוצא הנחה נורמלית. אני קונה ביו דיזל בהנחה של 3 שקלים, סולר אפשר להשיג גם בהנחה של 3.70. זה אומר 4.90 ש"ח לליטר סולר.

• תוכן חדש...