Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני שנה בערך קניתי רמקול jbl 210 הרגיל

HU פיוניר 3950

ומגבר v15 cardinal

עכשיו נהנתי מהמוזיקה היה חמוד בקטנה כזה ואז יום אחד נשרפו לי הטוויטרים ברמקולים

לא מזמן החלפתי סט

שמתי רמקול infinty 100 rms

וסאב infinity 1250 wats

וחיברתי למגבר

אחרי יומיים בדיוק נשרפו לי גם הטוויטרים שם

החלפתי תרמקול הורדתי תgain ועדיין נשרפו תוך יום

חשבתי שהבעיה במגבר אז הלכתי החלפתי רמקולים שוב הכל בתוקף האחריות החלפתי מגבר

לinfinity 75*4 rms

וואלה חיברתי הכל ביחד ולא פתחתי את הווליום של הערוץ עד הסוף והיה בסדר לשבוע ואז שוב נשרף

אני לא יודע אולי הבעיה בדגם רמקול או שהבעיה בכיוון שאני עושה לו תמליצו לי מה לעשות כבר נמאס לי להחליף רמקול כל שני וחמישי

בבקשה אני ממש צריך עזרה אני חושב להחליף תרמקול לחברה אחרת ואבל אני לא רואה הרבה טעם עם גם הם ישרפו

פורסם

כמות התקלות מאוד מאוד לא סבירה, אלא אם יש לך בעיה באוזניים ואתה שם פול ווליום( לא צריך להגביר את הGAIN עד הסוף בשביל שהמגבר יתן את כל מה שיש לו) והרבה טרבל,וע"י כך גורם למצב שהטוויטרים יחזירו את נשמתם לבורא.

איזה כבל מתח עובר למגבר? מה אורך המינוס ולאן הוא מחובר?

איפה בוצעה ההתקנה?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

גש למתקין מקצועי שיכוון לך את המגבר מול המכשיר כך שגם במידה ותעלה לפול סקלה במכשיר הקדמי עדיין תהיה באחוז עיוות הנמוך האפשרי

כמו כן תבדוק עם הקרוס הלינארי במגבר בערוץ של הסט הקדמי נמצא בתחום של HP

במידה ויש מצב שהוא נמצא על תחום ה-FULL RANGE בשילוב של ווליום גבוה מדי אז יכול להיות נזק לרמקול

דרור

earthquake sound frik

פורסם

בעיקרון כן העלתי בפעמים הקודמות את הgain וכן העלתי מדי פעם את הווליום עד הסוף זה גורם עד כדיי כך נזק?!

ואני מאוד מקווה שזאת הבעיה למה כי אני לא רוצה להחליף ואז שוב פעם להדפק עם רמקול מת

אבל אני לא מבין זה הריי איניפיניטי רמקול לא זבל למה הוא כזה רגיש לחבר שלי יש kenwood 400w

הוא פותח לו תצורה והכל בסדר למה דווקא באינפיניטי והjbl הוא נשרף

פורסם

מה קשר

למתקין מקצועי וגם האינפעניטי האלה
? הבעייה שלך זה
מגבר v15 cardinal
זרוק אתו לפח!

סליחה על הביטוי -אבל זו האמת!

פורסם
שוב פעם האינפעניטי האלה ... :-o

ממש מוזר בכל אופן .

שוב פעם? מתי הייתה עוד פעם?אינפיניטי וJBL לדעתי מגברים מצויינים בטווח מחירם ואין להם בעיות ומחלות ילדות ידועות וזה מניסיון די ארוך,בקשר לרמקולים - האינפיניטי נצילים מאוד ולכן אפשר להגביר 6X9 כגון קנווד באותה עוצמה מופקת והם לא ישמעו כמו הנ"ל - האינפיניטי יהיו חזקים יותר וכך גם קרובים יותר לעיוות באותה עוצמה ומכאן שהכיוונים לא תקינים

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
בעיקרון כן העלתי בפעמים הקודמות את הgain וכן העלתי מדי פעם את הווליום עד הסוף זה גורם עד כדיי כך נזק?!

ואני מאוד מקווה שזאת הבעיה למה כי אני לא רוצה להחליף ואז שוב פעם להדפק עם רמקול מת

אבל אני לא מבין זה הריי איניפיניטי רמקול לא זבל למה הוא כזה רגיש

תלך למתקין שיכוון לך פעם אחת ולתמיד ושידריך אותך לגבי גבולות המערכת, אל תתעסק עם הכיוונים במגבר אם אין לך מושג.

בשיפוצים

פורסם
דיי .. אינפיניטי לא יודעים לעשות רמקולים :)

:shock: ?

הקאפה פרפקט הוא אחד הסטים הטובים למחירו, לפחות לטעמי

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
דיי .. אינפיניטי לא יודעים לעשות רמקולים :)

סבבה תמליץ לי על רמקול שלפי דעתך טוב ואני אשקול עם לקחת אותו

פורסם

שוב פעם האינפעניטי האלה ...

מישהו יכול להסביר לי מה קרה פו???? האינפיניטי לא יועדים לבנות ??? :evil:

אז אני אסביר:מחברים מגבר מסוג "זבל\בוס\קארדינל\Vוכוי" 1000W:splat: ובמצב ווליום גבוהה מגבר ניכנס למצב CLIPPING

וזורק DC לרמקולים kross-1.jpg

פורסם

לפותח הת'רד

עצם זה שהחלפת כמה זוגות רמקולים וגם את המגבר שמגביר אותם מראה על כך שהבעיה אצלך נובעות כנראה מאחד משני הגורמים הבאים:

1. חיווט.

2. כוון מערכת לקוי.

אני מהמר על 2.

יש לי הרגשה שמישיבה של רבע שניה ברכב שלך בווליום נמוך - אני מכבה לך את המערכת ואומר - גוואעלד!

אבל - אני ממליץ לך ללכת למתקין טוב, שיעשה את כל החיווט של הסט הקדמי מחדש, מאפס!

ייתכן וזה גם קצר או זליגה שבווליום (וולטאז') גבוה יותר בא לידי ביטוי בנזק לציוד שלך.

והפעם תיגש למתקין שידע לכוון לך את ההגדרות במערכת ככה שבפול ווליום לא יהיו לך עיוותים.

ועוד רמז קטן - הקלטה לא טובה (לא יודע איזה מוזיקה אתה שומע ומאיפה אתה מביא אותה), עם הרבה עיוותים בפנים - לא יעזור לך שום דבר בעולם - בווליום גבוה - יהיה לך נזק לרכיבים.

גש למתקין!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...