Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למגבר px300.4 JBL.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב עכשיו עשיתם לי עבודה קשה יותר, מאיפה לי על מה ללכת ההבדל היחיד שאני שם אילו לב זה המחירים, חוץ מזה אין לי מושג מה עדיף בחיי, אני אפילו לא יודע לפי מה בוחרים ולפי איזה נתונים מסתכלים , איי כמה שזה מתסקל.

ולא קיבלתי תשובה בקשר לאם אחד יספיק לי.

פורסם

הסטינגר "אקספרט" הוא מהסידרה הגבוהה ושייך לקטגוריית "ההיי אנד" זה כבל -RCA מעולה

ומה שעושה אותו יקר יותר הוא העובדה שהוא מצופה בכסף המתכת בעלת המוליכות הגבוהה ביותר בטבע.

ה-RCA מסדרת הבולט הוא RCA מצויין גם ה-RCA של פיליפס הוא מצויין.

בהתחשב בעובדה שהרכיבים שלך במערכת הם לא רכיבי "היי אנד" שדורשים RCA באותה רמה

שני ה-RCA הזולים יותר יהיו אופציה זולה יותר וטובה מאוד.

אם יש לך מגבר אחד אז RCA אחד יספיק.

פורסם
הסטינגר "אקספרט" הוא מהסידרה הגבוהה ושייך לקטגוריית "ההיי אנד" זה כבל -RCA מעולה

ומה שעושה אותו יקר יותר הוא העובדה שהוא מצופה בכסף המתכת בעלת המוליכות הגבוהה ביותר בטבע.

ה-RCA מסדרת הבולט הוא RCA מצויין גם ה-RCA של פיליפס הוא מצויין.

בהתחשב בעובדה שהרכיבים שלך במערכת הם לא רכיבי "היי אנד" שדורשים RCA באותה רמה

שני ה-RCA הזולים יותר יהיו אופציה זולה יותר וטובה מאוד.

אם יש לך מגבר אחד אז RCA אחד יספיק.

המגבר לא היי אנד?

פורסם

היי אנד שמיי אנד - פאק$%ג מכונית!

ישבתי ברכב של רנזי - טוויטר אחד של דראגסטר, טוויטר אחד אפילו לא זוכר של איזו חברה, מידבאסים חצי גמורים של הרץ

ושומעים יותר טוב מרוב המערכות ששמעתי במפגשים עד היום.

אתה צריך לחפש את המגבר שיתן לך את התמורה הכי גבוה במסגרת התקציב שאתה יכול להרשות לעצמך.

רכיבי היי אנד לא נשמעים טוב יותר הרבה מעבר להבדל זניח מרכיבים של הסדרות הגבוהות שלאותן החברות - אתה משלם ברכיבים כאלו בעיקר על מותג ועל הידיעה שאתה קונה מוצר שהשקיעו בו את הטוב ביותר שאותו יצרן יכל לספק.

אבל התמורה ביחס למחיר ברכיבי היי אנד היא לא מוצדקת - אלא אם כן, אתה פשוט יכול.

המגבר שאתה מדבר עליו תוכנן ע"י חברה בשם קראון שזאת חברת עשירון עליון בתחום מוצרי היי-אנד. זה מגבר נהדר שנותן תמורה פשוט אדירה לכסף שהשקעת בו והוא לא נופל בהרבה מהרבה מגברים גדולים ממנו - זו קנייה מאוד חכמה.

אני אומר לך בכנות שהקיקר ZX שיש לי בחתימה הוא כל מה שאני אי פעם אצטרך ממגבר לרכב - אין לי כוונה לשדרג אותו בעתיד לאיזה ג'נסיס נחמד כי זה פשוט לא מצדיק את ההבדל בסאונד, באמת, כל כך זניח שאני יכול לעשות בכסף הזה דברים טובים יותר מבחינתי. ואני יודע שהרבה יקפצו עליי עכשיו על ההערה הזאת - אבל אני באמת לא מוצא את ההצדקה לעשות את זה.

המערכת ברכב של LEONM12 נשמעת מדהים לדעתי, אבל ההפרשים במחיר בין המערכת שלו לשלי לא מצדיקים עבורי השתדרגות ברכיבים.

זה עניין של יכולת, השקפת עולם ורצון.

המובובלוק בחתימה שלי הוא אולי המונו הכי פשוט שJBL יכולה להציע - ואתה יודע מה? - אני לא זקוק ליותר מזה, אחרת כבר מזמן היה לי איזה סאן-דאון או משהו מסדרת הפאוור סיריס של JBL או אולי אפילו איזה ג'נסיס, אני יכול להרשות לעצמי אם אני רוצה - אני לא רואה שום הצדקה לעשות את זה, כי אני משיג תוצאות מדהימות ברבע מהמחיר.

הציוד שמסתובב היום בשוק הביניים הוא ציוד נהדר - אתה רק צריך לדעת מה לקנות ואיך להשתמש במה שקנית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על המחמאה - אני רק רוצה להוסיף משהו.

יש נטייה לחשוב שמוצרי "היי-אנד" אלו הם מוצרים שהמציאו בהם את הסאונד מחדש.

מצטער, אפילו לא גילו פה את הגלגל.

מדובר בסה"כ במגבר שמורכב מרכיבים טובים יותר, בניה איכותית יותר - וזה הכל.

אותו הסאונד, אותם החוקים הפיסיים עובדים כאן - שום דבר לא שונה!

אולי המגבר יהיה נקי יותר, אולי הוא פחות יעוות או ישלוט קצת יותר על הרמקולים - כשמדובר על מגבר סדרה אחת למטה - האוזן שלך לא תרגיש בשום הבדל - הכל על הנייר.

בקיצור - אם זה חשוב לך ויש לך מספיק כסף - לך על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על המחמאה - אני רק רוצה להוסיף משהו.

יש נטייה לחשוב שמוצרי "היי-אנד" אלו הם מוצרים שהמציאו בהם את הסאונד מחדש.

מצטער, אפילו לא גילו פה את הגלגל.

בעבר המציאו מושג היי פידלטי שזה לא הספיק וכולם נהיו היי פידלטי נהיה היי אנד ... מחר בטח יהיה אנד אוף אנד ....

בכל אופן כל התייחסות לזה ברכב זה מגוחך .... מגבר הייי אנד עולה 1000 דולר אני בספק אם איכות הרכיבים טובה משמעותית ממגבר של 400 דולר

מילא בבית היי אנד עולה 30K דולר מגבר אז אני מניח שרק ךשם ההגינות שמו רכיבים משמועתית יותר טובים מהNAD הממוצע ....

פורסם

זה מגוחך באותן המידות בכל התחומים

היי-אנד זה מושג שיווקי ל"מיותר" ברוב המקרים.

וכן - יש תחום מעבר להיי אנד, הוא נקרא אולטרא היי-אנד והומצא בעיקר ביפן איפה שאתה תמצא רמקולים כמו ביימה או יחידות ראש דאבל דין שלא דמיינת שמישהו בכלל יטרח לייצר.

שמעת פעם על קבלים אורגניים? - משהו שאליקו חשף בפניי פעם, לא חשבתי שגם שם מישהו ירצה "בלי ריסוס" :-P

אין סוף לטירוף - יש סוף לתקציב שלך ולרצון שלך להשקיע מעבר לגבול מסויים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...