Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה עזרה בעניין הrms והוואט עכשיו השאלה שלי מה זה אומר..לדוגמה : נגיד יש לי עכשיו רמקולים מבית אנפנתי 100 rms והוא 300 וואט

ויש לי רמקולים מבית קינווד 500 וואט ו90 rms

איזה מהם יותר חזק לפי דעתכם ולמה יותר חזק

מה זה אומר RMS ומה זה הוואט כל הזמן היתי מסתקל על הוואטים עכשיו שגעו לי תראש אומרים לי תסתכל על הRMS .. מה הכוונה על RMS ؟ מה זה ? ומה זה הWAT ...?

תודה למי שעוזר לי...

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

RMS - הספק נקי שמפיק המגבר\הרמקול מסוגל לספוג

WATT - מושג די פרוץ הנקבע לרוב ע"י היצרנים וככול הידוע לי לא עומד בתקן כלשהו

דוגמא טובה הם הרמקולים הזולים (באוטו דיפו תמצא הרבה)

נתוני וואט מפוצצים אבל RMS נמוך או לא מוצהר בכלל,ובשמיעה קצרה אתה מבין את משמעות הוואטים שמצויינים בענק על האריזה...

ישנו עוד נתון שחשוב להתייחס אליו - DB = נצילות

על קצה המזלג,ככול שנתון הנצילות גבוה יותר כך קל יהיה לרמקול להפיק את המירב מההגברה המוזנת

אם אני זוכר נכון כ4DB שווה להכפלת העוצמה הנשמעת

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בקיצור איזה יותר חזק יענו יותר משמיעע .. הקינווד או האנפנתי ?

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...