Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל מארגני היום המופלא הזה, הרבה תודות על הארגון והטרחה .

היה מעשיר מהנה .

מאחלים לעוד הרבה מפגשים שכאלה. שמחנו להכיר חברים חדשים.

תודות למשה מצא, אבי נוף , אסף בקר , דורון סגל ואסף והטוסטוס.

להתראות בקרוב

יהורם וענת רושו

אכן, תודה לכל המארגנים - אך ה'אסף' אשר לו מגיעות התודות הוא אסף כהן ולא אסף בקר (אשר הגיע ככל אחד מיתר החברים - אל טיול מאורגן, מהנה, אשר למעט דמי השתתפות, ונוכחות - לא תרם מאום....)

תודה רבה לכל החברים אשר במעש (מצא, אסף כהן, דורון סגל ושות') - שבוע טוב :-)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה גם למנחם קליין שנרתם לעזור בשמירה על הרכבים.

ותודה רבה גם לפיאג'ו SI שלי שבלעדיו הייתי סובל כרגע משרירים תפוסים ברגלים.....

מחר לאות הוקרה, יקבל פלאג חדש :lol:

DSC02294.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

למארגנים לעוזרים ולכל נושאי התפקידים תודה על עוד טיול מעניין ומהנה במזכרת בתיה שגילה כפול מגיל המדינה וכמובן החברים שהגיעו בכמות נכבדה על אף החששות לגשם .כמה טיפות בדרך חזרה הביתה לא שברו אותנו

כן ירבו ימים כאלו

אבי שרייבר

פורסם

תודה לכל המודים,

ההנא/עה שלי היתה כפולה. לעזור בארגון ולחוות את הטיול המעניין עצמו.

אבי נוף, אתה עוד מעז להתלונן על הגשם???? אחרי השיפוץ המדהים של הרכב שלך?? ומה אני אומר, עם שלשה כווני אויר, גג דולף ו"וישרים" שעובדים רק כשעוזבים את דוושת ה"גז"....:wink::lol::lol::lol:

אם יש טיול מתאים לבעלי ורכבי אספנות, זה טיול שכזה, ל"מושבת אספנות".

דבר אחד צרם לי את העין...... לא היו דגלים של המועדון על המכוניות, למעט המרצדס של אבי נוף והג'יפ שלי. ואם לא ראיתי דגל נוסף.....סליחה מראש.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
תודה לכל המודים,

אבי נוף, אתה עוד מעז להתלונן על הגשם???? אחרי השיפוץ המדהים של הרכב שלך?? ומה אני אומר, עם שלשה כווני אויר, גג דולף ו"וישרים" שעובדים רק כשעוזבים את דוושת ה"גז"....:wink::lol::lol::lol:

דבר אחד צרם לי את העין...... לא היו דגלים של המועדון על המכוניות, למעט המרצדס של אבי נוף והג'יפ שלי. ואם לא ראיתי דגל נוסף.....סליחה מראש.

אם כבר מזכירים שמות, אז היו עוד שני צדיקים, עומר עם האאודי 100 קופה וגבריאל עם אסקורט

resized_IMGP4551.jpg

dscn9037pg5.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
תודה לכל המודים,

זה בגלל ששכחת את המשקפיים בבית...:lol::lol::lol:

דגל מועדון 002.jpg

פורסם

לא שכחתי את המשקפים בשום מקום....

פשוט לא "חקרתי" את התמונות באופן יסודי, אלא סיפרתי את מה שראיתי, או לא ראיתי תוך כדי סיור.

חוצמזה, יש מי שהעבודה שלו, כוללת שיטוט באינטרנט...:wink::lol::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...