Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין ברכב עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רכב שבכלל לא צורך דלק - אופניים.

מה הדרישות שלך מרכב, באילו תנאים אתה הולך להשתמש בו? פרט בבקשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני רואה שאתה חדש בפורום אז צריך קצת לפרט על מנת שחברי הפורום יעזרו.

למה הרכב ישמש להסעת אנשים לעבודה לנהג יחיד?

מה העדיפות שלך רכב סופרמיני,משפחתי?

פרט.

פורסם

ככה רכב למטרה פרטית, בעיקר נסיעות ללימודים.

רוצה שיהיה נוח לנהיגה צריכת דלק מועטה, אמין, לא רוצה לראות מוסך בכלל :) חוץ מטיפולים כמובן.

פורסם

במחיר כזה, ממליץ על פונטו ספייס. היא עונה על דרישות שלך. רכב מומלץ, לפרטים נוספים תעשה חיפוש, דובר על רכב הזה לא מאט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השאלה היא איך אני יודע איזה מהם טובה יש הרבה סוגים והבדלים.

הקטע שבמחיר כזה אפשר להביא רכב יותר טוב לא?

פורסם

לא בהכרח.

הכל תלוי בצרכים שלך. לפי מה שרשמת, סופרמיני תתאים לך.

תריץ חיפוש, יש המון מידע בפורום.

!AWDSOME

פורסם

דייהטסו סריון וטויטה יאריס יענו לך על הדרישות. לסריון תצרוכת דלק נמוכה מאוד ממששמעתי בקשר לאמינות לא שמעתי על תקלות ובכל זאת היא יפנית. בקשר ליאריס אמינות גבוה מאוד (אחרי הכל טויוטה) על טויטה אפשר להגיד סים דלק וסע (אולי בפרט לדגמי סאן).

פורסם

אוקי תודה, אני אבדוק השאלה מה הטווח מחירים שלהם ואיזה שנים אני יכול להביא? *** להביא = לרכוש ***

פורסם

רוב יאריס ב-40K הם 1 ליטר. אם אתה הולך על יאריס, ממליץ על 1.3 - מנוע VVTI עם 86 סוסים. אבל זה יידרוש ממך להרחיב תקציב. סיריון 1 ליטר, רכב לא כ"כ מתאים לנסיעות בין עירוניות. במצב כזה, הוא צורך יותר דלק משרייד 1.5 (לפי נתוני פרוספקט).

פורסם

אוקיי אבל יאריס כבר מגיעה לתקציב יותר גבוה ושנתון פחות . השאלה היא אם ללכת בראש שקט על C3 מבחינת תקלות או לחפש רכב אחר כמו איביזה או משהו כזה.

פורסם

אני רוצה הצעה לרכב שלא יראה מוסך.

ושיהיה חסכוני זה הכול :).

ואיפה אפשר למצד אחד כזה כי גם בyad2 וגם במקומות אחרים אני לא מוצא

או שכולם סוחרים או שהורידו את הק"מ או שזה השכרה ואני לא מתכוון לגעת בהשכרה.

פורסם

אין כזה דבר רכב שלא רואה מוסך. צא מהסרט.

בכל רכב צריך לטפל אחת לתקופה, בכל רכב יכולות לצוץ תקלות. כן, גם בטויוטה.

הכל תלוי באיך הבעלים הקודמים טיפלו ברכב. הזנחה תגרור תקלות בכל רכב.

ישנם רכבים שרגישים יותר להזנחה, וישנם שפחות.

אם אתה מעוניין רק בשיקולי כדאיות, דגם חדש ומודרני עדיף על אחד ישן יותר.

!AWDSOME

פורסם

מן הסתם שכל רכב יראה מוסך מידי פעם ונכון איך שבעל הרכב מטפל ככה יראה הרכב.

אני פשוט רוצה רכב שלא ישחוט אותי במחיר ואם יש לו תקלות זה דברים זניחים ופשוטים.

• תוכן חדש...