Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי מודעה באחד הלוחות שדיי עניינה אותי.

הרכב עבר תאונת חזית ויש לו פגיעה בשילדה , אך הוא בר תיקון. לפי מה שהבנתי, שמאי הגיע והעריך את הנזק (המוכר לא אמר לי כרגע, אבל לפי דעתי יותר מ-20-30 אחוז). המוכר אמר לי שהשמאי אמר לו שהמנוע לא נפגע וניתן לתקן את החזית ולהחזיר את הרכב לכביש. המחיר מאוד מאוד אטרקטיבי וקורץ לעין, ומבחינתי, אם אני אקנה, אני לא הולך להחזיר אותו מיד לכביש, אלא אחרי תקופה.

הרכב הוא מיאטה דור II שנת 2004

מה אתם אומרים? כדאי להכנס להרפתקה כזו ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני מבין שיש נזק גם לקורות אורך?

הדעה שלי, אחרי שכבר נכוותי עם 106 עם מכה בקורה, היא שאחרי כזאת מכה, ההתנהגות של הרכב תשתנה לתמיד ובעיקר הבטיחות במקרה של תאונה חזיתית בעתיד.

אתה יכול להעלות תמונות? ומה המחיר? :-D

פורסם

הוא צריך לשלוח לי תמונות אבל אני לא אעלה אותן.

המחיר נמוך יותר מ-50% ממחירון הרכב.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

אם אתה רוצה לישון בשקט על תקנה אוטו עם מכה בשילדה כמה שזה לא יעלה, וכמה זול זה לא יהיה.

כי אחרכך אתה תשלם על זה ביוקר.

פורסם

אחרי שהקדשתי מס. דקות לנושא בעת שהתקלחתי, החלטתי שאני לא אלך על זה כי לא בא לי להכנס שוב להרפתקה.

מי שמעוניין, המודעה פורסמה ב-YAD2 והמיאטה היא שנת 2004 בצבע שחור.

פורסם

הכל עניין של מחיר. הרי אם אתה קונה רכב היום שמחירון שלו 60 ב40 שזה 20 אלף מתחת ומוכר ב20 כשהמחירון 40 זה עדיין 20 אלף מקדם בטחון. אבל הרבה יותר קל למכור.

במיוחד מיאטה שתמיד יבוא איזה ילד מתלהב שלא מעניין אותו מכלום חוץ מפוזה. ככה קניתי את הקולט, נסעתי עליה 3 שנים ומכרתי

לסוחר (!!!). היה לאוטו קצה שלדה מאחורה. קניתי בפחות 10 ומכרתי בפחות 10.

צריך לבדוק עניין לגופו. אם אין נזק בטיחותי הייתי שוקל את זה.

פורסם

רכב כזה זה הימור. ואם לא אצליח לתקן אותו ? ותכל'ס צריך לקבל עוד חוות דעת משמאים, והזמנה של שמאי היא לא בחינם.

הייתי כבר בסרט אימה דומה , לא מוכן לראות אותו שוב.

פורסם

לפי מה שציין פותח השרשור - המחיר נמוך ממחצית מחיר המחירון (איך זה לא טוטאל לוס?)

ולא, זה לא עניין של מחיר, לא הבטיחות לפחות (מסתובב בפורום קישור לסרטון של רכב ששילדתו תוקנה,

ומשווים אותו לרכב זהה, במבחן ריסוק. התוצאות אינן מחמיאות לרכב עם השלדה המתוקנת).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...