Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למגבר px300.4 JBL.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ה 660 GTI , חשבתי שהתכוונת לאחר , אכן הוא קומפ' שנחשב להיי אנד ברמה גבוהה מאוד ומחירו בהתאם , איך בדיוק הוא מקביל לקאפא פרפקט ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ממתי אודיסון SRX זה היי-אנד?

ממתי JBL זה היי-אנד?

אתם שפויים?, אין משמעויות להיי-אנד ברכב?

מי שכותב את זה לא מבין מה ההבדל בין מגבר היי-אנד לבין מגבר ג'נרי אחר.

קבלים של ווימה, מיילר,אוז-קון, רכיבים של בר-בראון,סאנקן, מנורות של גולדן דראגון במגברי הייבריד,T-O3 וכו' זה רק חלק מהרכיבים המאוד יוקרתיים שמשתמשים בהם במגבריי היי-אנד.

בנוסף התכנון שהוא כלכך משמעותי של בורדים נפרדים ועצמאיים בין הקדם מגבר, ההגברה עצמה, הקרוס וכמובן היציאות הסופיות.

שימוש בבורדים של 4מ"מ נחושת מצופת בזהב24K כדי למנוע חמצון וכו', שימוש בצפיפות אחרת של חומר ליצור הולכה טובה יותר וכו'.

ספקים נפרדים לכל ערוץ, ספקים כפולים של L+R כדי ליצור הפרדת ערוצים מוחלטת, בורדים כפולים ליציאות, יציאות לרמקולים ישירות מהקבלים עצמם וכו'.

יש הבדלים מאוד משמעותיים, במגבר 4 ערוצים עם 10 קבלי ווימה רק הקבלים עולים למעלה מ150 דולר ליצרן עצמו.

כמו השימוש בקבלים של מונדורף בקרוס אוברים וכו'.

אם מישהו רוצה להשוות בין מגבר של 300 דולר כמו הJBL הנ"ל לבין מגבר כמו הטרו B-1004 הוא הוזה/חולם או כל דבר אחר.

under construction..

פורסם
ממתי אודיסון SRX זה היי-אנד?

ממתי JBL זה היי-אנד?

אתם שפויים?, אין משמעויות להיי-אנד ברכב?

מי שכותב את זה לא מבין מה ההבדל בין מגבר היי-אנד לבין מגבר ג'נרי אחר.

קבלים של ווימה, מיילר,אוז-קון, רכיבים של בר-בראון,סאנקן, מנורות של גולדן דראגון במגברי הייבריד,T-O3 וכו' זה רק חלק מהרכיבים המאוד יוקרתיים שמשתמשים בהם במגבריי היי-אנד.

בנוסף התכנון שהוא כלכך משמעותי של בורדים נפרדים ועצמאיים בין הקדם מגבר, ההגברה עצמה, הקרוס וכמובן היציאות הסופיות.

שימוש בבורדים של 4מ"מ נחושת מצופת בזהב24K כדי למנוע חמצון וכו', שימוש בצפיפות אחרת של חומר ליצור הולכה טובה יותר וכו'.

ספקים נפרדים לכל ערוץ, ספקים כפולים של L+R כדי ליצור הפרדת ערוצים מוחלטת, בורדים כפולים ליציאות, יציאות לרמקולים ישירות מהקבלים עצמם וכו'.

יש הבדלים מאוד משמעותיים, במגבר 4 ערוצים עם 10 קבלי ווימה רק הקבלים עולים למעלה מ150 דולר ליצרן עצמו.

כמו השימוש בקבלים של מונדורף בקרוס אוברים וכו'.

אם מישהו רוצה להשוות בין מגבר של 300 דולר כמו הJBL הנ"ל לבין מגבר כמו הטרו B-1004 הוא הוזה/חולם או כל דבר אחר.

אולי נשנה את הכותרת ל "היי אנד" וזהו!? :x

זה לא קשור לנושא שממנו התחלתי אז בו נחתוך את זה כאן, אפשר לנעול.

פורסם

למה אתה מתעצבן?:roll:

שאלה שאלה וקיבלת את התשובה שרצית.

כן, המגבר שלך יחזיק את הקומפוננט שלך וגם סאב חביב בגישור עד 400 וואט RMS.

התרד'ים תמיד נוטים להסחף לכל מיני דיונים שהם דווקא מאוד עניניים ולכן ניתן רק ללמוד מזה.

אם אתה חושש מזה שהשרשורים שלך יהפכו להיות דיוניים עניניים פשוט אל תפתח שרשורים חדשים..

under construction..

פורסם

אם היית מתאמץ היית רואה שענו לי על זה כבר, וזאת לא התשובה שרציתי לקבל, שאלתי משהו אחר, אבל זה כבר לא רלוונטי,

נפתח פה נושא חדש בתוך נושא, זה לא כל כך לעניין כי זה מקבל כיוון אחר לגמרה,

שוב אין לי בעיה בכלל אבל לטעמי זה נהיה מיותר.

