Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם!

אני חדש בפורום ותודה לכם על שהחכמתי בימים האחרונים מהידע שלכם.

ברצוני לקנות גולף 1800 96 גיר רגיל יד ראשונה משכנה.... 120000 ק"מ בלבד!

למרות כל זאת הרכב מוזנח אך תקין למשל במפר אחורי שבור(עלות של 400 שח בחלפים באזור), שטיח גג נפול - זה שטויות אבל יש נזילת שמן (לא הזעה) בין הגיר למנוע שקצת מפחידה אותי לפני שאני לוקח אותה לבדיקה מבקש את דעתכם המיודעת

הגברת רוצה עליו 18000 (המחירון 27000) כי קצת מוזנח..

לרדת מזה או שלעבור לחיפוש רכב אחר?

תודות! :lol:

פורסם

ברוך הבא.

כדאי לקחת את הרכב לבדיקה, נזילת שמן גיר עלולה להסתכם במחזירי שמן אך ייתכן שמדובר במשהו חמור יותר.

האם יש לה היסטוריית טיפולים? חשוב מאוד לבדוק.

יד ראשונה וק"מ נמוך זה מאוד חשוב, אבל אל תוותר על בדיקה מקצועית.

בהצלחה :-)

פורסם

אישית לא מכיר. הטיפולים שבוצעו בתוקפת האחריות לא אומרים הרבה, עברו 9 שנים מאז.

תבדוק עם הגברת הנחמדה אם אפשר להוציא את היסטוריית הטיפולים מהמוסך. רמז: אפשר.

קח אותה לבדיקה אצל מכונאי רכב שאתה סומך עליו.

פורסם

תחשוב טוב טוב לפני שאתה מתעסק עם רכב כזה. חלפים לא זולים ואמינות לא גבוהה במיוחד. אומנם הרכב מספק נוחות טובה, אבל זריזות לא, גם לא צריכת דלק נמוכה למרות הגיר הידני (כמובן!) - לא הבנתי למה "כמובן".

120,000 ק''מ זה לא סוף העולם בשבילו, אבל צפה להוצאות בכל מקרה. חלקים לא זולים לרכב ישן, את זה כבר ציינתי.

אילו אביזרי בטיחות יש ברכב? האם הוא מגיע עם 2 כריות אויר, 1 או בכלל בלי?

מחיר רציאונלי לרכב במצב טוב הוא 2/3 מהמחירון.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

רכב נחמד מאוד אבל עם השיגעונות שלו. בנוי היטב, מוצק, אבל על תצפה לאמינות. במיוחד אם הוא מוזנח, כמו במקרה שלך. במונחים של היום הרכב איטי.

פורסם
...

120,000 ק''מ זה לא סוף העולם בשבילו, אבל צפה להוצאות בכל מקרה. חלקים לא זולים לרכב ישן, את זה כבר ציינתי.

...

האוטו 96 ..

לפי 20K לשנה, הוא אמור להיות עם מעל ל200K קמ'..

קח את האוטו למישהו שיבדוק, אולי היא תוריד עוד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
למרות כל זאת הרכב מוזנח אך תקין למשל במפר אחורי שבור(עלות של 400 שח בחלפים באזור), שטיח גג נפול - זה שטויות אבל יש נזילת שמן (לא הזעה) בין הגיר למנוע שקצת מפחידה אותי

400 שקל במפר

350 שקל ריפוד גג

תיקון נזילה בגיר (עבודה כ-300 שקל)

על הדרך מצמד 1,100 שקל

זה על ההתחלה

• תוכן חדש...