Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורות OSRAM ,האוטודיפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קניתי היום 2 מנורות לרכב מי האוטודיפו של החברה "OSRAM".

כול מנורה 60 ש"ח זוג 120.

אני ממש מאוכזב !

בגלל שאין לי כסף לקסנון איכותי קניתי מנורות האלו, כתוב COOL BLUE על האריזה וגם על המדבקה של האוטודיפו כתוב "כחול תליה".

הייתי בטוח שזה כחול או לבן משהו, זה בידיוק אותו דבר כמו המנורות הרגילות ! אוליי טיפה יותר לבן.

אבל האורות הרחוקים יותר לבנים, אז רציתי לשאול האורות הדרך ואורות מרחק זה מאותה מנורה כי אם לא אוליי היתבלבלתי אפילו שזה לא נראה לי הגיוני (פג'ו 306 1995)

בקיצור, אכזבה לא מומלץ !

פורסם

נסעתי כ חצי שעה עם המכונית, והשוואתי עם מכוניות באמת אצלי יותר לבן אבל בממש קצת זה כמעט לא מורגש !

בקיצור לא שווה.

פורסם

הנורות של "אוסרם" גם נשרפות מהר, לפני כמה שנים בדקתי אותן והנורות החזיקו חודשיים שלושה.

אל תחסוך לקסנון כי יורידו אותך מהכביש לאחר ההתקנה שלו.

אופציה חוקית ואיכותית הן נורות "פיליפס דאימונד ויז'ן" בעלות אורך חיים וגוון לבן.

Peugeot 208GTI

פורסם

rover, אני לא יודע איזה OSRAM היה לך אבל אצלי מאז ומתמיד מותקנות נורות של אוסרם (היו גם דיימונד ויז'ן תקופה) והן עבדו תקופה ארוכה מאוד! בזמנו הייתה לנו טויוטה קורולה שבה הנורות החזיקו קרוב ל-5 שנים!

פותח השרשור, זה שאתה התאכזבת בגלל שציפית לקבל אור כחול וקיבלת אור רגיל זה דבר אחד. אין צורך סתם לפרסם שהנורו אכזבה ולא מומלצות. אם היית בודק בפורום, וקורא את כל שרשורי הנורות למיניהן, היית כבר מזמן יודע איזה נורות נותנות איזה גוון.

פורסם

אוסרם נורות איכותיות וטובות.

כל הנורות עם המלה "BLUE" לא שוות יותר מדי.

אם אתה רוצה דמוי קסנון באיכות טובה : קנה DIAMOND VISION של פיליפס.

תקרא בכל הלינקים למטה "נושאים דומים" יש הרבה מידע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...