פורסם

להזירך שהSRX 3 יצא הוא היה נחשב מוצר היי אנד ופורץ דרך (עדיין בעניי הוא מגבר רע)

ואין להיי אנד ברכב כזאת משמעות גדולה כמו שאתה טוען ... כל HU משתמש בבר בראון כממיר 24 אפילו בקרוסים שלי יש .קבלים של וימה. ואף אחד לא עשה השוואה , שמע אחריי שהיה לך חצי שנה מגבר היי אנד וחצי שנה מגבר היי אנד, זה ששמעת מליון פעם לא אומר מבחינתי כלום .

זה כמו שאני אתן חווד על CL 600 כי יש לחברים שלי ונסעתי בה מלא פעמים שורה שתחתונה אני לא משלם על הטיפולים שלה ולא הייתי במצבי קצה

פורסם

מתן.

לגבי הSRX הוא מעולם לא הוגדר כהיי-אנד, גם הLRX לא נכנס לקטגוריה(למרות שיש הטוענים שכן).

היחידים באודיסון שעונים לקטגוריה הזאת הם הVRX והTHESIS.

והשוני בין הרמות באודיסון הוא עולם ומלואו.

וכן, יש שוני מאוד מהותי בין היי-אנד(שגם מצדיק) לבין הגברה ג'נרית.

ההתייחסות לכל הפרטים היא מאוד משמעותית על הצליל הסופי , זה מה שמבדיל מערכת טובה באמת לבין מערכת מצויינת ומקצועית.

מי שחושב אחרת פשוט לא התנסה מספיק בשביל להבין את ההבדלים.

אני לא נכנס להסברים טכניים מה כל דבר נותן, אבל הרעיון הוא מובן.

יש הבדל בין דואל מונו שמורכב עם ספקים נפרדים והפרדה מוחלטת של L וR לאורך כל הקדם מגבר דרך ההגברה והמשך בקרוס וכל זה עם בורד בעובי של 4מ"מ נחושת וכל המעגלים הם טריפל דרלינגטון לבין מגבר סטריאו מוספט רגיל.

דבר שני,

לא כלכך הבנתי את ההקבלה שלך לCL600, לא הבנתי את מה שכתבת, אם תסביר זאת בצורה מובנת יותר אוכל להתייחס.

under construction..

פורסם

בכל מה שקשור לדואל מונו ומונו נפרדים אני מסכים איתך...

הדוגמא הייתה להמחיש את ההבדל בין שמעתי המון פעמים ליש לי אחד כזה ...

לגביי 4 ערוצים לא מבין מה כלכך היי אנד שונה מ4 ערוצים טוב אחר

פורסם

מתן, את דבריי אני מבסס מנסיון נטו ולא משמועות,ההבדלים קיימים ומאוד ברורים.

לשאלתך על ה4 ערוצים סטנדרטי מול מגבר היי-אנד, הנה בבקשה תמונה של הבורד מהמגבר הS44 של טרו שזה הסדרה הכי נמוכה של TRU ועדיין הוא ברמה יותר גבוה מהרבה מגברים אחרים שאף יותר יקרים ממנו ו/או באותו מחיר:

steel_series_002.jpg

הכל נפרד כדואל סטריאו/דואל מונו.

under construction..

פורסם

כל מגבר 4 ערוצים הוא שני מגברי 2 ערוצים.

בלי קשר אני מציע שתסתכל בקישור הזה ותראה שכל האנטרי לבל של חברות היי אנד לא מקבלים ציון יותר מהמגבר הממוצע.

בעוד שברמות הגבוהות הציונים של חברות אילו באמת מעולים .

לי זה אומר שאף SRX או פרופיל לא יותר טוב מJBL GTO

פורסם

מתן,

עכשיו תקרא את ההודעה שלך עוד פעם, ותנסה להבין כמה היא לא הגיונית.

לא משווים מגברים כסדרת כניסה מול סדרת כניסה.

אין מקום בכלל להשוואה בין SRX של אודיסון לSTEAL של TRU או IFORCE של זאפקו.

מגברים משווים מול מגברים באותו טווח מחיר.

להגיד שכל מגבר מסדרת כניסה של חברות היי-אנד הוא נחות מJBL GTO זה פשוט תלוש לא קשור למציאות.

הSTEAL של טרו יכול להיות מושווה לLRX של אודיסון או לאולטימייט של DLS (שזה בכלל סדרה גבוהה שלDLS) ומגברים בסדר גודל הזה.

כמו שאי אפשר להשוות את הסדרה 3 של ג'נסיס לTHESIS של אודיסון רק בגלל ששניהם חולקות את הסדרות הגבוהות של חברות היי-אנד.

under construction..

• תוכן חדש...