Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי עדיין לא קיבלתי תשובה לגביי הזפקו או הממפיס.

אני אשאל אחרת .איזה מגבר מתאים יותר למוסיקת רוק כמו הפינק פלויד וכדומה ולמוסיקה אלקטרונית כמו הNIN.

הRS4 לא מעניין אותי כי כרגע יש לי את הזפקו ומה שיש לחבר קרוב זה הממפיס והוא מעוניין להחליף.מחירם בחול די דומה.

תודה למגיבים.

פורסם

רץ בפורום ת'רד שנפתח ע"י רוני (יגאל-בנץ) - איזה חברות הייתם רוצים לראות בארץ.

אני רשמתי בצורה חד משמעית ממפיס בל.

ללא ספק מהתמונות שניר סיפק - הממפיס ליגה אחרת.

למען האמת הייתי רוצה לראות מגבר של PHD בארץ.

המגברים מקבלים ביקורות מעולות, ואם הייתי צריך לבחור הגברה למערכת הבאה שלי הייתי רוצה לנסות מגבר של ממפיס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפייז מגבר טוב , אבל ממפיס חברה עם מוניטין טוב עוד יותר ואני הייתי נותן לה עדיפות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אתה יודע מה שיקנה את המגבר של ממפיס אין לי בעיה עם זה.

לא אמרתי שהוא פחות טוב.

אמרתי שהוא פחות מתאים ובנוסף הוא מגיע ביבוא אישי ועולה כמו RS4 שהוא מגבר טוב מאוד.

לי אישית יש ניסיון רק עם פאז

ויש להם אחלה מגברים.

אני לא מאמין שהממפיס הנ"ל יותר טוב מה-RS4 ואם כן זה גם לא עושה אותו מתאים

לקומפוננטים של הבחור.

צר לי על חוסר ה"אמונה" שלך שנובעת מחוסר הנסיון שלך עם מוצר שאתה קוטל אותו- ללא כל בסיס מוצק ומסומך.

ידידי, אם אין לך נסיון עם מוצר מסויים אל תמליץ עליו ואל תשלול אותו, בטח ובטח שאחרים מתקנים אותך.

under construction..

פורסם

green monster- קודם כול תירגע...קח נשימה עמוקה כוס מים ורגיעון של הדס.

עכשיו לעיניין :

הבחור שאל על החברה ועל המגבר ולא אמרתי עליו שום דבר רע. {ואתה יכול לחפש בכול השרשור ולא תמצא}

אני היתיחסתי אך ורק לאופציה שבמקומו הוא יכול לקנות RS4 באותו מחיר כי זה מגבר ברמה גבוהה

לאחר שהבחור הסביר את עצמו שהוא מעוניין אך ורק או בממפיס או בזפקו שיש לו, כי הציעו לו החלפה

הופך כול אופציה אחרת ללא רלוונטית.

דרך אגב גם אם הוא יקח את הממפיס הזה אני לא בטוח שהוא יהיה יותר מרוצה מה-ZAPCO שיש לו

זו דעתי ולא ניתן "לתקן" אותה כי אתה או כול אחד אחר פה בפורום לא הסמכות העליונה בנושאים האלו

{אלא אם כן תביא בדיקות מעבדה של מומחים בדבר ותוכיח את זה חד משמעית}.

אני מציע אופציות {ברמה גבוהה} לבחור אם הוא מעוניין סבבה אם לא הוא יכול לבחור כול

דבר אחר כמובן, וכמו שאמרתי אין לי בעיה שיקנה מגבר של ממפיס הבחור יכול לקנות מה שבא לו.

פורסם
זה מגבר ברמה טובה, חברה טובה אמינה וידועה בארה"ב

א-ב-ל אם אתה מתכוון להביא אותו לארץ במחיר שלו יש אופציות

יותר טובות.

הוא מתומחר בחו"ל 380$ שזה לא זול.

כדי שהוא יגיע לארץ אתה תצתרך לשלם 2200-2400 שקל עליו

ובמחירים האילו יש אופציות יותר טובות ויותר חזקות בארץ.

לדוגמא:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=425703

אתה יודע מה שיקנה את המגבר של ממפיס אין לי בעיה עם זה.

לא אמרתי שהוא פחות טוב.

אמרתי שהוא פחות מתאים ובנוסף הוא מגיע ביבוא אישי ועולה כמו RS4 שהוא מגבר טוב מאוד.

לי אישית יש ניסיון רק עם פאז

ויש להם אחלה מגברים.

אני לא מאמין שהממפיס הנ"ל יותר טוב מה-RS4 ואם כן זה גם לא עושה אותו מתאים

לקומפוננטים של הבחור.

1. אני ממש לא מתעצבן- לכן אתה לא צריך "להרגיע" אותי.

2. לאור העובדה שאתה טוען שהRS4 הוא טוב יותר או מתאים יותר וזאת בעוד שאין לך כלל נסיון איתו זה ממש לא הגיוני.

אין לך נסיון עם מוצר מסויים? אתה לא יכול לקבוע עובדות או להניח הנחות על סמך מחשבה או תאוריה שלך אישית.

מה לעשות, ככה זה עובד.

אתה מוזמן לתת לפותח התרד' עוד אופציות למגברים וזה תמיד מבורך, אבל לא לקבוע מה יותר טוב או יותר איכותי או יותר מתאים - ללא כל נסיון עם אותם מוצרים.

ובמקרה הזה, לצערי את גם טועה, כי באמת זה נובע רק מהעובדה של חוסר נסיון.

לכן ברגע שאתה כותב דברים שהם לא נכונים, במהלך דיון ענייני אני רק מציין את זה על מנת שאחרים שצופים בתרד' הזה לא יסיקו מסקנות לא נכונות.

עובדתית, הRS4 הוא מגבר מצויין ומומלץ מאוד, אבל הM-CLASS של ממפיס אלו מגברים טובים יותר בכמה רמות מהRS4.

אם הייתי מדבר על האופוס - ניחא, אבל זה לא הדבר ולכן לשאלתו של פותח התרד' הMC3004 הוא מגבר מצויין.

under construction..

• תוכן חדש...