Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

הגיע העת לטפל בתיבת הגה כוח ברכב. מפלס השמן לא ממש מעודד, וגם השמן לא ממש טרי "רק היום רק היום" :wink:.

אבקש הנחיות ועצות,

איזה סוג שמן אני אמור לשים? צמיגות? חברה?

כמו כן, עדיין לא בדקתי לעומק אך אני חושב שאנקז את השמן מחלקה התחתון של המשאבה עצמה, אנקה אחבר ואמלא שמן חדש. האם די בכך? האם ישנה פרוצדורה או הליך מיוחד שאינו ידוע לי?

דעתכם מקצועית חשובה לי מאוד.

ארז.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

1. לא קיימת הנחייה של הייצרן להחליף נוזל הידראולי של מערכת הגה כוח כחלק משיגרת הטיפולים

2. במידה ואתה מחליף את הנוזל עלייך להקפיד לנקז אוויר מהמערכת

3. נוזל מקורי בלבד

איזה כייף לי :)

פורסם

אמנם לא קיימת הנחייה, אך יש לי חוסר, ואיני רוצה פשוט להוסיף על הנוזל הקיים, אלא להחליפו.

יש לך מושג בנוגע לכמות הדרושה?

האם ניקוז אויר במשאבה מתבצע דרך פיה או בורג ספציפי? מהמשאבה, או אולי מתיבת ההגה עצמה?

תודה.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

עד כמה שזכור לי יש שיטה שהשתמשתי בה פעם : ניתוק אחד משני הצינורות היוצא מהמיכל (לא זוכר בדיוק איזה , אמצא את ההסבר ואעלה אותו מאוחר יותר) וניקוז הנוזל ע"י הפעלת סטרטר, (זה מתאים כשאין קשר לגיר).

פורסם

אינני יכול להגיד לך כמה נוזל יש במערכת כולה אך במיכל יש ע-0.85 ליטר.

צלם את המשאבה+מיכל העיבוי בכדי שאני אוכל להבין איזה דגם של משאבה מותקן אצלך ברכב, בדגמים האלה הותקנו כמה סוגים שונים של משאבות של ייצרנים שונים.

מילוי/ניקוז אוויר

1. לאחר הניקוז נקה את מסנן הרשת בעזרת ספירט (במידה וקיים בדגם שלך) ומלא את המיכל בנוזל מקורי בלבד עד סימן המכסימום

2. תניע את הרכב למשך 2 דקות במצב סרק והשאר את הגלגלים מופנים ישר קדימה

3. כאשר המנוע עובד המערכת ההידראולית מתנקזת באופן עצמאי. תוכל לראות כיצד בועות מתאספות לאט לאט במיכל ונעלמות.

ברגע שאין יותר בועות כבה מנוע והשלם את כמות הנוזל החסרה באופן מידי !

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

מה שאומר מרקו נכון ,האויר מתנקז לבד ואין צורך בפעולה מיוחדת

לעיניין השמן ,קיים שמן הגה יעודי לרכבי הקבוצה ,אתה יכול לרכוש אתו במוסכי החברה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רוב תודות לכם חברים.

ארכוש את השמן, ואצלם את המערכת ברגע שאוכל (מקווה שכבר מחר).

כמובן שאחזור לעדכן.

ארז.

פורסם

שלום חברים.

צר לי כי לא הספקתי לצלם, אך לא היה לי הרבה זמן כלל.

קניתי נוזל הידראולי מקורי מצ'מפיון, פירקתי את הצינור הכי תחתון במשאבה וניקזתי את השמן הישן. הוספתי את החדש, קצת ניוטרל, קצת סיבובי הגה ועכשיו הכל כמו חדש.

תודה על העזרה

ארז

• תוכן חדש...